Vapir Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) άλλαξα γυμναστήριο 35 το μήνα , 20/μηνα περίπου οι 6 μηνες, του χρόνου παγώνει όσες φορές θες , δωρεάν η πρώτη μέρα test drive κλπ 3-4 θηρία a/c + ανεμιστήρες οροφής και ανεμιστήρες δαπέδου (στρογγυλούς) , top ποιότητα σε εξοπλισμό, πεντακάθαρο και μοιάζει 500 χρόνια μπροστά απο όσα έχω πάει μέχρι τώρα. ο τύπος μιλάμε έχει βρει την τέλεια θερμοκρασία , ούτε ψυγείο ούτε να ζεσταίνεσαι , μια ελαφριά δροσιά και η προπόνηση είναι ανθρώπινη ανθρώπινες συνθήκες edit: την άποψη θερμοκρασία lmao .. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2016 από Vapir 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 άλλαξα γυμναστήριο 35 το μήνα , 20/μηνα περίπου οι 6 μηνες, του χρόνου παγώνει όσες φορές θες , δωρεάν η πρώτη μέρα test drive κλπ 3-4 θηρία a/c + ανεμιστήρες οροφής και ανεμιστήρες δαπέδου (στρογγυλούς) , top ποιότητα σε εξοπλισμό, πεντακάθαρο και μοιάζει 500 χρόνια μπροστά απο όσα έχω πάει μέχρι τώρα. ο τύπος μιλάμε έχει βρει την άποψη θερμοκρασία , ούτε ψυγείο ούτε να ζεσταίνεσαι , μια ελαφριά δροσιά και η προπόνηση είναι ανθρώπινη ανθρώπινες συνθήκες Ενταξει 35 τον μηνα δεν ειναι λιγα αλλα για αυτα που προσφερει ναι ειναι λιγα, ειδικα στο κομματι του εξοπλισμου που ειναι σημαντικο γιατι τα αλλα τα θεωρω αυτονοητα. Και γενικα να ξερεις αυτο θα φανει και στην προπονηση σου παιζει ρολο το ωραιο περιβαλλον πας με αλλη διαθεση ,ανανεωνεσαι . 3
wizzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω γυρω στα 6-7 χρονια που εχω γυρισει την ζαχαρη στον καφε απο την κλασικη στην καστανη η' καφε ζαχαρη καλυτερα. Στο σπιτι δεν εχω ζαχαρη ετσι και αλλιως απο αλλες τροφες δεν μπορω να ελεγχω τι βαζουν μεσα ,οποτε μενω στον καφε που πινω . Κι εγώ σε παρόμοια φάση είμαι. Προσέχω τι βάζω στο στόμα μου, βοηθάει το γεγονός ότι δεν πίνω καφέ, οπότε προσπαθώ να περιορίσω τη ζάχαρη στο minimum. 1
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω να αγορασω ζάχαρη πανω απο 3 χρόνια. Σιριουσλυ ρε γκαις, που την βαζετε την ζαχαρη? Όταν την έκοψα κι απο τον καφε, δεν ειχε πουθενα να μπει. 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω να αγορασω ζάχαρη πανω απο 3 χρόνια. Σιριουσλυ ρε γκαις, που την βαζετε την ζαχαρη? Όταν την έκοψα κι απο τον καφε, δεν ειχε πουθενα να μπει. Εγω προσωπικα δεν μαγειρευω ,καφε στο σπιτι δεν φτιαχνω ποτε παντα παιρνω απο εξω ,τι να την κανω την ζαχαρη σπιτι ?
