Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ωραια οσο δεν εχεις επιχειρηματα να υποστηριξεις τα λεγομενα σου καλο ειναι τοτε να προσεχεις και το τι λες. Αμα δεν εισαι διατεθιμενος να υποστηριξεις τα οσα λες τοτε απλα τα κρατας για παρτυ σου! Οταν γραφεις σε ενα φορουμ ξερεις οτι θα σχολιασουν αυτα που λες αρα να εισαι ετοιμος να δεχτεις τα σχολια. Εισαι σε ενα φορουμ σε ενα θρεντ για φιτνες και αν θες καποιος να σε παρει λιγο στα σοβαρα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι απλα μια χνουδωτη μπαλα που γραφει τα δικα του προσπαθωντας να το παιξει αλλος ενας τουμπανιαρης του καναπε. Μαους, αλεξ, Φωτης, Δημητρα, Μαργαριτα, Γκον, Γιαννης, Αλαντιν ολοι μας εχουν δειξει τι ειναι και τι κανουν μεχρι τωρα το μονο που εχεις κανει ειναι μπλα μπλα και τιποτα αλλο (συμφωνω μαζι σου σε καποια θεματα διατροφης περι κρεατων κτλ αλλα περα απο αυτο δεν εχεις δειξει το κατα ποσο οσα εχεις πει εχουν μια βαση. Προφανως και δεν με νοιαζει τι κανεις αλλα προσπαθω να προφυλαξω ατομα που δεν εχουν γνωσει απο το να διαβαζουν πραγματα τα οποια δεν ισχυουν. Και για του λογου του αληθες Και προσθετω σχετικα με το edit σου οσο γραφεις σε φορουμ/ιντερνετ για να σε παρουν στα σοβαρα θα πρεπει να αποδειξεις αυτα που λες και δεν το λεω για το τρεξιμο αλλα γενικα. 6
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ναι και εγω νομιζω ο DDevil οτι μας τα μπερδευει λιγο.Ειναι αφυσικο να εισαι 83 κιλα και να κανεις 1000αρι στα 3κατι , και πιο πανω γραφεις στα 10χλμ εχεις ενα ρυθμο πιο πανω του μετριου! Σε φαση θα μπορουσες να ετρεχες κανονικα σε αγωνες αν υπολογισεις οτι το 5αρι το κανεις κοντα 20λεπτα αφου εισαι πιο σπριντερ τυπος.Καπου χανεις στις μετρησεις...επισης αυτο που λες για τους βατραχους κλπ που κολαει? απλα οι τυποι ειναι σε φορμα δεν ειναι αθλητες, ακυρο εντελως 3
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Spect και φωτογραφιες να ανεβάσει κάποιος δεν ειμαστε σιγουροι αν οσα έχει πετυχει είναι φυσικά ή από φάρμακα. Γενικά μιλοντας. Ακριβως για αυτό το λογο (αλλα και άλλους που εχω παρατηρησει) εγω προσωπικά μπαινω να γράψω χαλαρά την προπονηση που κάνω και αν κάποιος δεν με πάρει στα σοβαρα είναι δικο του θεμα. Δεν με ενδιαφερει να βγάλω πελάτες από το Ιντερνετ. Επισης τι να συζητησω με άτομα που ενώ λέμε τα ιδια με κάποιους αλλους κάνουν λάϊκ σε αυτους και σε μένα κάνουν τους κριτές? δεν με απασχολει αμα δεν με βάλουν κάποιοι στο λόμπι τους. Εχω ξαναγραψει και στην αρχη υπάρχουν κλικες και προσωπικες γνωριμίες οι οποιες κάποιες φορές επηρεάζουν το κλιμα του θρεντ. Έχουν υπάρξει και επιθετικες συμπεριφορές κάποιων μελών προς καινουργια μέλη βεβαια αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν χρειάζεται γιατι θα μπουν οι συντονιστες και θα κλειδώσουν το θέμα. Ο καθενας ας κοιτάξει την πάρτη του και αμα δεν σ αρεσουν αυτά που διαβάζεις αγνοησε τα χωρις πολλά. Οι ιδιοι οι συντονιστες εχουν πει ότι ο καθενας έχει δικαιωμα να γράφει ότι πιστευει. Οποτε δεν κάνω κάτι παρανομο. ΥΓ Έχω βάλει φωτογραφια με τα ποδια μου εδω στο θρεντ την έχει δει ο γιάννης επειδή το ηθελα όμως όχι επειδή μου το ειπατε εσεις .... οποτε ρωτησε τον να σου πει ποιος είναι η χνουδωτη μπάλα που παριστανει τον τουμπανο. Τελευταια εξηγηση μου πανω στο θεμα τα ιδια ειχα πει και στον Μάους. Πριν κανα 2μηνο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ουτε εγω κανω κατι παρανομο(!?) με το να κρινω τα οσα γραφεις. Ξαναλεω οτι γραφω απλα για τυχον ατομα που διαβασουν που δεν εχουν γνωσεις πανω στο θεμα καθως ειναι παραπληροφορηση αυτα που γραφεις. Το αν ειναι φυσικος ή οχι δεν εχει καμια σχεση με το οτι εν τελη οντως κανει δουλεια και δεν γραφει απλα για να γραφει. Δεν ειναι θεμα πελατειας και λαικ αλλα εχει να κανει καθαρα με την γραφει πραγματων που ισχυουν. ΤΟ τι κανουν και πως μιλανε οι αλλοι δεν με απασχολει εγω κοιταω μονο το πως μιλαω εγω. Με το χνουδωτη μπαλα δεν αναφερομουν σε σενα αλλα γενικα σε ατομα που πισω απο μια οθονη το παιζουν απο ολυμπιονικες μεχρι αστροναυτες και εν τελη δεν ειναι τιποτα περα απο τρολ. Ξαναλεω οτι σε ενα θρεντ οπως αυτο "οφειλεις" να υποστηρζεις τα λεγομενα σουμε οτι αυτο συνεπάγεται.
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όχι εχει μεγάλη σχέση κάνεις λάθος. Διοτι τον βλέπεις κάποιος φυσικος και νομιζει ότι ετσι γινεσαι από γυμναστική και μονο ενώ ο άλλος έγινε με φάρμακα και πουλάει μουρη. Όπως βλέπεις διαφωνούμε σε αρκετά πράγματα οποτε για αυτό σου ειπα εξαρχής ότι δεν έχουν νοημα ουτε τα επιχειρηματα ουτε να απασχολούμε το θρεντ χωρις λογο. Aπλα δεν σχολιάζει κανενας τον άλλον και τελειωνει εκει όπως κανω και εγω τοσο καιρο εδώ δεν έχω κρινει και σχολιάσει κανεναν πρωτος και η ζωή συνεχιζεται. Και εμενα λοιπον με την φωτογραφια που έχω βαλει με τα ποδια θα έπρεπε (όπως ισχυρίζεσαι) να με πάρεις στα σοβαρά αλλα τωρα λες ότι γράφω περι παραπληροφόρησης ξερω τι σε έθιξε ότι υπάρχει καποιος που κάνει το 1000αρι λιγοτερο από σένα. Κρινε πάντως πρωτα αν αυτά που γραφεις εσυ στεκουν και μετα κάνε τον τιμητή της σωστης πληροφορησης. Τι δεν στεκει ότι βγάζω το 1000αρι στα 3.5 λεπτα και που το ξέρεις εσυ? με ξέρεις? με εχεις δει να τρέχω? αυτή είναι η παραπληροφορηση? εδωσα σε κανεναν καμια συμβουλη? να τρέξει όπως εγώ? μια ερωτηση εκανες μια απαντηση πηρες αλλα ξαναλεω κάτι άλλο σε πειραξε εσενα και βγηκες να "προφυλάξεις" τον κοσμο. Αντε καλή τυχη προφυλαξε τους από τον κακο DDevil θα είμαι και εγω διπλα σου σε αυτόν τον αγώνα! ΥΓ Το ποτε θα υποστηριξω τον εαυτο μου και τα γραφομενα μου είναι θέμα δικης μου κρισης και πιστευω ότι και ολες αυτές οι απαντησεις που δοθηκαν είναι ισως περιττες παιζει να τις καθαρισουν οι συντονιστες μέχρι το βράδυ.
