Γιωργος356 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρα, παιδια. Μηπως ξερετε αν υπαρχει καποιο γυμναστηριο (η αλυσιδα γυμναστηριων) στην Αθηνα που να προσφερει τμηματα TRX για προχωρημενους?Εννοω ασκησεις πολυαρθρικες (multi-joint compound movements), που να ενεργοποιουν ολο το σωμα και να "κανουν δουλεια", δηλαδη να αυξανουν την δυναμη και τον μυικο ιστο.Ασκησεις οπως: ΟΧΙ ασκησεις που μπορει να της κανει και η γιαγια μου, και που απλα τρωνε χρονο οπως:Ευχαριστω, θερμα! Γιωργος
saxos55 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 και μια πρασινη σαλατα σκετη ουτε λαδι δεν ειχε που αισθανθηκα ντροπη για το ανθρωπινο ειδος και μονο που την εφαγα . Κλαίω 1
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις εφαγα 250 γρ κοτοπουλο φιλετο στην σχαρα και 100 γρ ρυζι καστανο αδικία της φύσης ... εγώ την έβγαλα μόλις με 85γρμ φιλέτο στη σχάρα και 40γρμ πένες ολικής ντάξει το πιάτο μου μαμούσε μιας και ήταν συνοδευμένα με 50γρμ σπανάκι 5γρμ λάδι ωμό και 10γρμ ζεμύθα τσίλι και ρίγανη για το φινάλε 1
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς;
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Διάβαζα ένα ωραίο άρθρο για το τι σημαίνει "είμαι ικανοποιημένος από την προπόνηση". Αλήθεια, πώς την ορίζετε εσείς; άμεσα ή έμμεσα?? άμεσα από τα pump και την ένταση που βγάζω και έμμεσα από τον καθρέπτη ... χαλάλι ο πόνος κατά τη διάρκεια και μετά με μορφή doms όταν σμιλεύεται το κορμί 2
Mau-Maus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 αδικία της φύσης ... εγώ την έβγαλα μόλις με 85γρμ φιλέτο στη σχάρα και 40γρμ πένες ολικής ντάξει το πιάτο μου μαμούσε μιας και ήταν συνοδευμένα με 50γρμ σπανάκι 5γρμ λάδι ωμό και 10γρμ ζεμύθα τσίλι και ρίγανη για το φινάλε 85 το κρέας 40 οι πένες 50 το σπανάκι 05 το λάδι 10 ζεμυθα η ρίγανη ποσά γρμ ήταν ? Δημητρα η πες μας σε ποιον αγώνα θα κατέβεις η αλλιώς σοβαρέψου γιατί θα βάλω τις φωνές 6
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 85 το κρέας 40 οι πένες 50 το σπανάκι 05 το λάδι 10 ζεμυθα η ρίγανη ποσά γρμ ήταν ? Δημητρα η πες μας σε ποιον αγώνα θα κατέβεις η αλλιώς σοβαρέψου γιατί θα βάλω τις φωνές για να επιτύχει μια συνταγή, χρειάζονται οι κατάλληλες δοσολογίες 2
vgiozo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 αδικία της φύσης ... εγώ την έβγαλα μόλις με 85γρμ φιλέτο στη σχάρα και 40γρμ πένες ολικής ντάξει το πιάτο μου μαμούσε μιας και ήταν συνοδευμένα με 50γρμ σπανάκι 5γρμ λάδι ωμό και 10γρμ ζεμύθα τσίλι και ρίγανη για το φινάλε Κοίτα να δεις τί βγαίνει Πόσο πάει αληθεια; Δεν την έχω πετύχει πουθενά
nikos5800 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 και αυτά που εδειξες στις πρώτες φωτο μπορεί άνετα να κανει και η γιαγιά μου, αμα θέλεις αυξήσει μυϊκού ιστού και δύναμης Πιάσε τα βάρη 4
Demetra_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα να δεις τί βγαίνει Πόσο πάει αληθεια; Δεν την έχω πετύχει πουθενά είναι αλατισμένη άλιπη μυζήθρα. 2.89€/400γρμ Εγω εφαγα γλωσσα πως την μαγειρεύεις τη γλώσσα; εγώ που την έκανα στον φούρνο στο αντικολλητικό γινόταν νιανια
TEOKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα ήταν πρώτη μέρα full body μετά από περίοδο αποκατάστασης με κρεβάτια πιλάτες και άλλες τέτοιες παπαριες. Θα μου λείψει βέβαια το οφθαλμόλουτρο αλλά οκ.. Πείνα λέμε. Τα χαλβαδιάζω πρώτα ,τα έβγαλα και φωτό ! Πρώτο και δεύτερο πιάτο. 4
tehAllantin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημητρουλλλα, γλωσσα αυστηρα τηγανι. Η φαση ειναι 2-3 λεπτα στην καθε μερια. 2
GeorgeGK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι. Αξίζει να δοκιμάσω από τώρα squat με λίγα κιλά και κυρίως να μάθω την τεχνική ή να παραμείνω ακόμα μονο σε μηχανήματα μέχρι να δυναμώσουν τα πόδια? Αν ναι ειναι καλύτερα με την μια ελεύθερα ή πρώτα στο smith? Για τεχνική είχα δει ένα βίντεο που ειχε ανεβάσει νομίζω ο Φώτης πριν 2-3 μέρες αν θυμάμαι καλά και θα πω και στον γυμναστή να τσεκάρει αν εκτελώ σωστά κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις