Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι η οικολογική πίτσα; Πίτσα οικολόγος; Ας πούμε κανει ανακύκλωση, χρησιμοποιεί μη ενεργοβόρες λάμπες, κτλ;

χωριατικη - οικολογική. Δεν έχει ζαμπον , μπεϊκον κτλπ :-D

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Δε δουλεύει κανείς πρωί εδώ μέσα; :shock:

Πραγματικα και εγω απορω,καλα ο ΓΙαννης ειναι δημοσιος υπαλληλος ιδιωτικου τομεα (α0χ0α0χ0αχ)  οι αλλοι τι κανουν?

Παντως αν μπορουσα και εγω πρωι θα πηγαινα οχι 7, αλλα λιγο αργοτερα .Κριμα που δεν μπορω ομως και παω μεσημερι  γιατι ειμαι απο τους ατυχους και πρεπει να δουλευω .

• Like 1
Δημοσ.

@devil έχεις καταντήσει χειρότερος και από φεμινιστρια βιγκαν που κάνει κροσφιτ. Σπόντες σαν αυτές προς τη Δημήτρα απλά είναι τραγικέε, δείχνουν κόμπλεξ και ανάγκη για να δείξεις (στον εαυτό σου μόνο) την υπέροχη σου προς τους άλλους (που δεν έχεις κιόλας)

Φιλε μου δεν το έκανα προσωπικά για την δημητρα αυτο την κοπέλα δεν την ξέρω , απλα σχολιασα αυτο που γράφτηκε. Μη ξεχνάς οτι και η δημητρα οταν ειχε μπει κάποια καινουργια εδω τις έκανε αυστηρές παρατηρησεις και οτι ο οργανισμος δεν ειναι παιξε-γέλασε κτλπ κτλπ δεν σε ειδα τοτε να παρέμβεις. :-D  Δεν πειράζει. Ξέρουμε το λογο που έκανες αυτο το ποστ (εγω προσωπικα τον ξέρω πολυ πριν το κάνεις). B)

Κατα τα αλλα χειροτερος απο φεμινιστρια εχω καταντησει επειδη λέω κατι λογικο?! οτι δεν έχει νοημα δηλαδη να φορτώνεις σε ενα γευμα τοσο πολυ το στομάχι σου? ρωτα έναν γιατρο πρώτα γαστρεντερολογο και θα δεις αν αυτα που γράφω ειναι τραγικά ή οχι.

Ξαφνικα εκει που βάζεις 200γρ το πολυ σε κάθε γευμα φορτώνεις μια 400αρα - 500αρα και μετά τρέχεις στην τουαλέτα ..... προφανως και κάποιος πρέπει να κράξει γιατι θα καταντήσετε στομαχικοι χωρις να το καταλάβετε. Δεν ειναι οτι έχω εγω κομπλεξ το προβλημα. :devil:

Οποιος και αν το κάνει αυτο ειτε ειναι δημητρα ειτε δημητρης δεν ειναι θεμα προσωπικο. Ειναι κακο για την υγεια του. Ειναι φιτνεσ θρέντ το τσέκαρα θα το γράψω. Γραψε και εσυ τα δικα σου δεν υπάρχει προβλημα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

για πες μου το λογο και μενα γιατι ειμαι περιεργος. Πεταξες την ιδια σποντα τουλαχιστον δυο φορες για αυτο και σχολιασα. 

Να το πεις σε καποιον που το κανει καθημερινα  μαζι σου και γω (και παλι θα το πεις μια φορα ουτε 2 ουτε 10) αλλα σε καποιον που αρχικα δεν τον ξερεις καν, δεν ξερεις τι τρωει καθημερινα και που το κανει μια φορα στο τοσο ειναι το λιγοτερο αστειο.

Ακριβως επειδη ειναι φιτνες μεχρι τωρα δεν εχεις συνεισφέρει σε τιποτα γιατι όπως εχεις δει κανεις δεν εχει ακουσει ουτε μια συμβουλη σου και δεν αναφερομαι στην "κλικα' που θεωρεις οτι υπαρχει εναντιον σου. Ολα οσα λες ειναι φακες, φαβα, φετα και ταχινι. 

Και για το χειροτερος απο φεμινιστρια παει στο οτι πρηζεις μπαλες.

Θα στο πω αλλη μια φορα σε καποια πραγματα περι διατροφης συμφωνω μαζι σου αλλα εσυ γινεσαι κουραστικος/εκνευρηστικος προσπαθωντας να περασεις την γνωμη σου σε ολους. Και γω αν μιλησω με φωτη,μαους κτλ περι διατροφης και τι χρειαζεται δεν προκειται να τα βρουμε γιατι εγω προσπαθω να κραταω τα ζωικα προιντα στην χαμηλοτερη δυνατητη ποσοτητα και δεν εχω θεμα να φαω ακομη και χαρτι που αν το δωσω στο φωτη θα βγαλει σπυρακια και θα με κυνηγαει για μερες!

Και επειδη την ξερω και προσωπικα την δημητρα απο τα πρωτα της βηματα η προοδος που εχει κανει ειναι τεραστια και το εχει δειξει και εδω μεσα κατι που εσυ δεν εχεις κανει ακομη για να μας δειξεις ποσο δουλευει αυτο που κανεις..

• Like 4
Δημοσ.

Και γω αν μιλησω με φωτη,μαους κτλ περι διατροφης και τι χρειαζεται δεν προκειται να τα βρουμε γιατι εγω προσπαθω να κραταω τα ζωικα προιντα στην χαμηλοτερη δυνατητη ποσοτητα και δεν εχω θεμα να φαω ακομη και χαρτι που αν το δωσω στο φωτη θα βγαλει σπυρακια και θα με κυνηγαει για μερες!

Εγω ρε φιλε ετσι οπως το εχω παει τον μισο χρονο χαρτια τρωω ,αλλο αυτο και αλλο να λεω πως ειναι ευγευστα .Ειναι οτι χειροτερο μπορει να φαει ενας ανθρωπος  πραγματικα αηδια .

Εμενα δεν με ενδιαφερει τι τρωει ο καθενας αρκει να εχει αποτελεσματα .Το ποσο γρηγορα και εντονα  ειναι τα αποτελεσματα που εχει αναλογα το ειδος της διατροφης που κανει  ειναι  αλλο θεμα .

Εσυ ας πουμε παρολο που εισαι στην κατηγορια "τρως φυκια" οχι ομως απο τους hardcore    ειναι η αληθεια ,εχεις αποτελεσμα δεν μπορω να σου πω κατι .

Δημοσ.

Οταν υπάρχει λογος θα πρήξω μπάλες. Γιατι το "φαε σε ενα γευμα σαν να μην υπάρχει αυριο" που διαφημιζεται τις τελευταιες σελιδες μπορει να αποβει καταστροφικο για την υγεια του στομαχιου. Ρώτησε εναν γαστρεντερολογο στη τελικη δεν θα τσακωθούμε.

Τωρα τα αλλα που γραφεις .... τι να σου πω αμα νομιζει κάποιος οτι γράφω μαλακιες ειναι ελευθερος να μην τις ακολουθησει. Για τις φωτογραφιες τα έχουμε ξαναπει ο καθενας εχει δικαιωμα να ανεβάσει ή οχι δεν θα του πεις εσυ ανέβασε το εγραψα και προχθές αυτο και σε προλαβα .... εμενα λές πρηχτη αλλα εγω τουλαχιστον αυτο το δικαιωμα το σέβομαι. Μπορει πχ εγω να έχω ενα τατουαζ και να μη γουστάρω να ανεβάσω φωτογραφιες.

• Moderators
Δημοσ.

Κανεις δεν το διαφημιζει εδω μεσα απλα αυτο που λεμε ειναι οτι αν το κανεις μια φορα δεν θα παθεις τιποτα simple as that. 

Και εγω σου εχω ξαναπει οτι ειδικα οταν μιλας στο ιντερνετ αν ο αλλος θες να σε παρει λιγο περισσοτερο στα σοβαρα πρεπει να του δειξεις οτι αυτα που λες εχουν και μια υποσταση γιατι και εγω μπορω να σου λεω κανε ετσι και αλλιως και να μαι σα κουραδα.

Τελευταιο μου ποστ για το θεμα. 

Παντως το να εχεις απεναντι σου τοσα ατομα κατι σημαινει συνηθως. Μου θυμιζεις τον Μ2000 νομιζε οτι ηταν γκουρου με μια βλακεια που εγραφε που ηταν αχρηστη απο ολες τις αποψεις και οι γνωσεις του ηταν κουκουρουκου και νομιζε οτι ολοι του πηγαιναν κοντρα γιατι τον ζηλευαν.

• Like 1
Δημοσ.

Τρολαρα χθες με το αποτελεσμα του φαγητου, ετσι για να δειξω σε μερικους ποσο κατινες ειναι κ ποσο θα το χτυπανε

Εφαγα κρεας δυο γευματων διχως συνοδεια υδατανθρακα. Τα υπολοιπα μου τρια γευματα ηταν κανονικα, διχως παλι υδατανθρακα..

Το γλυκο ηταν καταπληκτικο, ενιωσα την γλυκοζη κ στον εγκεφαλο μου, και δν κανω πλακα, το εφαγα επειδη ηταν σπιτικο κ ξερω τα προσεγμενα υλικα της ξαδερφης μου. Ειχε σιροπιαστα που ηταν ετοιμα μαζι με κατι αλλα ταρτακια.ουτε καν τα αγγιξα.

το βραδυ εκανα το καλυτερο σπριντ στο ποδηλατο και αν ημουν σε γυμναστηριο σιγουρα θα εκανα το καλυτερο pr στα lift.

Τωρα δν ξερω πως θα κινηθω μεχρι τα χριστογεννα που θα γινουν τα υπολοιπα ελευθερα.

Παντως σημερα εριξα και αλλα 6γρ υδατανθρακα και ανεβασα 1γρ λιπος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορι μου το οτι με μια φορά δεν συμβαινει τιποτα το ισχυριζεσαι εσυ. Ρωτησες γιατρο? οταν πλακώνεις ετσι το στομαχι τι μπορει να συμβει? αυτο δεν ειναι θέμα γυμναστή ουτε αθληταρά με φέτες κτλπ .... ειναι θεμα ιατρικο ο γιατρος θα στο πει , επειδη δηλαδη θα βάλω φωτογραφιες με φέτες και μπράτσα σημαινει οτι οσα λέω ειναι και σωστά? τι ακυρα ειναι αυτα που μου γράφεις τωρα? και τι σχέση εχει ο Μ2000? οτι να ναι.

Εχεις αναρωτηθει ποτέ μιας και εισαι κριτης εδω του ποιος συνεισφέρει και ποιος οχι αν εισαι ο αρμοδιος να αποφανθει το "με μια φορα δεν γινεται τιποτα?' γιατι εγω νομιζω οτι δεν εισαι ουτε εγω ειμαι για να μην παρεξηγηθω. Αρμοδιος ειναι μονο ενας γιατρος σχετικα με ζητηματα στομαχιου. Επισης το οτι πάς να τα βγαλεις στη τουαλετα βιαια οπως έγραψε κάποιος κάτι δειχνει απο τον οργανισμο αυτο. Τωρα αυτο εντάξει δεν θελετε να το παραδεχθειτε επειδη το γράφει ο Devil που δεν σας έχει κάτσει καλα απο την αρχή. Δεν πειράζει ειναι ομως σωστό. Αν θες να εισαι αντικειμενικος και να ρωτησεις κάποιον γιατρο. Στομαχικος θα γινεις οταν πιέζεις ετσι το στομάχι σου. Τελευταια φορά που το αναλυω.Αν θελεις ρωτα εναν γιατρο δεν βγάζουμε ακρη.

Επεξ/σία από DDevil
Δημοσ.

Καιρός-Γιάννης 1-0. Ντάλα ήλιο με ελαφριά συννεφιά ήταν η πρόβλεψη, ο ουρανός σφοντύλι μας ήρθε από τη βροχή. Με έπιασε απροετοίμαστο αλλά είχα plan B και δεν εχάθη η προπόνηση συντρόφοι.

Ρε, θα σταματήσετε να μαλώνετε; Μαλακία κατάντησε!

Φώτη, πιο πολύ από σένα δουλεύω ;)

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω σημερα ξυπναω 7, στις 8 ειμαι σχολη παω στο γυμναστηριο και μου λενε οτι η προπονηση ειναι με γυμναστη και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για ολους να ακολουθησουν το προγραμμα σε φαση 50 ατομα να κανουν το ιδιο πραγμα. Οποτε εφυγα και σελ ιγο θα παω για τρεξιμο. Πρεπει δηλαδη να αναθεωρησω το προγραμμα μου γιατι Δευτερα και Τεταρτη στις 8 θα ειναι ετσι οποτε αυτες τις μερες στις 8 θα εχει γιογκα!

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΟΣΙΣΕ!!! ήταν απόλαυση η πρωινή αερόβια, επιτέλους ιδρώνω από προπόνηση και όχι από την παλιοζέστη 
(χθες με σακάτεψε) 

χαχα σπεκτ το μάτι γαρίδα, ωραία πρωινή κωλο-γιόγκα ! 

Δημοσ.

(για πρωινή προπόνηση) Στο παρελθόν, που βόλευαν οι συνθήκες, 2-3 φορές την εβδομάδα ξυπνούσα 05:00, έβγαινα για ποδηλασία στις 05:30, επέστρεφα 06:30-06:45, μπάνιο, πρωινό και δουλειά (07:30). Ήταν από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...