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ο Φώτης ΔΕΝ είναι φυσικός!!! hell, yeah (λείπει ευτυχώς ... )
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ρε συ DDevil οσο τεραστια και γυμνασμενα ποδια να εχεις , εισαι 80φευγα στα κιλα! Τον χρονο που λες για το 1000αρι που να χτυπιεσαι δεν βγαινει με τοσο βαρος που εχεις. Οποτε απο μονο του δεν στεκει πουθενα και λογικο ειναι να μην σε περνουμε στα σοβαρα , εκτος αν πιστευεις οτι μιλας σε χαζους εδω μεσα. Μετα απο μονος σου ειπες δεν εχεις ρολογια που μετρανε το χρονο , με το ματι υπολογιζεις τα χιλιομετρα και τον χρονο που κανεις μαλλον ε? παλι δηλαδη φενεται οτι το χανεις...Πες οτι το βγαζεις σε 8-9 λεπτα, θα πεσουμε να σε φαμε επειδη δεν τρεχεις γρηγορα? 1
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Α ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι προκειται για φιδεμπορα και μαλιστα απο τα lidl; Στο ενα thread ειναι μεγαλος businessman και βγαζει λεφτα που δε βγαζουν 2 οικογενειες μαζι, στο αλλο του την πεφτουν ανηλικες και ενηλικες γκομενες 2-2 και τους κανει παρτυ με ουζα και στο επομενο εχει επιδοσεις Ολυμπιακων αγωνων σε 5-6 διαφορετικα αθληματα ταυτοχρονα. Παραλληλα με ολες αυτες τις ασχολιες που δε θα επρεπε να του αφηνουν χρονο ουτε για υπνο, με μαγικο τροπο καταφερνει και ειναι 24/7 στο ινσομνια (και ποιος ξερει και σε ποια αλλα forums) και ποσταρει πιο γρηγορα κι απο spambot. Ειναι ο τυπος που σε thread που θα ανοιξει τον επομενο μηνα με θεμα τις καλοκαιρινες δικοπες θα γραφει οτι ολο τον Αυγουστο βρισκοταν Σευχελλες κι επινε κοκες μαζι με ολο το διεθνες jetset επειδη θα εχει ξεχασει οτι την εβγαζε ινσομνια μερα νυχτα 15γουστιατικα. Απορω πως baitαρεστε σε σοβαρη συζητηση μαζι του κιολας! 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Τουλαχιστον πηρε οτι πηρε και εγινε καπως (δεν συμφωνω με τα φαρμακα). Μα εισαι σε ενα φορουμ και η λογικη του φορουμ ειναι η ανταλλαγη αποψεων και οτι γραφουμε και ανεβαζουμε το κανουμε ακριβως για να κριθουμε να παρουμε γνωμες, συμβουλες κτλ αν απλα θες να γραφεις την προπονηση σου παρε ενα ημερολογιο με λουκετακι και καθαρισες. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που ειναι πιο γρηγοροι απο μενα, πιο δυνατοι απο μενα, πιο ομορφοι απο μενα και αλλα πολλα αλλα δεν με απασχολει καθολου εγω την προπονηση που κανω την κανω για μενα και για αυτο δεν συγκρινα ποτε τον εαυτο μου με αλλους. Το οτι κρινω καποια πραγματα με βαση αυτα που εχω κανει δεν ειναι για να δειξω αν εγω, εσυ ή καποος αλλος ειναι καλυτερος αλλα τα εχω απλα σαν μετρο συγκρισης. Οτι μπορει να ετρεχες το 1000αρι σε 3.30 θα μπορυσε να στεκει το να λες οτι εχεις το 1000αρι στο 3.30 και το 10αρι στο 50 δεν στεκει γιατι για να εχεις φτασει στο επιεπδο να τρεχεις το 1000αρι στο 3.30 σημαινει οτι εισαι σε μια φυσικη κατασταση η οποια σου επιτρεπει να τρεξεις το 10αρι στο 40 χωρις να κοντευεις να λιποθυμησεις. Ρε συ DDevil οσο τεραστια και γυμνασμενα ποδια να εχεις , εισαι 80φευγα στα κιλα! Τον χρονο που λες για το 1000αρι που να χτυπιεσαι δεν βγαινει με τοσο βαρος που εχεις. Οποτε απο μονο του δεν στεκει πουθενα και λογικο ειναι να μην σε περνουμε στα σοβαρα , εκτος αν πιστευεις οτι μιλας σε χαζους εδω μεσα. Δεν ειναι ακριβως ετσι περι κιλων γιατι ειχα φιλο 90 κιλα 175 ειχε τρελη αντοχη και ηταν σχετικα γρηγορος (δυνατοτερος αν οχι γρηγοροτερος απο μενα γιατι μιλαω για βουνο που δεν ειναι καθαρη ταχυτητα). Απλα οι χρονοι δεν στεκουν για αυτο λεω οτι ειναι λιγο κουκουρουκου και δεν το λεω με κακια/ζηλεια Whatever 1
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Φιλε όπως ο Suicy πιστευει ότι το βάρος παιζει ρολο στο τρέξιμο (δεν ειπαμε να εισαι 100 κιλα οκ) και του το αναιρείς με αυτό που γράφεις ετσι και εσυ θα αναιρεθεις μολις καταλάβεις-δεις-συναντήσεις κάποιον που μπορει να βάλει δυναμη να τρεξει καποια χιλιόμετρα δυνατά αλλα μετά να θέλει να ηρεμησει το τέμπο από μονος του. Υπάρχει ατομο που ξέρω που βγάζει το χιλιάρι στα 3 και 25 αλλα αυτό το ατομο δεν μπορει να τρέξει πανω από 3 χιλιόμετρα και ο λογος είναι ότι έχει κατεστραμένα γονατα. Το τρέξιμο δεν είναι μονο ποδια είναι και πνευμονια είναι και στομάχι και γενικα κοιλια γενικοτερα. Εσυ μπορει να μη τρέχεις πιο γρηγορα αλλα να έχεις διάρκεια. Το 10αρι το έχω βγαλει και στα 45' & 30'' αλλα δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω και άλλο ρυθμο οποτε το άφηνα στα 50 καμια φορά το αφηνα και στη 1 ώρα. Θα πάμε "χαλαρα" σημερα. Με ενδιεφερε απλα να βγάλω τα χλμ όχι να πετυχω χρονο. Μονο στο μεμονωμένο 1000αρι έλεγα να δω ποσο γρηγορα μπορω να το βγάλω. Και που να ξέρω αυτό είναι εξάσκηση μπορει σε 3-4 μήνες από τώρα να ξαναπετύχω χρονο στο 10αρι ακομα και κατω από 45'. ΥΓ Η Λογικη της δημοκρατιας είναι ο καθενας ανεβάζει ότι θέλει. Αμα με πληρωνες για να σου κάνω μαθημα τοτε να ειχες απαιτηση να ανεβάσω φωτογραφιες και να σου δειξω την ¨δουλεια" μου. Τωρα είναι απλα ένα φορουμ στο οποιο λεμε τις αποψεις μας και οποιος θελει ανεβάζει και φωτογραφιες οποτε καλο είναι να μην χαλαμε το κλιμα με προσωπικές έριδες και ανουσιους ανταγωνισμούς.
Demetra_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Όλοι οι δρομείς, πάντα μιλάμε σε καλό επίπεδο, έχουν πολύ χαμηλό bf είναι ακόμα και sprinter πόσο μάλλον μαραθωνοδρόμοι κτλ. τα δικά σου τα πόδια όσο τα θυμάμαι ήταν γεμάτα όχι μόνο από μύες αλλά και από λίπος. Δεν διακρίνονταν γράμμωση άρα χαμηλό bf.Αντοχή χτίζεις με την προπόνηση, αν βγάζεις τέτοιους χρόνους που λες σημαίνει ότι προπονείσαι εντατικά. αν όντως προπονείσαι εντατικά γιατί έχεις τόσο υψηλό bf? Και γω ανήκω στους λοιπούς που αμφιβάλλουν για τα statistics σου κυρίως γιατί η εικόνα των ποδιών σου δεν είναι εικόνα δρομέα τέτοιου επιπέδου που παρουσιάζεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Προσεξε οτι μιλησα για βουνο που ξαναλεω εκει δεν ειναι μονο αντοχη αλλα και δυναμη οποτε δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικο. Το εγραψα απλα για να δειξω οτι ολα ειναι σχετικο σε ενα βαθμο. Το να βγαζεις Ημι στο 4.15-4.20 νομιζω οτι σε κανει γρηγηρο. Οπως εγραψες δεν εχει "γκατζετακια" οποτε ολα οσα εχεις γραψει περι χρονους/αποστασεις ειναι μετρημενα στο περιπου και μπορει το 1000αρι να ειναι 900 και το 3.30 να ειναι 4. Σε καποια πραγματα σ'αρεσει δεν σ'αρεσει η λεπτομερειες κανουν τη διαφορα και οσο δεν εισαι θεση να τις παρεχεις δεξου τα οσα σου λενε! Ξανα λεω δεν ειναι προσωπικο γιατι ειτε το βγαζεις σε 5 ειτε 3 δεν θα με κανει εμενα πιο γρηγορο ή πιο αργο ή καλυτερο ή χειροτερο αλλα το γραφω για οσους διαβαζουν και δεν εχουν γνωση για να ξερουν τι γινεται πανω κατω.
SuicycoMania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι ακριβως ετσι περι κιλων γιατι ειχα φιλο 90 κιλα 175 ειχε τρελη αντοχη και ηταν σχετικα γρηγορος (δυνατοτερος αν οχι γρηγοροτερος απο μενα γιατι μιλαω για βουνο που δεν ειναι καθαρη ταχυτητα). Απλα οι χρονοι δεν στεκουν για αυτο λεω οτι ειναι λιγο κουκουρουκου και δεν το λεω με κακια/ζηλεια Whatever ναι για σπριντερς δεν ειναι προβλημα αφου δεν εχουν σχεδον καθολου λιπος στα κιλα τους, απλα το ειπα με βαση το 10αρι του DDevil οπου βλεπεις το πηγε και στα 45΄ τωρα .... Το 10αρι το έχω βγαλει και στα 45' & 30'' αλλα δεν έχω δοκιμάσει να ανεβάσω και άλλο ρυθμο οποτε το άφηνα στα 50 καμια φορά το αφηνα και στη 1 ώρα. Θα πάμε "χαλαρα" σημερα. ...καλα τωρα μας τρολλαρεις στην μαπα δεν παιζει αυτο. δηλαδη αν ανεβασεις ποσο θα πεσεις στα 39΄ η θα παιξεις και με παγκοσμιο ρεκορ ? σοβαρεψου ρε συ...
DDevil Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 ναι για σπριντερς δεν ειναι προβλημα αφου δεν εχουν σχεδον καθολου λιπος στα κιλα τους, απλα το ειπα με βαση το 10αρι του DDevil οπου βλεπεις το πηγε και στα 45΄ τωρα .... ...καλα τωρα μας τρολλαρεις στην μαπα δεν παιζει αυτο. δηλαδη αν ανεβασεις ποσο θα πεσεις στα 39΄ η θα παιξεις και με παγκοσμιο ρεκορ ? σοβαρεψου ρε συ... Εγω να σοβαρευτω? εδώ μου λες ότι βγάζεις το 1000αρι στα 7 λεπτά περπατωντας το κάνεις? έναν αγυμναστο να πάρω τωρα να κάνει το 1000αρι πάνω από 6 λεπτά δεν θα το βγάλει. Προσεξε οτι μιλησα για βουνο που ξαναλεω εκει δεν ειναι μονο αντοχη αλλα και δυναμη οποτε δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικο. Το εγραψα απλα για να δειξω οτι ολα ειναι σχετικο σε ενα βαθμο. Το να βγαζεις Ημι στο 4.15-4.20 νομιζω οτι σε κανει γρηγηρο. Οπως εγραψες δεν εχει "γκατζετακια" οποτε ολα οσα εχεις γραψει περι χρονους/αποστασεις ειναι μετρημενα στο περιπου και μπορει το 1000αρι να ειναι 900 και το 3.30 να ειναι 4. Σε καποια πραγματα σ'αρεσει δεν σ'αρεσει η λεπτομερειες κανουν τη διαφορα και οσο δεν εισαι θεση να τις παρεχεις δεξου τα οσα σου λενε! Ξανα λεω δεν ειναι προσωπικο γιατι ειτε το βγαζεις σε 5 ειτε 3 δεν θα με κανει εμενα πιο γρηγορο ή πιο αργο ή καλυτερο ή χειροτερο αλλα το γραφω για οσους διαβαζουν και δεν εχουν γνωση για να ξερουν τι γινεται πανω κατω. Εχω ένα απλο χρονομετρο χεριού φιλε. Δεν εχω να μετράει τις αποστάσεις και τα χιλιόμετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις