vgiozo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Και το σημερινό μου γεύμα: Φασόλια με Σπανάκι και Καρότα + γιαούρτι 500γρ φασόλια μέτρια 1χλγ σπανάκι 3 καρότα σε ροδέλες 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κεσεδάκι χυμό ντομάτας 1/2 κούπα ελαιόλαδο + 100γρ στραγγιστό γιαούρτι (έβαλα παραπάνω νερό και το ζουμάκι δεν βγήκε σφιχτό, όπως θά'πρεπε) ...σορρυ τσίμπησα μερικές κουταλιές πριν τη φωτογραφία...σήμερα θα προσθέσω και 2-3 κουταλιές φαγόπυρο. @DDevil για το άρθρο που παρέθεσες http://www.clickatlife.gr/your-life/story/9528/proteini-apo-7-piges-xoris-kreas-kai-omos-nai Ίσως να χρειάζεται όμως λίγη προσοχή, τουλάχιστον στην υπερκατανάλωση προϊόντων σόγιας, καθώς υπάρχουν μη καταληκτικά/οριστικά και αντιθετικά συμπεράσματα ερευνών για τις συνέπειες της αύξησης στην πρόσληψη φυτο-οιστρογόνων στους άνδρες. http://jn.nutrition.org/content/132/3/570S.long ΥΓ Άλλη μια * "έρευνα στο ίντερνετ" (* έτσι λέγονται οι έρευνες σε επιστημονικά ιατρικά περιοδικά, όταν χρήζουν ρητορικής υποτίμησης) για την αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη με την αύξηση των ακόρεστων λιπαρών στη διατροφή, αύξηση που σχετίζεται άμεσα με την απώλεια βάρους http://care.diabetesjournals.org/content/36/5/1132 macros Πίνακες στα Ελληνικά από το Σισμανόγλειο νοσοκομείο Χρήσιμο καθώς είναι πιο προσαρμοσμένο στην ελληνική διατροφή και διευκολύνει τους υπολογισμούς (πχ έχει "ντολμαδάκια"! ) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2016 από vgiozo 2
Getta Robo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Maus εγω σημερα ξεκινησα το πρωϊ με μια μεγάλη μπανάνα. Αργοτερα έβαλα 100γρ κουάκερ (δεν ξερω αν αυτό είναι πολύ καλο γιατι το κουάκερ είναι δυσπεπτο αν τρώγεται σε ποσοτητες) Δοκιμασε φαγοπυρο. Εχει επισης πολυ πρωτεινη και ειναι νοστιμοτερο και πιο ευπεπτο. Buckwheat λεγεται στα αγγλικα αν θες να ψαξεις περισσοτερες πληροφοριες, βρισκεται κανονικα στην Ελλαδα. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 mp chockolate mint. - 7.5. Τον πετυχανε πολυ τον συνδυασμό, δεν με χαλασε. mocha - φοβερη, σαν παγωτο mocha, αν το χτυπησεις με παγο και γαλα θα γινει σαν fredoccino Ρε αλεξ είσαι σίγουρος οτι παράγγειλες πρωτεΐνες και οχι γλυκά ? 2
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε φαγοπυρο. Εχει επισης πολυ πρωτεινη και ειναι νοστιμοτερο και πιο ευπεπτο. Buckwheat λεγεται στα αγγλικα αν θες να ψαξεις περισσοτερες πληροφοριες, βρισκεται κανονικα στην Ελλαδα. Ξέρω , έχουν οι γονεις σπιτι και φαγοπυρο και κινοα! Και τσια έχουν!
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 mp chockolate mint. - 7.5. Τον πετυχανε πολυ τον συνδυασμό, δεν με χαλασε. mocha - φοβερη, σαν παγωτο mocha, αν το χτυπησεις με παγο και γαλα θα γινει σαν fredoccino Alex οχι ,αυτα ειναι σατανικα Βtw ρε παλι ο Heath κερδισε το Μr Olympia ? Aηδια εχει καταντησει ... 3
Getta Robo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρω , έχουν οι γονεις σπιτι και φαγοπυρο και κινοα! Και τσια έχουν! Τσια και κινοα ειναι εκπληκτικα διατροφικα, αλλα κοστιζουν μια μικρη περιουσια δυστυχως. Το παλευω ομως, κατι θα γινει. 2
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τσια και κινοα ειναι εκπληκτικα διατροφικα, αλλα κοστιζουν μια μικρη περιουσια δυστυχως. Το παλευω ομως, κατι θα γινει. Πριν κατι μέρες ειχα φάει κινοα με μπιφτέκια σογιας! Καλη φάση. Γανοδερμα έχεις δοκιμάσει? https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1 Γενικα ολα τα γιαουρτια τρωγονται αν δεν εχεις φραγκα Στην δουλειά το πρωϊ σε καποια φάση πεινουσα αρκετά και ειχα μαζι μου σε ένα χρυσοχαρτο κουμπωμένες νιφάδες και σταφιδες. Πετάχτηκα πηρα ένα γιαουρτι και ξαναγυρισα. Μια χαρα το έφαγα. Δοκιμασε το σαν συνδυασμο και πες μου. Έχω φάει και σκέτο γιαουρτι βεβαια αλλα δεν είναι από τις πρωτες μου επιλογες.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Γανοδερμα έχεις δοκιμάσει? Aυτό κι αν ακούγεται σατανικό..! μπρρρ 2
SuicycoMania Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ωρες ωρες απο τα γραφομενα του double D νομιζω πως ειναι κανας γερος 70 φευγα που δινει συμβουλες στα παιδακια να μην τρωνε γλυκα και σοκολατες , μετα απο τις τσεπες του σακακιου του βγαζει το σακουλακι με τις σταφιδουλες , φαβα με φετουλα ... γηρατεια κανονικοτατα! χαχαχαχα πλακα κανω! 2
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Aυτό κι αν ακούγεται σατανικό..! μπρρρ κάνω έλξεις υπο το φώς του φεγγαριου και πίνω γανοδερμα! Τρέλα μονο. ωρες ωρες απο τα γραφομενα του double D νομιζω πως ειναι κανας γερος 70 φευγα που δινει συμβουλες στα παιδακια να μην τρωνε γλυκα και σοκολατες , μετα απο τις τσεπες του σακακιου του βγαζει το σακουλακι με τις σταφιδουλες , φαβα με φετουλα ... γηρατεια κανονικοτατα! χαχαχαχα πλακα κανω! ο γεροδασκαλος τους 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η αν ρίξεις κανέλα και γλυκαντικό, αλλιώς ... νοτ Γω τα κανω πσγωτο. 600 γιαουρτι, 400 γαλα, 5 σκουπ, λιγο σκονη για ετοιμο παγωτο, χτυπημα ανελεητο για 2-3 λεπτα, παγωμα κι ετοιμο. Το χωριζω σε πεντε δοσεις των 250, μια χαρα. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 mp chockolate mint. - 7.5 Γεύση οδοντόκρεμα; σε σοκολάτα που έχω δοκιμάσει αυτό μου βγάζει Η μόκα θα πρέπει να γαμεί!
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 TEOKE αυτά τα πινακάκια όμως δεν έχουν τα γραμμάρια πχ λεει για το ψωμι τοσες θερμιδες στα ποσα γραμμαρια?
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Alex οχι ,αυτα ειναι σατανικα Βtw ρε παλι ο Heath κερδισε το Μr Olympia ? Aηδια εχει καταντησει ... Και εγώ αυτό είπα , δεν παρακολουθώ γενικά κ το bb δεν με ενδιαφέρει γιατι δεν μου αρέσει η κατάσταση του στην εποχή μας αλλα τον συγκεκριμένο τον ήθελα να χάσει, απλά κ μόνο επειδή είναι αλαζόνας εντομεταξύ πέσανε όλοι στον levrone ... 52 χρονών με αποχή απο σοβαρή προπόνηση -διατροφή-φάρμακο εδώ και 13 χρόνια και έκανε comeback σε 4 μήνες! τι περιμένανε? να φτάσει τις μάζες των άλλων ? είμαστε σοβαροί ? σε 4 μήνες? ....αν είχε γίνει τότε απλά θα σήμαινε πως όλοι οι άλλοι τον παίζουν , εδώ νέοι σταματάνε λίγο τα φάρμακα και θέλουν ένα χρόνο να επανέλθουν εδώ κ ένα βίντεο απο τους τελικούς πάγωμα στο 0:02 κ αναρωτιέμαι γιατί επιμένουν κάποιοι πως είχε λίγη μάζα ..lol.. το έχουμε ξεφτιλίσει λίγο με τη μάζα και τα standards , https://www.youtube.com/watch?v=aFUH6uaAfK4 πιστεύω αν είχε δώσει παραπάνω χρόνο στο σώμα του και απλά πήγαινε του χρόνου θα είχε βουλώσει αρκετά στόματα, respect για το εγχείρημα αλλα μαλακία του που βιάστηκε , στους 4 μήνες τα κατάφερνε στο παρελθόν αλλα τότε ήταν νεότερος με πολύ παραπάνω ανδρογονικούς υποδοχείς 1
DDevil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.newsauto.gr/antras-oso-megaloni-afto-mikreni/ η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ σώζει την σεξουαλική ζωή ρε ζυμάριααααα ... άϊ σηκωθειτε απο το καναπε κοιλαράδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις