Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@getta robo: Η συνταγή που ανέβασες δεν είναι καλή. Ηλιέλαιο + ζάχαρη + σιρόπι; Έλεος δλδ. Άμα θες σπιτικές μπάρες, πολύ πιο εύκολα και υγιεινά:

Σαφως υπαρχουν και καλυτερες, παραδειγμα εδωσα. Ακομα και η συγκεκριμενη παντως παραμενει ανωτερη απο του εμποριου, και διατροφικα και οικονομικα. Ελαχιστοι χρησιμοποιουν ταχινι αντι για λαδι και χαρουπαλευρο αντι για κακαο στο εξωτερικο, ο καθενας ειναι σε θεση να φτιαξει πολυ καλυτερες σπιτι του. Τα υλικα αλλαζου, η τεχνοτροπια ομως ειναι ιδια.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Kαι μετα το χειροτερο Σαββατοκυριακο της χρονιας που περασα ,μολις εκλεισα  4 ημερο στην Μαλτα το  επομενο διοτι δεν ειμαστε ολοι Μαργαριτες να καθομαστε  1  μηνα ουτε Αλεξ να πηγαινουμε σε εξωτικα νησια .

Στο ξενοδοχειο που θα μεινουμε  εχει πληρες οργανωμενο  gym  οποτε θα κανω και καμμια προπονηση εκει.

• Like 8
Δημοσ.

Όταν μαμιέσαι κουνιέσαι ρε κ@λόκαιρε; τώρα που είναι να γυμναστούμε βρήκες να μαμηθείς; έλεος

Επίσης, προσωπικά έκοψα το βραδινό και το αντικατέστησα με φρούτα και τρέξιμο και έχασα 20+ κιλά, οπότε δεν παίζει να ξανά φάω βράδυ, είτε είναι πρωτεΐνες ή ξεπρωτεΐνες

Δημοσ.

Επίσης, προσωπικά έκοψα το βραδινό και το αντικατέστησα με φρούτα και τρέξιμο και έχασα 20+ κιλά, οπότε δεν παίζει να ξανά φάω βράδυ, είτε είναι πρωτεΐνες ή ξεπρωτεΐνες

Mη τους κουρδίζεις μωρε τωρα που ηρέμησαν. Ο άλλος θα πάει Μάλτα 3 μέρες και ψάχνει γυμναστήριο να γραφτεί.

• Like 5
Δημοσ.

Κλαίω! Ο άνθρωπος που όλο το χρόνο οργώνει βουνά και θάλασσες , και τωρα θα παει Μαλτα που χω να βγω απ την Ελλάδα καμία τριετία, λέει για μένα.. Φωτηηηη yolo

• Like 3
Δημοσ.

Τον φάγατε τον άνθρωπο ... θέλει να δει πως γυμνάζονται οι Μαλτέζες ... 
και γω ομοίως θα έπραττα 

• Like 1
Δημοσ.

και πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να φας κατι απ την λιστα που λεει για βραδυ,

παρα κοτοπουλο και αυγα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο

Δημοσ.

κοιτα, το μεσημεριανο μου ειναι μια μεριδα σπιτικο φαγητο, καμια φορα συνοδευεται και απο σαλατα,

το πρωινο μου βεβαια ειναι γενναιο και το βραδινο ειναι ενα πιατο φρουτα και

γαλα που αρκετες φορες συνοδευεται απο κορνφλεϊκς,

συνηθεια ειναι ολα πιστευω,

οπως ειχα διαβασει οταν ειχα αρχισει να τρεχω, ο δρομεας ολο το 24ωρο πειναει,

γιατι καιει προφανως

Δημοσ.

κοιτα, το μεσημεριανο μου ειναι μια μεριδα σπιτικο φαγητο, καμια φορα συνοδευεται και απο σαλατα,

το πρωινο μου βεβαια ειναι γενναιο και το βραδινο ειναι ενα πιατο φρουτα και

γαλα που αρκετες φορες συνοδευεται απο κορνφλεϊκς,

συνηθεια ειναι ολα πιστευω,

οπως ειχα διαβασει οταν ειχα αρχισει να τρεχω, ο δρομεας ολο το 24ωρο πειναει,

γιατι καιει προφανως

Θα μας μάθει μπαλιτσα ο Μαρινάκης φιλε μου

https://www.youtube.com/watch?v=kuELuQDAX74

στο μεταξυ λιωνω εκει που λεει "Οι ειδήμονες κράζανε παλι..." και εκανε εισαγωγικα με τα χερια του για το ειδήμονες χαχαχαχ

μαθηματα διατροφης απευθειας από τη φυση με τους τσαλαπετεινούς να κανουν κικιρικου !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...