Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αλλαντιν, αν θες αυξηση αντοχής σε συνδυασμό με αυξηση δύναμης, κανεις το εξής. Βάζεις ενα χρονικό όριο, π.χ. 10 λεπτά και προσπαθείς να κανεις όσες περισσότερες ασκησεις μπορείς. Όσες περισσότερες καμψεις, όσες περισσότερες ελξεις, καθίσματα, προβολές, κτλ, εσυ επιλέγεις τις ασκησεις.

Προσπαθείς να αυξάνεις το άθροισμα κατα τουλάχιστον μια την εβδομάδα. Π.χ. αν έκανες 40 καμψεις, θες την επόμενη βδομάδα να κανεις 41, μετά 42, κοκ.

.

Με θυμιζει wod απο κροσφιτ κ τσατιζομαι :Ρ

Θα το κανω στη παραλια παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κάνει κροσφιτ, δεν γνωρίζω. Απ' αυτά που λένε τα παιδιά εδώ, επειδή οι κροσφιταδες νταλκαδιάζουν να βγάλουν όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορούν θυσιάζουν την τεχνική και χτυπιούνται σαν τα χταπόδια.

Άμα μπορέσεις να μείνεις συγκεντρωμένος και δεν πέσεις σε αυτή την παγίδα, η φιλοσοφία του προγράμματος θα σου δώσει το boost αντοχής/δύναμης που ψάχνεις.

Αν πάλι θες μέγιστη απόδοση σε μικρό χρονικό διάστημα (ακα κατοστάρι) υπάρχει πάντα το αγαπημένο του Φώτη ΤΑΒΑΤΑ ΗΙΙΤ :)

• Like 3
Δημοσ.

Οτι αεροβιο κανω ειναι ΜΟΝΟ ΤΑΒΑΤΑ. Το αγαπω το λατρευω.

Wod ειναι σε Χ λεπτα Χ ασκησεις κλπ. Αλλα παντα ΠΑΝΤΑ τεχνικη> επαναληψεις/κιλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτη μέρα τζιμ. Αν και πορωμενος, επαιξα συμβατικα γιατι δεν ξερω τ μ ξημερωνει αυριο

Καλά έκανες έτσι πρέπει, εγώ τη Δευτέρα που πήγα εβαλα μεσαία kg πχ πάγκο max 100 σε προπόνηση δύναμης 5χ5 και την επόμενη ένιωθα λες και με χτύπησε τρένο αλλά μ άρεσε γιατι είμαι και μαζοχα αχχα

• Like 2
Δημοσ.

εχει σημασια αν ειναι ψημενοι-αψητοι οι ξηροι καρποι το χει ψαξει κανεις το θεμα

νταξει αναλατοι προφανως :ph34r:

Δημοσ.

εχει σημασια αν ειναι ψημενοι-αψητοι οι ξηροι καρποι το χει ψαξει κανεις το θεμα

καλώς ήρθες στο κλαμπ των ψυχωτικών ....  

το αλάτι σε νοιάζει κυρίως εκτός και αν κάνεις χορτοφαγία (ωμοφαγία) 

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι διατροφολόγος, πιστεύω καλύτερα άψητοι. Όταν ψήνεται κάποιο φαγητό, μειώνεται η βιοδιαθεσιμότητα των μακροθρεπτικών που περιέχει, κοινώς χειρότερη απορρόφηση πρωτεινών, λιπαρών κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να ειμαι διατροφολόγος, πιστεύω καλύτερα άψητοι. Όταν ψήνεται κάποιο φαγητό, μειώνεται η βιοδιαθεσιμότητα των μακροθρεπτικών που περιέχει, κοινώς χειρότερη απορρόφηση πρωτεινών, λιπαρών κλπ

Οχι παντα

http://healthylifestyledocs.com/raw-nuts-vs-roasted-nuts-which-are-better-for-your/

http://paleoleap.com/cooking-vegetables-pale/

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα ωρες-ωρες σαν τωρα δλδ με πιανει τετοια λυσσα για βρωμικο φαγητο...........!Αχ και βαχ!! Στο αντι φιτνες δεν μπαινω καν θα κοψω καρωτιδα!!

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ωρες-ωρες σαν τωρα δλδ με πιανει τετοια λυσσα για βρωμικο φαγητο...........!Αχ και βαχ!! Στο αντι φιτνες δεν μπαινω καν θα κοψω καρωτιδα!!

Στιψε μισο λιτρο χυμο και κατεβασε τον θα σου κοψει την ορεξη. Χθες βραδυ ηπια 1 λιτρο πορτοκαλαδα.

Στο αντιφιτνεσσ αμα τρως τέτοια κάθε μερα στα 40 θα χεις βουλωμένες αρτηρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Στιψε μισο λιτρο χυμο και κατεβασε τον θα σου κοψει την ορεξη. Χθες βραδυ ηπια 1 λιτρο πορτοκαλαδα.

Στο αντιφιτνεσσ αμα τρως τέτοια κάθε μερα στα 40 θα χεις βουλωμένες αρτηρίες.

How's that even better ? 80 γραμμάρια σκέτη ζάχαρη...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...