Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά λίπος έχω ελάχιστο. Ναι με το που γυμναστώ λίγο οι κοιλιακοι μου διακρίνονται δλδ.

Επειδή η διατροφή μου τώρα είναι ότι να ναι μου ειναι δύσκολο να υπολογίσω πόσο τρώω για να αυξήσω ανάλογα. Οπότε κοίταξα μια από αυτές τις εξισώσεις που παίζουν στο ιντερνετ που βάζεις, υψος, κιλά κλπ και έβαλα ότι σκοπεύω να γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα και έβγαλα τις θερμίδες συντήρησεις. 

Οπότε αυξησα 500 θερμίδες παραπάνω και βγαίνουν κάπου στις 3000. Οπότε θα προσπαθήσω να είμαι σε αυτές τις θερμίδες και βλέπουμε.

Ακου θέλει να βάλει κιλά λέει... προβλήματα που εχει ο κόσμος...! Εμείς που θέλουμε να χάσουμε και δεν χάνουμε τι να πούμε;

Λοιπόν ακου τι θα κάνεις, μείνε όπως είσαι και στα 40-45 σου θα προστεθούν τα κιλά που θες :)

Αστειεύομαι φυσικά!!!

Το ίδιο μου λένε και οι φίλοι μου αλλά πίστεψε με όσο δύσκολο ειναι για τους περισσότερους να χάσουν κιλά το ίδιο δύσκολο ειναι για μένα να πάρω. Την πείνα την αντέχω, το να φάω περισσότερο απ όσο μπορώ μου φαίνεται υπερβολικά δυσκολο. :P

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδια απλα να ενημερωσω για οσους φιλους ειχαν ασχοληθει με το θεμα μου,οτι απειχα απο προπονηση απο Τριτη μεχρι σημερα και εφυγε ο πονος που ειχα στο ηλιακο πλεγμα.Θα απεχω και το υπολοιπο της εβδομαδας,οσο και αν με στεναχωρει και θα παω απο Δευτερα. :)

• Like 4
Δημοσ.

Fuck yeah! Μαδαφάκιν επιτέλους!! Έκανα βόλτα με το ποδήλατο σήμερα, την πρώτη μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, χωρίς την παραμικρή υποψία πόνου!!!

Από αύριο ξεκινάω "χαλαρές" βόλτες (30-40χλμ) και σιγά σιγά θα "ανεβαίνω"! 

• Like 7
Δημοσ.

Από αύριο ξεκινάω "χαλαρές" βόλτες (30-40χλμ) και σιγά σιγά θα "ανεβαίνω"! 

Μέτρα με endomondo αλλιώς δεν σε πιστεύω.Ακόμα περιμένω τον ddevil......

Δημοσ.

Γατάκι...Ποιο endomondo και παπαριές...; Έχω Garmin 520 "κουμπωμένο" μόνιμα στο ποδήλατο! :-D  :-D  :-D Επίσης, έχω "φίλους" στο Strava (που γράφουν κι εδώ) και μπορούν να "πιστοποιήσουν" τρόπον τινά εάν όσα γράφω ισχύουν ή όχι. :-)

Υ.Γ.: Η σημερινή βόλτα ήταν "ένας γύρος στο τετράγωνο" για να δοκιμάσω το πόδι μου και δεν την κατέγραψα (σε περίπτωση που κάποιος διερωτηθεί).

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχα θεος! η χθεσινη και μαλλον τελευταια πριν παω διακοπες.

μεσο ορο 23 χλμ/ωρα που πρεπει να παει στα 25 , για να μπορεσω να πεσω περιπου στα 45λεπτα τα 20χλμ

https://www.strava.com/activities/679695579

αλλη μια κλασσικη πριν αρχισω τις μεγαλες 60-80χλμ απο σεπτεμβρη 

https://www.strava.com/activities/663381142

• Like 3
Δημοσ.

Ατς! Κι άλλος ποδηλάτης! Ωραίος man, συνέχισε έτσι!

Κάποια στιγμή που θα βρεθώ Αθήνα (με κάμποσο χρόνο στη διάθεσή μου) θα νοικιάσω ένα road bike, αν θέλεις πάμε καμιά βόλτα μαζί.

Δημοσ.

Εγω που αυτη την εβδομαδα δεν παω καθολου γυμναστήριο, επειδη ειναι κλειστο, μου βγηκε μια κουραση αλλο πραγμα.. φευγω απο την δουλεια το μεσημέρι και.δεν μπορω μα κανω πεταλι

• Like 1
Δημοσ.

Εγω που αυτη την εβδομαδα δεν παω καθολου γυμναστήριο, επειδη ειναι κλειστο, μου βγηκε μια κουραση αλλο πραγμα.. φευγω απο την δουλεια το μεσημέρι και.δεν μπορω μα κανω πεταλι

Άντε και νόμιζα ότι είναι η φαντασία μου. Μετά αρχίζουν να πονάνε οι μύες ,τα κόκαλα..

Συνάδελφος στις παρενέργειες :)

Δημοσ.

Ατς! Κι άλλος ποδηλάτης! Ωραίος man, συνέχισε έτσι!

Κάποια στιγμή που θα βρεθώ Αθήνα (με κάμποσο χρόνο στη διάθεσή μου) θα νοικιάσω ένα road bike, αν θέλεις πάμε καμιά βόλτα μαζί.

μπααα τι ποδηλατης...μια τριχα ειμαι.

Ειχε το τριαθλο στο Ριο πριν λιγο και οι τυποι ειναι απλα απο αλλο κοσμο. φοβερος αγωνας και πρωτοι τα 2 αδερφια Brownlee https://www.rio2016.com/en/triathlon-men

ναι αμε γιατι οχι :) ειναι 20ετιας το bike μου αλλα καλα κρατει

Δημοσ.

Οι περισσότεροι στο industry δεν είναι.Οι μόνοι natural που παρακολουθώ αυτήν την περίοδο είναι οι Cavaliere και OmarIsuf.

Αυτός πχ από ότι ξέρω είναι natural.Χαμηλό bf και extreme όγκος δεν πάνε ποτέ μαζί.

https://www.facebook.com/dimitris.stiakakis.7/photos?source_ref=pb_friends_tl

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει σωμα το οποιο δεν γινεται με φυσικο τροπο. Ειδικα με βαση το πως ηταν στα 17 του

τον θυμάμαι τις παλιές εποχές που δεν ήταν τόσο γνωστός 

15722om.jpg

θυμάμαι πριν κανα χρόνο που έκανε προπόνηση σε ένα βίντεο και φαινόταν soft , ζοριζόταν με αστεία κιλά κτλ και του γράφανε απο κάτω "μα καλά πως έγινες χειρότερος απο πριν 2-3 χρόνια?)   :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...