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μα κι εγω που μαγειρευω, δεν χρειαζεται πουθενα. 1
DDevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση . επομενως πρωι φυστικοβουτυρο, αργοτερα βρωμη .Μετα την προπονηση εκτος απο την απαραιτητη πρωτεινη ποια πηγη προτεινεις για υδατανθρακες ; Φρούτα. Το φυστικοβουτυρο το τρώω με μέλι και σταφιδες. Και το ταχινι ειναι ωραια τροφή. Σημερα το πρωι στη δουλεια εγω εφαγα μονο φρουτα και ειχα πάρει και αμυγδαλα με σταφιδες μαζι. Αλλα τωρα πειναω αρκετα θα σχολασω και θα πάω σπιτι να φάω κανονικα. Γιατι εχει και προπονηση το απογευμα. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εγω προσωπικα δεν μαγειρευω ,καφε στο σπιτι δεν φτιαχνω ποτε παντα παιρνω απο εξω ,τι να την κανω την ζαχαρη σπιτι ? σου τα φτιαχνει αλλος ή παιρνεις απεξω? γτ αν κανεις διατροφη μου φαινεται περιεργο να μην μαγειρευεις
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Ενταξει 35 τον μηνα δεν ειναι λιγα αλλα για αυτα που προσφερει ναι ειναι λιγα, ειδικα στο κομματι του εξοπλισμου που ειναι σημαντικο γιατι τα αλλα τα θεωρω αυτονοητα. Και γενικα να ξερεις αυτο θα φανει και στην προπονηση σου παιζει ρολο το ωραιο περιβαλλον πας με αλλη διαθεση ,ανανεωνεσαι . θεμα γουστου ειναι, προσωπικα δεν μου λενε κατι, ειναι too much πιστευω, ψυλλιαζομαι δε ποιο gym μπορει να ειναι, αλλα, αν και δεν εχω παει σ αυτο, παρολο που εχει πολυ κοντα στο σπιτι μου, 2-3 φορες που εχω κανει ετησιες συνδρομες gym, το κοψα το χειμωνα και μετα απο 3-4-5 μηνες, αντιθετα, καταφερα και ολοκληρωσα ενα χρονο τρεξιμο εξω, με μοναδικο διαλειμμα μια βδομαδα που ειχα παει σε νησι τον αυγουστο περσυ, ολο τον υπολοιπο καιρο, με χιονονερο, με μηδεν βαθμους, με ζεστη, με υγρασια, με βροχη ημουν εξω, για μενα δηλαδη σαν την φυση δεν εχει
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Μα κι εγω που μαγειρευω, δεν χρειαζεται πουθενα. Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. 1
Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. Γλυκά δεν κάνω, διότι δεν μπορώ να κάνω ποσότητα για ενα άτομο για μια φορά. Βαριέμαι τον κόπο μου. Και επισης δεν μπορώ δεν θέλω να φάω και ενα ταψί γλυκό. Οπότε θα πρέπει να το τρωω για μέρες. Στην μαγειρική, άσχετα με το οτι προσεχω την διατροφή, δεν βαζω τιποτα που η ποσότητα ειναι ενα τσικ. Πχ ενα τσικ αλάτι στο γλυκό γιατι δένει κάτι. Ή ενα τσικ ζαχαρη στη σάλτσα γιατί σπάει την οξύτητα της ντομάτας. Δεν λέω ότι είναι ψέμματα, λέω ότι το 99% των ανθρωπων δεν μπορουν να ξεχωρίσουν μια σαλτσα χωρις ζάχαρη με μια σάλτσα με ενα τσικ ζαχαρης. Αν τώρα, κάποιος βάζει μισο τόνο ζάχαρη στη σάλτσα, εκει πάσο. Εγω δεν βάζω γιατι δεν θέλω.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. οταν λες ζημια τι εννοεις? παντως με τα φαγητα διιστανται τοσο οι αποψεις που μου εχει κινησει το ενδιαφερον πραγματικα τι ισχυει και τι οχι..και αυτο το λεω γιατι ας πουμε υπαρχουν ατομα που τρωνε κυριως λιπος και ελαχιστο υδατανθρακα και σωματαρες εχουν και υγιης φαινοντε,αλλοι επιστημονες λενε οτι κανει κακο στη υγεια το πολυ λιπος,αλλοι λενε το αντιθετο, παντως αν το κοιταξω καθαρα σωματικα απο προσωπικη εμπειρια ο υδατανθρακας βαζει πιο ευκολα λιπος στο σωμα απο οτι τα λιπη,αρα αναμμεσα στη ζαχαρη και το βουτηρο θα επελαγα σε μια διατροφη βουτηρο γτ ειναι καλη πηγη λιπους ενω η ζαχαρη ειναι ο χειροτερος υδατανθρακας,αλλα στη τελικη ουτε βουτηρο θα επελεγα γτ υπαρχουν και καλυτερα
vgiozo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Στην ζαχαροπλαστική χρειάζεται. Προφανώς δεν κανεις γλυκά. Αλλα και στη μαγειρική ειναι χρήσιμη. Μια κουταλια εχει αμελητέες θερμίδες αλλα αφήνει μια πολύ ελαφριά γλυκιά γεύση που κάνει το φαγητό πιο ευχάριστο στα παιδια. Την έχουμε δαιμονοποιήσει τη ζάχαρη αλλα για μένα η τεράστια ζημιά γίνεται απο το βούτυρο, κι ακόμη χειρότερα απο τη μαργαρίνη που ειναι σκέτο πετρέλαιο. Και στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική, αν θέλουμε απαλή γλυκιά γεύση και δεν θέλουμε παραπάνω θερμίδες, βάζουμε λίγη τριμμένη κανέλα... Η ζάχαρη δεν είναι "υδατάνθρακας"... Προσωπικά θεωρώ τη ζάχαρη το πιο άχρηστο θρεπτικά συστατικό/τρόφιμο και την έχω κόψει κυριολεκτικά μαχαίρι (ούτε γλυκά, ούτε καφέδες)...αν θέλω κάτι γλυκό προτιμώ κάποιο φρούτο ή λίγο μέλι. ...κι η απώλεια σε βάρος ήταν φαινομενικά πιο γρήγορη σε σύγκριση με τον περιορισμό των λιπαρών στοιχείων της διατροφής (ελαιόλαδο, λίπος), όπως έκανα παλιότερα... (όχι πως τρώω τώρα ό,τι νά'ναι λίπη, κάθε άλλο, αλλά δεν με αγχώνει που θα βάλω χοιρινά λουκάνικα στα φασόλια και το σπανάκι Την ανέχομαι μόνο στις φρυγανιές ολικής του Lildl (ως δεξτρόζη) γιατί εκεί παίρνεις 80 φρυγανιές με 1,39-1,49€ κι εγώ χρειάζομαι περί τις 3 συσκευασίες μηνιαίως αντί για ψωμί, οπότε γλιτώνω πολλά χρήματα από εκεί (τρώγοντας 4-6 ημερησίως...2 σε κάθε γεύμα -μεσημέρι,βράδυ- κι ίσως άλλες δύο το πρωί αν δεν φάω πρωινό με γάλα) Για πρωϊνό προτιμώ νιφάδες φαγόπυρου, λιναρόσπορο και βρώμη...χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης και θρεπτικά πλουσιότερο από κοινά σιτηρά.
DDevil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 οταν λες ζημια τι εννοεις? παντως με τα φαγητα διιστανται τοσο οι αποψεις που μου εχει κινησει το ενδιαφερον πραγματικα τι ισχυει και τι οχι..και αυτο το λεω γιατι ας πουμε υπαρχουν ατομα που τρωνε κυριως λιπος και ελαχιστο υδατανθρακα και σωματαρες εχουν και υγιης φαινοντε,αλλοι επιστημονες λενε οτι κανει κακο στη υγεια το πολυ λιπος,αλλοι λενε το αντιθετο, παντως αν το κοιταξω καθαρα σωματικα απο προσωπικη εμπειρια ο υδατανθρακας βαζει πιο ευκολα λιπος στο σωμα απο οτι τα λιπη,αρα αναμμεσα στη ζαχαρη και το βουτηρο θα επελαγα σε μια διατροφη βουτηρο γτ ειναι καλη πηγη λιπους ενω η ζαχαρη ειναι ο χειροτερος υδατανθρακας,αλλα στη τελικη ουτε βουτηρο θα επελεγα γτ υπαρχουν και καλυτερα Δεν φαινονται αμεσως οι ζημιες :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις