Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γω από κει θα πάρω μια impact whey isolate που χρησιμοποιώ για αντικαταστάσεις γευμάτων και drops γλυκαντικά για τα γιαούρτια και βρώμες του χειμώνα 

στείλε μου τους κωδικούς σου pleaaaaase 

Καλά isolate και αντικατάσταση γεύματος δεν πολυκολάει. Χίλλιες φορές απλή whey, πιό φθηνά θα έρθει.

Drops έλεγα να πάρω κι εγώ αλλά λέω άσε να μην έχω και πολύ κίνητρο να πιώ whey λόγω γεύσης μπας και φάω και καθόλου φαγητό. 

Εγώ χρησιμοποίησα "MYGREECE" και "PROSFORA". Ο πρώτος νομίζω ήταν επειδή ήταν η πρώτη μου παραγγελία και ο δεύτερος ήταν μία προσφορά για τα top 30 προιόντα. Δοκίμασε...μακάρι να σε δουλέψουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις θεμα με αγορες απο myprotein η bulkpowders μεσω paypal? γενικα δουλευει παντου το paypal μου, αλλα εκει με αρνουνται.

Δημοσ.

Εγω σημερα έκανα αγορά από myprotein με paypal

H eurobank τον παιζει μαλλον, θα τους κανω ενα τηλεφωνακι αυριο τοτε.

Δημοσ.

Ολοι με paypal κανετε αγορες? Οχι με απευθειας καρτα?

Προσωπικα paypal λογω ασφαλειας και ευκολιας ( δε χρειαζεται να πληκτρολογησω κατι ).

Δημοσ.

Προσωπικα paypal λογω ασφαλειας και ευκολιας ( δε χρειαζεται να πληκτρολογησω κατι ).

Τώρα με άγχωσες με το θέμα ασφαλείας και παω να δω τι γίνεται με τον λογαριασμό μου στο paypal. έχω ξεχάσει κωδικούς και για το reset τους μου ζητάει απαντήσεις σε κάτι ερωτήσεις που ούτε καν θυμάμαι τη ορθογραφημένη greeklish απάντηση .... 

ω μη 3$#@!$ έκανα νέο λογαριασμό και δεν μου δέχεται την κάρτα (master card). Εν τέλει τους έστειλα mail μπας και μου βρουν άκρη...

να θες να παραγγείλεις και να κολλάς σε αυτά #$!@#%#@

Δημοσ.

Ολοι με paypal κανετε αγορες? Οχι με απευθειας καρτα?

Η 6μηνη κάλυψη/προστασία αγοραστή του Paypal μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμη σε μη ηλεκτρονικά προϊόντα, αλλά κάτι που έχω βρει ιδιαίτερα χρήσιμο (για αγορές πχ ρούχων από sportsdirect κι ΄΄αλλα καταστήματα εξωτερικού), είναι η κάλυψη του κόστους μεταφορικών για την επιστροφή προϊόντος, μέχρι 30€

Συχνά το κόστος επιστροφής (σε περίπτωση λάθους ή προβλήματος) και δρα αποθαρρυντικά ως προς την διεκδίκηση των "δικαίων" και χρησιμοποιείται από τον Πωλητή ως μέσο εκβιασμού για την αποδοχή μη δίκαιων λύσεων (πχ μερική επιστροφή χρημάτων όταν θα έπρεπε να επιστρέφεται το σύνολο).

Ψάξε για Paypal Refunded Returns αν ενδιαφέρεσαι.

Δημοσ.

Τώρα με άγχωσες με το θέμα ασφαλείας και παω να δω τι γίνεται με τον λογαριασμό μου στο paypal. έχω ξεχάσει κωδικούς και για το reset τους μου ζητάει απαντήσεις σε κάτι ερωτήσεις που ούτε καν θυμάμαι τη ορθογραφημένη greeklish απάντηση .... 

ω μη 3$#@!$ έκανα νέο λογαριασμό και δεν μου δέχεται την κάρτα (master card). Εν τέλει τους έστειλα mail μπας και μου βρουν άκρη...

να θες να παραγγείλεις και να κολλάς σε αυτά #$!@#%#@

Κατι παρομοιο παιχτηκε και με το paypal του μπρο που αποφασησε να μη δεχεται τη mastercard μετα απο 1 χρονο. Οτι να ναι.

Δε του απαντησανε ποτε, απλα μετα απο κατι μηνες τη δεχτηκε. Ειναι busy o Elon Musk με τους πυραυλους τωρα δεν ασχολειται με paypal.

Δημοσ.

Η 6μηνη κάλυψη/προστασία αγοραστή του Paypal μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμη σε μη ηλεκτρονικά προϊόντα, αλλά κάτι που έχω βρει ιδιαίτερα χρήσιμο (για αγορές πχ ρούχων από sportsdirect κι ΄΄αλλα καταστήματα εξωτερικού), είναι η κάλυψη του κόστους μεταφορικών για την επιστροφή προϊόντος, μέχρι 30€

Συχνά το κόστος επιστροφής (σε περίπτωση λάθους ή προβλήματος) και δρα αποθαρρυντικά ως προς την διεκδίκηση των "δικαίων" και χρησιμοποιείται από τον Πωλητή ως μέσο εκβιασμού για την αποδοχή μη δίκαιων λύσεων (πχ μερική επιστροφή χρημάτων όταν θα έπρεπε να επιστρέφεται το σύνολο).

Ψάξε για Paypal Refunded Returns αν ενδιαφέρεσαι.

τι να το κάνω εδώ δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου 

και από τον νέο δεν μου δέχεται την mastercard........ 

Κατι παρομοιο παιχτηκε και με το paypal του μπρο που αποφασησε να μη δεχεται τη mastercard μετα απο 1 χρονο. Οτι να ναι.

Δε του απαντησανε ποτε, απλα μετα απο κατι μηνες τη δεχτηκε. Ειναι busy o Elon Musk με τους πυραυλους τωρα δεν ασχολειται με paypal.

με δολοφόνησες ...  :cry:

θα δω τι θα μου πουν και αν θα μου πουν τπτ, ειδάλλως θα στείλω λεφτά στον λογαριασμό στη revolut (ελπίζω να μου την αναγνωρίζει ως Ε.Ε την τράπεζα) για να τα παραγγείλω έτσι στο τέλος της άλλης εβδομάδας (φέξε μου και γλίστρησα- ίσως καλύτερα γιατί δεν ξέρω τι γεύση να πάρω .. σοκολάτα-καρύδια ή σοκολάτα-φυστικοβούτυρο) 

Δημοσ.

θα δω τι θα μου πουν και αν θα μου πουν τπτ, ειδάλλως θα στείλω λεφτά στον λογαριασμό στη revolut (ελπίζω να μου την αναγνωρίζει ως Ε.Ε την τράπεζα) για να τα παραγγείλω έτσι στο τέλος της άλλης εβδομάδας (φέξε μου και γλίστρησα- ίσως καλύτερα γιατί δεν ξέρω τι γεύση να πάρω .. σοκολάτα-καρύδια ή σοκολάτα-φυστικοβούτυρο) 

Αν θες γρήγορες συνεννοήσεις η μόνη (και πιο βολική και αποτελεσματική) λύση είναι το τηλεφώνημα στο Paypal.

Δημοσ.

Yup οπως ειπε ο φιλος παρτους ενα τηλ. Εχεις απεριοριστα προς εξωτερικο?  :P

Παντως γιατι να μπλεκεις με ρεβολουτ ενω μπορεις κατευθειαν με καρτα? Τι τραπεζα εισαι? Νομιζω οι περισσοτερες επιτρεπουν πλεον μεχρι 500Ε το μηνα αγορες εξωτερικου. Η εθνικη σιγουρα.

Banana

Δημοσ.

Yup οπως ειπε ο φιλος παρτους ενα τηλ. Εχεις απεριοριστα προς εξωτερικο?  :P

Παντως γιατι να μπλεκεις με ρεβολουτ ενω μπορεις κατευθειαν με καρτα? Τι τραπεζα εισαι? Νομιζω οι περισσοτερες επιτρεπουν πλεον μεχρι 500Ε το μηνα αγορες εξωτερικου. Η εθνικη σιγουρα.

ε αυτό θα έκανα όπως κάνω και με το iherb αλλά με άγχωσες. Εθνική είμαι.

Αν θες γρήγορες συνεννοήσεις η μόνη (και πιο βολική και αποτελεσματική) λύση είναι το τηλεφώνημα στο Paypal.

μέχρι να πω την περίπτωση θα μου κλείσει το τηλ από μονάδες...δεν έχω απεριόριστα για εξωτερικό, πφφφ 

Δημοσ.

γρήγορη συμβουλή.

Δουλειά 8ωρο

Προποόνηση Ποδήλατο 2-3 ώρες / 3-4ς φορές την εβδομάδα.

΄Οπως καταλαβαίνεται προετοιμασία και χρόνος για μαγείρεμα δεν φτάνει πολύ, (1 πιατο φαι όλη μερα) και στην γύρα απο εδώ και απο εκεί.

Μου πρωτείνεται να παίρνω καποια πρωτεινη ώστε να αντικαταστησω οσο μπορώ ένα γευμα; η δεν πάει ετσι;

Δημοσ.

γρήγορη συμβουλή.

Δουλειά 8ωρο

Προποόνηση Ποδήλατο 2-3 ώρες / 3-4ς φορές την εβδομάδα.

΄Οπως καταλαβαίνεται προετοιμασία και χρόνος για μαγείρεμα δεν φτάνει πολύ, (1 πιατο φαι όλη μερα) και στην γύρα απο εδώ και απο εκεί.

Μου πρωτείνεται να παίρνω καποια πρωτεινη ώστε να αντικαταστησω οσο μπορώ ένα γευμα; η δεν πάει ετσι;

Οπως θες παει. Παρει προτεινη και βρωμη αλεσμενη + γαλα η οτι αλλο θες. Κλεισε μυτη κ ρουφα. 

Με 1 πιατο φαι τη μερα  απορω πως τα κανεις ολα αυτα.

Εντιτ: Στο 3λεπτο η συμβουλη, πιο γρηγορη δε γινοταν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...