Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή είναι η εξωφρενική διατροφή του Μάικλ Φελπς:

http://www.contra.gr/Sports/World/OlympicGames/rio2016/ayth-einai-h-ekswfrenikh-diatrofh-toy-maikl-felps.4213927.html

Πραγματικά το έχω απορία, πέραν του ότι οι προπονήσεις του είναι αρκετά απαιτητικές, για να καταναλώνει τόσες θερμίδες και να μην παχαίνει μήπως κάνει χρήση αυξητικής ορμόνης ο phelps ; Έκανα μια αναζήτηση στο internet αλλά άκρη δεν έβγαλα και μου θυμίζει πολύ τη φάση με τους bodybuilders που χώνουν hgh και ινσουλίνη και τρώνε άνετα μεγάλες ποσότητες junk food και γλυκών δίχως να παχαίνουν.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

εκτος του οτι αυτο το εκανε οταν ο μεταβολισμος του ηταν στο peak του η ζωη του ηταν Προπονηση - Φαγητο - Υπνος και εκανε περι των 8 ωρων προπονηση και μιλαμε για κολυμπι που θελει ενεργεια οποτε ειναι λογικο. Τωρα εχει μειωσει σε ανθρωπινες θερμιδες!

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά το έχω απορία, πέραν του ότι οι προπονήσεις του είναι αρκετά απαιτητικές, για να καταναλώνει τόσες θερμίδες και να μην παχαίνει μήπως κάνει χρήση αυξητικής ορμόνης ο phelps ; Έκανα μια αναζήτηση στο internet αλλά άκρη δεν έβγαλα και μου θυμίζει πολύ τη φάση με τους bodybuilders που χώνουν hgh και ινσουλίνη και τρώνε άνετα μεγάλες ποσότητες junk food και γλυκών δίχως να παχαίνουν.

Τς τς τς ντροπή σου μόνο που το σκέφτηκες!

Μα είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που γράφουν; Τίγκα στο junk food;

Δημοσ.

Το χα γράψει και παλιότερα οτι αυτά τα νούμερα δε στέκουν. Ακόμα και οκτώ ώρες κολύμπι να κανει, δε χρειάζεται πάνω απο 5.000 θερμίδες. Βάλε άλλες 3.000 για τις υπόλοιπες λειτουργίες, μαξαρουμε στις οκτώ.

Αύριο ξεκινάω προπονήσεις και διατροφή χειμερινής σεζόν. Το σχεδίαζα για μετά απο 2 βδομάδες αλλα δεν κρατιέμαι!

• Moderators
Δημοσ.

γιαννη εισαι πολυ λαθος σε αυτο. Εγω οταν ετρεχα που αντε να εκανα 1-2 ωρες τρεξιμο βαρουσα 4κ θερμιδες και ημουν 69 κιλα. Σκεψου οτι αυτος ειναι πιο μεγαλος απο μενα κανει 4 απλασια προπονηση και σε τελειως διαφορετικο επιπεδο

Δημοσ.

Εμένα έκλεισε. ξανα 1/9... λεω να κατσω μια εβδομαδα μονο ποδηλατο και την αλλη σε κανενα παρκο ασκησεις με το βαρος του σωματος, ειχα στο πατρικο δυο ζευγαρια των 5/8 κιλων kettlebel. Τωρα λεω γιατι δεν τα χω..

Δημοσ.

Εμένα έκλεισε. ξανα 1/9... λεω να κατσω μια εβδομαδα μονο ποδηλατο και την αλλη σε κανενα παρκο ασκησεις με το βαρος του σωματος, ειχα στο πατρικο δυο ζευγαρια των 5/8 κιλων kettlebel. Τωρα λεω γιατι δεν τα χω..

Γιατι ειστε αρνητικοι στην προπονηση με το βάρος του σώματος δεν καταλαβαινω :-D

Οι βάτραχοι και οι αλεξιπτωτιστες και ολες οι επίλεκτες μονάδες των ειδικων δυνάμεων δεν κάνουν προπονηση με βάρη

Κάνουν κάμψεις - μονοζυγο και άλλες ασκησεις με το βάρος του σώματος. Στιβο μάχης , αραχνη κτλπ από στιβο μάχης το φιδι και η αράχνη είναι γάαααμησετα ασκησεις. Τις έχω δοκιμάσει και τις 2 για αυτό το λεω. Kαι όχι μονο ... μποτζους (σχοινια αναριχησης) - δοκο ισσοροπιας - ανεμοσκαλα!

Ημουν δουλειά και πήρα μαζι μου κάτι ελαφρυ να τσιμπήσω :devil:

σαρδέλα με μαϊντανο και 2 φετες ψωμι ολικης

https://postimg.org/image/uiz0ulhfz/

και μια μεγάλη μεριδα (εδώ εχω φαει και τη μιση) ψητά λαχανικά

https://postimg.org/image/5zfq1fy7d/

• Moderators
Δημοσ.

Εκτος του οτι συνηθως εχουν και ποσο εξοπλισμο πανω τους κανεις δεν πηρε ογκο μονο απο αυτο. ΕΙναι φυση αδυνατο να χτισεις μυικη μαζα απο ενα σημειο και μετα με bodyweight οτι και αν κανεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εκτος του οτι συνηθως εχουν και ποσο εξοπλισμο πανω τους κανεις δεν πηρε ογκο μονο απο αυτο. ΕΙναι φυση αδυνατο να χτισεις μυικη μαζα απο ενα σημειο και μετα με bodyweight οτι και αν κανεις.

το τι χάπι παίζει εκει μέσα δεν το φαντάζονται .... όπως και στα σώματα ασφαλείας ..

Δημοσ.

Το ellinikahoaxes ειναι αναξιοπιστη σελιδα, και σε πολλες περιπτωσεις γραφουν τα δικα τους.

Οντως ισχυριζοταν πως τρεφοταν με τοσες θερμιδες.

http://www.businessinsider.com/michael-phelps-diet-for-the-rio-olympics-2016-8

Δημοσ.

sorry λίγο off topic:Λοιπόν σε μία εβδόμαδα ξεκινάω παιχνίδια με την ομάδα μου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και λογικά θα παίζω βασικός.Το θέμα είναι το εξής:δεν ήμουν στην προετοιμασία και έπρεπε να γυμναστώ μόνος μου,κάτι που δεν έκανα.Τους τελευταίους 3-4 μήνες έχω τρέξει μόνο 1 φορά!Τα θέματά μου είναι ότι δεν έχω καθόλου αντοχή και άμα ζορίζονται λίγο τα πόδια μου αρχίζουν και πονάνε σε διάφορα σημεία.Τι προλαβαίνω να κάνω σε 1 εβδομάδα για να σώσω έστω και λίγο την κατάσταση και να μην χρειάζομαι αλλαγή μετά από 10 λεπτά?Αυτό που λέω να κάνω είναι να πάω για τρέξιμο τις 6 μέρες και από ρυθμό βλέποντας και κάνοντας.(19 είμαι Btw).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...