Vapir Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς που πηγαίνετε μεσημεροαπόγευμα πως την παλέυετε με τον κόσμο? Εγώ πάω 7 το πρωί για να σωθώ, και είμαι σχεδόν μόνος μου. στο παλιό μου που ήταν οι περισσότεροι μεσημεριανοί/απογευματινοί σε φάρμακο προτιμούσα το πρωί για χρόνια γιατι απο μια μαλακία θα μπορούσες να πιαστείς στα χέρια με κάποιον, όχι οτι γινόταν συχνά αλλα αυτό επειδή γνωρίζαμε και αποφεύγαμε άτομα και καταστάσεις. Σε αυτό που είμαι τώρα το μεσημέρι 2 με 4-5 είναι άδειο και έχεις ησυχία , το βράδυ πάλι θυμάμαι (επειδή είχα ξαναπάει παλιότερα) πως ήταν γεμάτο πιτσιρικαρία 16-25. Βέβαια σε αυτό και με κόσμο να είμαι δύσκολα θα έρθει κάποιος να με ρωτήσει "τελειώνεις" , στην χειρότερη να με ρωτήσουν να κάνουμε μαζί κάτι που είναι φυσιολογικότατο και δεν με ενοχλεί στο ελάχιστο. Εγω ξερω παντως πως αν πιεις κρυο ροφημα ο οργανισμος το εκλαμβανει σαν "κρυο-συνθηκες κρυου δηλαδη" και ανεβαζει την θερμοκρασια του σωματος και vice versa.Γι'αυτο και το καλοκαιρι δεν πινω ποτε παγωμενα. εγώ πάλι το καλοκαίρι την έβγαλα αγκαλιά με μπουκάλες πάγο , έπινα και δροσιζόμουν , το φοβερό ήταν πως ήμουν μεσημέρι σε δωμάτιο χωρίς a/c που το χτυπούσε ο ήλιος και δεν ίδρωνα καν . Μια μέρα τα έπαιξε το ψυγείο μας και δεν είχα πάγο ,έριξα τρελά καντήλια , 3-4 μπάνια έκανα και όλο ίδρωνα μέχρι να νυχτώσει . Επίσης στην προπόνηση που γινόμουν μουσκίδια πάλι μπουκάλα με πάγο , έπινα 1-2 γουλιές κάθε τόσο και δροσιζόμουν , πάλι ίδρωνα γ@μησέτ@ αλλα τουλάχιστον δεν έσκασα απ το ζέστη Όσον αφορά τις ώρες εκγύμνασης νιώθω ότι μου ταιριάζει το απόγευμα προς βράδυ, γύρω στις 7-8. Μία φορά είπα να γυμναστώ πρωί και δεν κατέληξε όπως ήθελα. Σηκώθηκα, έφαγα ελαφρύ πρωινό, γυμνάζομαι, γυρνάω σπίτι για πρωινό και πέφτω ξερός για ύπνο μέχρι το μεσημέρι. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. αυτό μου είχε δουλέψει καλά όταν έτρωγα ελάχιστα (1-2 μπανάνες) πριν την προπόνηση και το 800cal πρωινό μου για μεταπροπονιτικό ούτε νύστες ούτε αδυναμίες ούτε τίποτα , είναι και θέμα συνήθειας βέβαια , σε 1 μέρα δεν παίζει να αλλάξεις ωράριο
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ πάλι το καλοκαίρι την έβγαλα αγκαλιά με μπουκάλες πάγο , έπινα και δροσιζόμουν , το φοβερό ήταν πως ήμουν μεσημέρι σε δωμάτιο χωρίς a/c που το χτυπούσε ο ήλιος και δεν ίδρωνα καν . Μια μέρα τα έπαιξε το ψυγείο μας και δεν είχα πάγο ,έριξα τρελά καντήλια , 3-4 μπάνια έκανα και όλο ίδρωνα μέχρι να νυχτώσει . Επίσης στην προπόνηση που γινόμουν μουσκίδια πάλι μπουκάλα με πάγο , έπινα 1-2 γουλιές κάθε τόσο και δροσιζόμουν , πάλι ίδρωνα γ@μησέτ@ αλλα τουλάχιστον δεν έσκασα απ το ζέστη Εγω αν πιω παγωμενο νερο μου φερνει ενα "rush" να το πω και αρχιζω να ιδρωνω μετα το 2ο-3ο ποτηρι Ασε που νιωθω οτι δε με ξεδιψαει.Δηλαδη στιγμιαια μονο, σε 2 λεπτα ξαναδιψαω παλι.Ενω αν πιω απλα δροσερο αντι για παγωμενο ειμαι κομπλε
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικα ναι το νερο πρεπει να ναι σε θερμοκρασια δωματιου για να σε ξεδιψάσει το παγωμενο νερο απλα σε δροσιζει 1
Vapir Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καιρός-Γιάννης 1-0. Ντάλα ήλιο με ελαφριά συννεφιά ήταν η πρόβλεψη, ο ουρανός σφοντύλι μας ήρθε από τη βροχή. Με έπιασε απροετοίμαστο αλλά είχα plan B και δεν εχάθη η προπόνηση συντρόφοι. εμένα έριξε τον κώλο του , ξυπνάω 7 πέφτει το ρεύμα , ούτε σήμα στο κινητό δεν είχα, ξανα κοιμάμαι μιας κ όταν ξυπνάω θέλω να ανοίξω pc και δεν έλεγε και ξυπνάω μετά απο κανα 2ωρο. Βλέπω έξω ήλιος , wtf λέω , ας πάω για προπόνηση όσο προλαβαίνω πριν αλλάξει γνώμη , ούτε πρωινά ούτε τίποτα, τσιμπάω το ποδήλατο βλέπω σκασμένο λάστιχο .. ε δεν μας γ@μ@ς λέω ... φεύγω όπως είμαι με φόρμα και φανέλα και είχε ένα ήλιο χέσε μέσα, με υγρασία επειδή είχε ρίξει καταιγίδα λίγες ώρες πριν , παραλίγο να επιστρέψω να φορέσω σορτς. Τελικά πάω κάνω προπόνηση στήθος-δικέφαλα , εντομεταξύ 100kg πάγκος νηστικός κ απο ύπνο , όχι οτι παίζω κιλά , έχω αλλάξει προσέγγιση πολλούς μήνες τώρα στο θέμα της προπόνησης αλλα δεν περίμενα να εχω δύναμη κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Πάω να φύγω ... και ... κλάμα , δεν εκνευρίστηκα καν , γέλαγα περπατώντας στη βροχή κανα 10-15λεπτο για να επιστρέψω σπίτι Εγω αν πιω παγωμενο νερο μου φερνει ενα "rush" να το πω και αρχιζω να ιδρωνω μετα το 2ο-3ο ποτηρι Ασε που νιωθω οτι δε με ξεδιψαει.Δηλαδη στιγμιαια μονο, σε 2 λεπτα ξαναδιψαω παλι.Ενω αν πιω απλα δροσερο αντι για παγωμενο ειμαι κομπλε εγώ δεν το έπινα για να ξεδιψάσω, για να κατεβάσω την θερμοκρασία μου και για να την κρατάω χαμηλή 3
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μετακομίζω Κρήτη και ξεκινάω προπονήσεις στις 7 τα χαράματα μετά τις 17.00-18.00 μαζεύει κόσμ Δημητρα δεν συμφωνω Φωτη μην μιλάς για δουλειά εσύ , εσύ εναν μηνα δουλεύεις και δυο μήνες παίρνεις τα βουνά παλιό ρεμαλι Δεν ειναι ετσι ρε συ η δικη μου δουλεια εχει ιδιαιτεροτητες και καθημερινες χτυπαω συνηθως 12 ωρα .Δεν ειμαστε ολοι τυχεροι σαν την Μαργαριτα . Εκτος αν με μπερδεψες με τον Γιαννη οποτε οκ το δεχομαι . 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Που εντωμεταξυ ο φωτος "ζηλευει" τη Μαργαριτα και η Μαργαριτα μου λεει καθε φορα " α ρε για σενα ειναι η ζωη" ΥΓ: Φωτη σε ενα μηνα θα σου στελνω απο Αγια Πετρουπολη 3
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Που εντωμεταξυ ο φωτος "ζηλευει" τη Μαργαριτα και η Μαργαριτα μου λεει καθε φορα " α ρε για σενα ειναι η ζωη" ΥΓ: Φωτη σε ενα μηνα θα σου στελνω απο Αγια Πετρουπολη Κατσε να δεις απο που θα σου στειλω εγω σε 1 μηνα . 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μ' έχει βάλει στο μάτι ο μούσιας, δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια κακιά Εν τω μεταξύ, 11 η ώρα το πρωί λέει ο Mike. Το πρωί! 11 το θεωρεί πρωί! Που έχω ήδη 4 ώρες+ ξυπνιος, έχω κάνει προπόνηση κι έχω καταναλώσει καμιά 1500 θερμιδες. Νεολαία ρε φίλε. 7
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μ' έχει βάλει στο μάτι ο μούσιας, δεν ξέρω γιατί. Ζήλεια κακιά Εν τω μεταξύ, 11 η ώρα το πρωί λέει ο Mike. Το πρωί! 11 το θεωρεί πρωί! Που έχω ήδη 4 ώρες+ ξυπνιος, έχω κάνει προπόνηση κι έχω καταναλώσει καμιά 1500 θερμιδες. Νεολαία ρε φίλε. Ασε με και 'συ οπως ο λοχιας στο στρατο που μας ελεγε "11 η ωρα το μεσημερι θα παμε για εκπαιδευση" κ εμεις κοιταζομασταν σαν χανοι εγω στις 11 πλεον εχω 4 ωρες που εχω κοιμηθει χαχααχ 2
γροσερισοπ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 παίζει κάνα γυμναστήριο τυπου φάση σιδεράδικο (Θεσσαλονίκη, κέντρο κατά προτίμηση) με ελευθερα βάρη και μπάρες να τα πετάς πάτωμα και τέτοια;αν έχει και squat rack τέλεια.
TEOKOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μωρέ δίκιο έχει ο Φώτης.. Βλέποντας πολύ παλιά post ,του 2014 και πριν, δραστήριο μέλος του das fitness με άποψη για ότι αφορά την γυμναστική του ζητούσαν να ανεβάσει φώτο. Αρνιόταν γιατί ήταν σοβαρός και είχε προσπεράσει τα ναρκισσιστικά !!! Έτυχε εκείνη την εποχή να αγοράσω κάτι κομπιουτερίστικο από αυτόν. Ήταν ένας συμπαθητικός χοντρούλης,ζελεδάκος, που νόμιζε πως το πάλευε ...lol Χαχα τον θυμήθηκα τώρα που διάβαζα 2000 σελίδες πίσω. Edit: είδα και την Δήμητρα στις πρώτες της και τις τελευταίες της. Μπράβο ρε συ!!!!! 5
yannis27gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος ρε; Για πες, να θυμηθούμε τα παλιά.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Eμενα λέει αλλά όταν βρεθήκαμε ήμουν στο όγκο 4
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πακι θυμαμαι που ειχα πρωτομπει εδω οταν ειχα γραφτει σ ενα τζιμ της περιοχης και ρωτουσα πληροφοριες. Τοτε ζητημα να χα παει δεκα φορες. Ηταν μια αποπειρα που δε προχωρησε... μιλαμε για χρονια πριν, αν σκεφτει κανεισ οτι τον μαιο εκανα τη τριτη μου συνδρομη σ αυτο το τζιμ, θα προκειται για 5+ χρονια πισω! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις