Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ειναι το ακριβως αντιθετο σχετικα με την πρωινη προπονηση. Εγω εχω σχολη στις 9 και στις 8 εχω τελειωσει (6-8).

Το ερωτημα ειναι πως την παλευετε το απογευμα αντι για πρωι και πως κανετε full το προγραμμα σας συστηματικα και σωστα.

Το απογευμα που γινεται το ελα να δεις πως βγαζετε το προγραμμα, πως την παλευετε με τα παλiκαρια που πιανουν παγκους κτλπ και αραζουν με το κινητο στο messenger, με τους τυπους που πιανουν διαδρομο και πανε με 2km/h που οταν περπατανε εξω πιο γρηγορα πανε και δεν το ξερουν. Στα 2 χρονια 2 φορες εχω παει απογευμα εκνευριστηκα/κοντεψα να παιξω μπουνιες και τοτε το καταλαβα.

Το gym ειναι ή για πολυ βραδυ ή για πολυ πρωι ενδιαμεσα εγω προσωπικα δεν την παλευω με τιποτα. Οσο για το feeling να χεις τελειωσει το gym πρωι και να χεις ολη την μερα δικια σου το χουμε ξανασυζητησει με τον bosei, priceless.

Αλλα ya know, περι ορεξεως

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Βασικα ειναι το ακριβως αντιθετο σχετικα με την πρωινη προπονηση. Εγω εχω σχολη στις 9 και στις 8 εχω τελειωσει (6-8).

Το ερωτημα ειναι πως την παλευετε το απογευμα αντι για πρωι και πως κανετε full το προγραμμα σας συστηματικα και σωστα.

Το απογευμα που γινεται το ελα να δεις πως βγαζετε το προγραμμα, πως την παλευετε με τα παλiκαρια που πιανουν παγκους κτλπ και αραζουν με το κινητο στο messenger, με τους τυπους που πιανουν διαδρομο και πανε με 2km/h που οταν περπατανε εξω πιο γρηγορα πανε και δεν το ξερουν. Στα 2 χρονια 2 φορες εχω παει απογευμα εκνευριστηκα/κοντεψα να παιξω μπουνιες και τοτε το καταλαβα.

Το gym ειναι ή για πολυ βραδυ ή για πολυ πρωι ενδιαμεσα εγω προσωπικα δεν την παλευω με τιποτα. Οσο για το feeling να χεις τελειωσει το gym πρωι και να χεις ολη την μερα δικια σου το χουμε ξανασυζητησει με τον bosei, priceless.

Τι να την παλευουμε ρε φιλε ?Δουλευουμε λεμε ,καλα για πολυ βραδυ ουτε καν gym  .

• Like 1
Δημοσ.

εδώ δεν ανοίγει το μάτι σε day off που να ανοίξει σε work day και δη στις 06.00πμ.....

εγώ πάντα πήγαινα μεσημέρι και ήμουν άπειρα ευχαριστημένη. 

τώρα όταν επανέλθω με βλέπω για πολύ βράδυ μετά τις 22.00 ... δεν έχω ιδέα τι θα γίνεται από κόσμο, αλλά αν έχει όντως θα εκνευριστώ πολύ. δεν αντέχω την πολυκοσμία. 

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς που πηγαίνετε μεσημεροαπόγευμα πως την παλέυετε με τον κόσμο? Εγώ πάω 7 το πρωί για να σωθώ, και είμαι σχεδόν μόνος μου.

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς που πηγαίνετε μεσημεροαπόγευμα πως την παλέυετε με τον κόσμο? Εγώ πάω 7 το πρωί για να σωθώ, και είμαι σχεδόν μόνος μου.

:wub: μετακομίζω Κρήτη και ξεκινάω προπονήσεις στις 7 τα χαράματα

μετά τις 17.00-18.00 μαζεύει κόσμο 

εγώ πήγαινα στις 15.30 - 16.00 και ήμουν κομπλέ στον χώρο, δεν με ενοχλούσαν τα σούργελα. 

ουσιαστικά πετύχαινα τον κόσμο που έρχονταν όταν έκανα αερόβιο. δεν με ενοχλούσαν ίσα ίσα οφθαλμόλουτρο να περνάει ευχάριστα το αερόβιο 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λέω να πάμε να αγοράσουμε από ένα γυμναστήριο ο καθένας μας να κάνουμε προπόνηση μόνοι μας να μην μας ενοχλεί κανεις!

=====

Φωτη μην μιλάς για δουλειά εσύ , εσύ εναν μηνα δουλεύεις και δυο μήνες παίρνεις τα βουνά παλιό ρεμαλι :)

• Like 5
Δημοσ.

Όσον αφορά τις ώρες εκγύμνασης νιώθω ότι μου ταιριάζει το απόγευμα προς βράδυ, γύρω στις 7-8.

Μία φορά είπα να γυμναστώ πρωί και δεν κατέληξε όπως ήθελα. Σηκώθηκα, έφαγα ελαφρύ πρωινό, γυμνάζομαι, γυρνάω σπίτι για πρωινό και πέφτω ξερός για ύπνο μέχρι το μεσημέρι. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. :D

• Like 2
Δημοσ.

Στο γυμναστήριο που πήγαινα κάποτε, ο πανικός γινόταν νωρίς το πρωί. 9 άνοιγε, απο τις 8.30 ήταν ο κόσμος εκεί. 9.15 έπεφτε σπρώξιμο και εισιτήριο αναμονής στα μηχανήματα λες και περιμέναμε στην τράπεζα.

Γι αυτό έφυγα άλλωστε. Έχω τους αλτήρες μου και τις bw ασκησεις, μια χαρά έκανα το δικό μου τζιμ που λέει κι ο Μαους :)

Καλη φάση αυτό το Hindu squat, οτι πρεπει για ζέσταμα.

Υ.γ. Δήμητρα, άμα πας Κρήτη περνώ φαμίλια κι ερχομαι. Ευλογημένος τόπος, ποια Χαλκιδική και μλκς...

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια χτες ένα γενικά σοβαρο παιδί στην προπόνηση μου είπε κάτι που δεν ειχα ξανα ακούσε,ι λέει ότι όταν κάνουμε έντονη άσκηση το νερό πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος!! Πρώτον διότι το κρύο νερό προκαλέι σοκ στον ζεστό οργανισμό μας και 2ο διότι το ''ζεστό'' νερο ο οργανισμός το αφομειώνει πιο γρήγορα. Γνωρίζει κανείς αν αυτό παίζει?

Δημοσ.

Αν δν μου κατσει η Πελοποννησος, ανετα μενω Κρητη. Ηδη η μια φιλη ειναι Χανια κ συντομα παει κ αλλη. Ψηνομαι, αντι να πλενω πιατα Θεσ/κη θα τα πλενω Κρητη.

Ελπιζω οικονομικα και ευρυχωρα γυμναστηρια να χει :-)

• Like 1
Δημοσ.

Κρητη χθες και σήμερα πολυ ζεστή 32-33 βαθμούς εκανα χθες γυμναστική ,πέθανα ,μονο για μπανιο ειναι .

Εγω παντα το πρωί αισθάνομαι λίγο κομμένος αλλά αναγκαστικά  λογο ζέστης  τωρα το καλοκαίρι γυμναστική κανω πρωί ,πολυ καλύτερα νοιώθω κατα 7-8 το βράδυ  ,συνήθως τότε κάνω  άνοιξη-φθινόπωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Κρητη χθες και σήμερα πολυ ζεστή 32-33 βαθμούς εκανα χθες γυμναστική ,πέθανα ,μονο για μπανιο ειναι .

Εγω παντα το πρωί αισθάνομαι λίγο κομμένος αλλά αναγκαστικά λογο ζέστης τωρα το καλοκαίρι γυμναστική κανω πρωί ,πολυ καλύτερα νοιώθω κατα 7-8 το βράδυ ,συνήθως τότε κάνω άνοιξη-φθινόπωρο.

Πως παει το fat loss?
Δημοσ.

Μπορει πχ εγω να έχω ενα τατουαζ και να μη γουστάρω να ανεβάσω φωτογραφιες.

εχεις κανα αναποδο σταυρο στο στηθος και καμια σβαστιγκα στην πλατη? αν οχι τοτε γιατι να μην ποσταρεις να δουμε αποτελεσματα εκτος γυμναστηριου οπως εκανα και εγω? εκτος αν δεν θες ακομα...αλλα δεν βρισκω λογο γιατι οχι

Δημοσ.

Ρε παιδια χτες ένα γενικά σοβαρο παιδί στην προπόνηση μου είπε κάτι που δεν ειχα ξανα ακούσε,ι λέει ότι όταν κάνουμε έντονη άσκηση το νερό πρέπει να είναι υποχρεωτικά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος!! Πρώτον διότι το κρύο νερό προκαλέι σοκ στον ζεστό οργανισμό μας και 2ο διότι το ''ζεστό'' νερο ο οργανισμός το αφομειώνει πιο γρήγορα. Γνωρίζει κανείς αν αυτό παίζει?

Εγω ξερω παντως πως αν πιεις κρυο ροφημα ο οργανισμος το εκλαμβανει σαν "κρυο-συνθηκες κρυου δηλαδη" και ανεβαζει την θερμοκρασια του σωματος και vice versa.Γι'αυτο και το καλοκαιρι δεν πινω ποτε παγωμενα.

----

Δοκιμαζα παλιοτερα την πρωινη γυμναστικη (νταξει οχι τοσο πρωι οσο λετε εδω), 10 ξυπνουσα κανονικα, 11 πηγαινα γυμναστηριο. Χειροτερο αισθημα δεν ειχα νιωσει στο γυμναστηριο.Ηταν λες και εκανα γυμναστικη μηχανικα, με τον εγκεφαλο μου να κοιμαται, οτι πρεπει για τραυματισμους :P

Πλεον για μενα η καλυτερη προπονηση βγαινει το βραδυ.Οπως και οταν πηγαινα μπαλα μικρος, στις πρωινες προπονησεις κοιμομουν ορθιος ενω το βραδυ πετουσα. Η διαφορα ηταν σαν τη μερα με τη νυχτα!! (χα-χα-χα)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...