margaritagr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια. Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια... Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ 3
Demetra_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια. Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια... Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ Τα θερμά μου συλλυπητήρια, να είστε γεροί να τη θυμάστε. ο άνθρωπος πραγματικά χάνεται όταν περιπέσει στη λήθη. Πραγματικά, μετά τη χρόνια ταλαιπωρία, αναπαύτηκε. Huge hug 2
GreekMonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 α 0κ. Τοτε παιρνω παρα πολλα απο "ουσιες " τονους πρωτεινη ολα αυτα τα χρονια ,πολυ κρεατινη και γενικα εχω δοκιμασει σχεδον οτι συμπληρωμα υπαρχει ,ειμαι γενικα πολυ υπερ των "ουσιων ". Εντάξει απλά στην συζήτηση με το παιδί είχαμε βάλει την κρεατίνη στις ουσίες. 1
the other one Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 για πολλούς γενικά δεν υπάρχει διαχωρισμός είτε λέγεται πρωτεϊνη είτε κρεατίνη είτε αναβολικά αν τα δει ο άλλος σε κάνα κεσεδάκι γεμάτο σκόνη για "φάρμακο" του κάνει από εκεί βγαίνουν και τα αστεία με τις εικόνες με τους φουσκωτούς "μόνο πρωτεϊνη μαν μου" αυτοί το λένε και το εννούνε αλλά για κάποιον που δε ξέρει αυτά του φαίνονται εξωπραγματικά
Captn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εντάξει απλά στην συζήτηση με το παιδί είχαμε βάλει την κρεατίνη στις ουσίες. πες του οτι η βιταμιννη D ειναι στεροειδης ορμόνη να το τρελάνεις τελείως
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μιας και λέτε για πρωτεΐνες,τσίμπησα την cookies&cream 5kg 53 ευρώ. Έχει σήμερα 30% έκπτωση.(Η γνωστή εταιρία,να μην λένε ότι κάνουμε και promo)
saxos55 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μιας και λέτε για πρωτεΐνες,τσίμπησα την cookies&cream 5kg 53 ευρώ. Έχει σήμερα 30% έκπτωση.(Η γνωστή εταιρία,να μην λένε ότι κάνουμε και promo) 5kg στα 53€; Όχι 5lbs (δηλαδή 2273g);
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 5kg συγκεκριμένα 63 ευρώ με τα μεταφορικά από UK. 1
Vapir Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια. Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια... Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ συλλυπητήρια Μαργαρίτα , τουλάχιστον ξεκουράστηκε όπως είπες , ο θάνατος καμια φορά είναι ανακούφιση Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2016 από Vapir 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Revo 50 ευρώ για 5 κιλά πρωτεΐνη Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις ούτε συστατικά ούτε τίποτα, η τιμή και μόνο μιλάει από μόνη της και λέει να μην πετάς τα λεφτά σου και να μην βάζεις μαλακιες στον οργανισμό μου μιας και τα μισά κιλά από αυτά είναι ζάχαρη! Μαργαρίτα να ζήσετε να την θυμάστε. 1
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Revo 50 ευρώ για 5 κιλά πρωτεΐνη Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις ούτε συστατικά ούτε τίποτα, η τιμή και μόνο μιλάει από μόνη της και λέει να μην πετάς τα λεφτά σου και να μην βάζεις μαλακιες στον οργανισμό μου μιας και τα μισά κιλά από αυτά είναι ζάχαρη! Myprotein.......
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν λέει κάτι ζάχαρη είναι! Σαν να παίρνεις γυαλιά ηλίου με 1 ευρώ είναι, τόσο καλή.. 1
GreekMonkey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Με 7 πήρα εγώ, μόνο για την μόστρα Προτείνεται κανένα εγκεφαλικό άθλημα η εγκεφαλική γυμναστική. Σε φάση να χρησιμοποιείς και το μυαλό σου. Το πινγκ πονγκ μου έρχεται μόνο στο μυαλό. 1
Votritis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Revo 50 ευρώ για 5 κιλά πρωτεΐνη Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις ούτε συστατικά ούτε τίποτα, η τιμή και μόνο μιλάει από μόνη της και λέει να μην πετάς τα λεφτά σου και να μην βάζεις μαλακιες στον οργανισμό μου μιας και τα μισά κιλά από αυτά είναι ζάχαρη! Μαργαρίτα να ζήσετε να την θυμάστε. Ειναι σε προσφορα ,δεν ειναι η κανονική της τιμη αυτη, στα 100γρ εχει 4 ζαχαρη(και 82 πρωτεΐνη) . 2
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Εφυγε η γιαγιά μου σημερα το πρωι μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια τα τελευταια χρονια. Τουλαχιστον εφυγε σπίτι της και ξεκουράστηκε πια... Θα μου πειτε ασχετο με το νήμα, αλλα έπειδη με τους περισσότερους ειμαστε μια παρεα, ειπα να το μοιραστώ Zωη σε σας Μαργαριτα , Παει η γιαγιακα σου προλαβε ομως και εχει συνεισφερει σε πολυ καλο δωρο ,Ετσι να την θυμασαι με ωραιες εικονες. Στο θεμα της πρωτεινης παντως πρωτη φορα που δεν εχω παρει εδω και 4 μηνες για να δω αν θα βοηθουσε στο στεγνωμα και νομιζω πως ηταν καλυτερα που δεν πηρα αυτο το διαστημα σε σχεση παντα και με την διατροφη που κανω .Βεβαια απο τελη Σεπτεμβριου θα ξαναπαρω . Γενικα και στην πρωτεινη ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις , 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις