stathis97 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Οι γευσεις ειναι υποκειμενικες, δν ξερουμε τα γουστα σου. Λεει πολυ το φυστικοβουτυρο. Εχει εξτρα protein απο το κοινο της calve. Εγω πηρα το smooth και σιγουρα θα το ξαναπροτιμησω. Οντως οι γευσεις ειναι σχετικα υποκειμενικες,αλλα παντα υπαρχουν καποιες που αρεσουν σε μεγαλο ποσοστο ατομων.
vgiozo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα, αφου τελειωσα με την εξεταστικη,ξεκιναω παλι gym απο αυριο, Στο παρελθον οσες φορες χρησιμοποιησα whey protein,προτιμούσα της ON Gold whey standard (extreme milk chocolate), που την εμπιστεύομαι οσο να ναι και λιγο παλιοτερα της Reflex,προσφατα εμαθα για την myprotein και σκεφτομαι να ριξω την πρωτη παραγγελία λογω της τεραστιας διαφορας τιμων. 1)Ποια/οιες γευσεις προτεινετε για την Impact Whey; (η βανιλια τι λεει; ) 2)Βλεπω το φυστικοβουτυρο σε επισης πολυ καλη τιμη.Αξιζει; (γευση απαλη ή τραγανη; ) 3)Κατι αλλο που αξιζει τα λεφτα του; (σε τροφιμο) Σε γεύση Βανίλια έχω πάρει εγώ τις Whey Isolate & Casein... - η καζεΐνη βανίλια είναι υπέροχη, απαλή γλυκιά γεμάτη γεύση, ό,τι πιο κοντά σε σπιτική κρέμα βανίλια ας πούμε - η isolate βανίλια είναι ωραία στη γεύση (όχι τόσο όσο η καζεΐνη), αλλά στη μυρωδιά είναι κατώτερη (μυρίζει λίγο σαν σιρόπι για το βήχα με γεύση βανίλια)... ...για τη μυρωδιά -και για τη λιγότερη γεμάτη γεύση δεν νομίζω πως φταίει η βανίλια, αλλά η χημική επεξεργασία που έχει υποστεί για να βγει η πιο καθαρή πρωτεΐνη για τη συγκεκριμένη σειρά. Για φυστικοβούτυρο, θα σου έλεγα τσίμπα δύο συσκευασίες από το Lidl...454γρ το βαζάκι το έχει στα 1,99€ Εναλλακτικά θα σου πρότεινα ταχίνι...δεν έχει τα πρόσθετα και συντηρητικά που σχεδόν πάντα έχουν τα φυστικοβούτυρα... Σε πολύ καλή τιμή το έχει ο Βασίλαγας-3Β Μάρκετς...το 1κιλό ταχίνι 6,5€ (μάρκα δεν θυμάμαι, μια τοπική της Θεσσαλονίκης) Αλλά και το lidl το έχει τώρα σε προσφορά, στα 2.09€ τα 350γρ Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2016 από vgiozo 1
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Οντως οι γευσεις ειναι σχετικα υποκειμενικες,αλλα παντα υπαρχουν καποιες που αρεσουν σε μεγαλο ποσοστο ατομων. Εγω σοκολατα φυστικοβουτυρο εχω κ μου αρεσε πολυ. Παρε μια γευση κ αγορασε δειγματα για να εχεις μια ιδεα τι θελεις κ σου αρεσει. Το φυστικοβουτυρο δν εχει καμια προσθηκη ζαχαρης κ λαδιων. Το πετυχα 4.70€ το 1κιλο Αν εισαι σοκολατολατρης κανε τν κοπο να διαβασεις λιγες σελιδες πισω τις δοκιμες του αλεξ 1
vgiozo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω σοκολατα φυστικοβουτυρο εχω κ μου αρεσε πολυ. Παρε μια γευση κ αγορασε δειγματα για να εχεις μια ιδεα τι θελεις κ σου αρεσει. Το φυστικοβουτυρο δν εχει καμια προσθηκη ζαχαρης κ λαδιων. Το πετυχα 4.70€ το 1κιλο Αν εισαι σοκολατολατρης κανε τν κοπο να διαβασεις λιγες σελιδες πισω τις δοκιμες του αλεξ Πολλά φυστικοβούτυρα έχουν πρόσθετα ζάχαρης (έστω καστανής), και (σχεδόν) πάντα έχουν κάποιο συντηρητικό, συνήθως φοινικέλαιο (με υψηλό ποσοστό κορεσμένου λίπους), καθώς κι επιπλέον αλάτι... Το ταχίνι αντίθετα είναι 100% αλεσμένο σουσάμι, μηδέν πρόσθετα. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Το φυστικοβούτυρο του MyProtein λέει πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόσθετο. Δεκτό http://www.myprotein.com/sports-nutrition/peanut-butter/10530743.html Πάντως και πάλι το Ταχίνι είναι ανώτερο, καθώς έχει - λιγότερους υδατάνθρακες - λιγότερα κορεσμένα λίπη - περισσότερο ασβέστιο - περισσότερες ίνες ....θα ήθελα να δοκιμάσω το Almond Butter, βούτυρο αμυγδάλου, που δεν έχει τα αρνητικά του φυστικοβούτυρου, αλλά είναι αρκετά ακριβό.
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το παιδι ρωτησε για MP του απαντησα για MP. ο,τι παιρνω το εξεταζω. Δν ειμαι ηλιθια. Τελος. 3
vgiozo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάντα τσαντίζεσαι; Συγκρίνω το φυστικοβούτυρο, όπως απαντάται ευρέως στην αγορά, με το ταχίνι. Παράγεται και στην Ελλάδα Έγραψα εξάλλου ότι εκείνο του Myprotein λέει πως δεν έχει πρόσθετα. Τέλος.
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Και φωτο απο το φυστικοβουτυρο και την παρασκευη της μους απο σοκολατα φυστικοβουτυρο Ειναι θεαματικα γλυκια, οσο θελω κ μου περναει η λιγουρα 2
TEOKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα δοκιμάσει αυτό το φυστικοβούτηρο αλλά με σοκολάτα γεύση. Δεν ξέρω άμα βγαίνει ακόμη. Σε συνδυασμό με καλό Syrah κρασί ,μαμούσε αλύπητα. Η επιτομή του gourmet. http://www.tragreecetional.gr/product/691/glyka-rofimata-stevia-glyka-pastelia-fystikoboytyro-bio-crunchy-thrakiki-gi- Edit βρήκα φωτό Θα ψάξω να το ξαναπάρω. 4
Fotis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα 1
Demetra_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα κρατήσου Φώτη, σκέψου το πόσο μανουλομάνουλο ΔΕΝ θα δείχνεις αν φας την βρομερή και σιχαμερή τίγκα στα ζάχαρα λίπη. 1
TEOKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δεν ξερω τι φυστικοβουτηρα λετε και αηδιες ,εγω πειναω πολυ ειμαι οριακα πριν κανω καμμια τρελα και χτυπησω καμμια κρεπα Χτύπα την και πες ότι αύριο και μεθαύριο δεν θα φας τίποτις. Και ας φας δεν έχει σημασία. Κάπως έτσι ξεκινάνε τα λαντόζ. Οι στερήσεις μέχρι ένα όριο για τους ηδονιστές Εντάξει υπάρχουν και οι άλλοι μα ποιος τους δίνει σημασία 2
DDevil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Kτυπας ανετα 2 σουβλάκια με κοτοπουλο τοματα μαρουλι και τζατζικι ή κρεμμυδι απλα να μη βάλεις σοσ που βαζει καμια 350αρια θερμιδες αλαδωτη η πιτα φυσικα. εγω σε λιγο θα πάω για βραδινο τρεξιμο πάντως κατά τις 9. Εχω ριξει και τον 2-ωρο απογευματινο υπνο (κατά τα γνωστα) νιώθω πασάς.
yannis27gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγω γυμνάζομαι έξω διάβολε. Ωραία η φύση αλλα πολλά ζουζούνια. Βραδυ μια φορά τόλμησα να κάνω αλλα τα κουνούπια καναν πάρτι στο κορμί μου. Το ταχίνι ειναι ανώτερο αλλα δεν εχει ωραία γεύση. Το φυστικοβουτυρο το τρώω και σκέτο! Φοβερό, ειδικά άμα του βάλεις καμια πρωτεΐνη με γεύση (ξέρει ο βαπιρ). Ταχίνι με κακάο ειναι ωραίο αλλα φυσικά εχει μόλις 60% ταχίνι, το αλλο ειναι ζάχαρη. Το δίνω στα κορίτσια μου αντί για μερεντα που ειναι 90% ζάχαρη. Τη λέμε υγιεινή μερεντα 1
Mau-Maus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά να ξέρετε πως σοβαρή δουλειά με ταχίνια και φυστικοβούτυρα προφανώς και δεν γίνεται..Για πλάκα προπόνησουλα και ασκησουλα μια χαρά είναι αυτά, για σοβαρή δουλειά όμως και αν θέλουμε να δούμε το κάτι παραπάνω τότε πρέπει να λείπουν τελείως από το μενού. 3
snow22 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Συγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά να ξέρετε πως σοβαρή δουλειά με ταχίνια και φυστικοβούτυρα προφανώς και δεν γίνεται.. Για πλάκα προπόνησουλα και ασκησουλα μια χαρά είναι αυτά, για σοβαρή δουλειά όμως και αν θέλουμε να δούμε το κάτι παραπάνω τότε πρέπει να λείπουν τελείως από το μενού. γτ ρε μαου,αμα θες να βαλεις μερικα κιλα ειναι καλη πηγη λιπαρων και πρωτεινης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις