Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Κάτσε πρώτα να καταφέρεις  να βγάζεις 4 κανονικές προπονήσεις boxing την έβδομαδα και άμα το έχεις άνετα βάζεις και τα βάρη στο παιχνίδι

Ποσο λες να μου παρει για να συνηθισω. Θα πηγαινα και σημερα (3 σερι) αλλα δεν πηγα επειδη αυριο εχω και τις δυο δουλειες και ειναι ρισκο. 

@Spect~ Απο τοτε που διαβασα σε αυτο το θεμα, κατι για deadlift, απο τοτε οτι και να σηκωσω, το κανω οπως τα deadlift (με τα ποδια)

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, παπι είπε

Ποσο λες να μου παρει για να συνηθισω. Θα πηγαινα και σημερα (3 σερι) αλλα δεν πηγα επειδη αυριο εχω και τις δυο δουλειες και ειναι ρισκο. 

@Spect~ Απο τοτε που διαβασα σε αυτο το θεμα, κατι για deadlift, απο τοτε οτι και να σηκωσω, το κανω οπως τα deadlift (με τα ποδια)

Πολλοι τραυματισμοί προέρχονται εκτός ασκήσεων ακριβώς γιατί τότε δεν δίνουμε βάση και πάμε όπως να ναι τεχνικά. 

Δημοσ.

Μαργαρίτα, εσάς στη Χημεία Τροφίμων που σας είπαν να μένετε μακριά από τις κετόνες για θεματα ασφαλείας, σας είπαν ότι η κετογονική διατροφή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά; Ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει τεράστια βελτίωση στη ζωή τους ακολουθώντας Atkins; (η οποία διατροφή υπάρχει εδώ και 40 χρόνια, γιατί υπονόησες ότι είναι μόδα το low carb). Το αν κάτι είναι ασφαλές ή όχι κρίνεται, σε κάποιο βαθμό, από το άτομο, τις ιδιαιτερότητες, τη χρονική στιγμή, κτλ (π.χ. η πιο συνηθισμένη μορφή δηλητηρίασης στους μαραθωνίους είναι πλέον η υπερβολική κατανάλωση νερού επειδή ο κόσμος νομίζει ότι κινδυνεύει με αφυδάτωση και πίνει συνέχεια πετυχαίνοντας το ανάποδο αποτέλεσμα).

Μια που φαντάζομαι ετοιμάζεσαι να κάνεις καριέρα στο χώρο αυτό, μείνε σε παρακαλώ μακριά από τσιτάτα και ταμπέλες. Φιλική πάντα η συμβουλή, καθώς μου είσαι συμπαθής φορουμική φυσιογνωμία.:)

Χρήστο, το τι θα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να χάσει κιλά ή θέλει να ακολουθεί υγιεινή διατροφή θα το αναπτύξω εκτενώς λίαν συντόμως. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Μαργαρίτα, εσάς στη Χημεία Τροφίμων που σας είπαν να μένετε μακριά από τις κετόνες για θεματα ασφαλείας, σας είπαν ότι η κετογονική διατροφή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας στα παιδιά; Ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει τεράστια βελτίωση στη ζωή τους ακολουθώντας Atkins; (η οποία διατροφή υπάρχει εδώ και 40 χρόνια, γιατί υπονόησες ότι είναι μόδα το low carb). Το αν κάτι είναι ασφαλές ή όχι κρίνεται, σε κάποιο βαθμό, από το άτομο, τις ιδιαιτερότητες, τη χρονική στιγμή, κτλ (π.χ. η πιο συνηθισμένη μορφή δηλητηρίασης στους μαραθωνίους είναι πλέον η υπερβολική κατανάλωση νερού επειδή ο κόσμος νομίζει ότι κινδυνεύει με αφυδάτωση και πίνει συνέχεια πετυχαίνοντας το ανάποδο αποτέλεσμα).

Μια που φαντάζομαι ετοιμάζεσαι να κάνεις καριέρα στο χώρο αυτό, μείνε σε παρακαλώ μακριά από τσιτάτα και ταμπέλες. Φιλική πάντα η συμβουλή, καθώς μου είσαι συμπαθής φορουμική φυσιογνωμία.:)

Χρήστο, το τι θα πρότεινα σε κάποιον που θέλει να χάσει κιλά ή θέλει να ακολουθεί υγιεινή διατροφή θα το αναπτύξω εκτενώς λίαν συντόμως. 

Γιαννη εισαι fashion victim !

• Like 2
Δημοσ.
Στις 2/8/2018 στις 9:40 ΠΜ, poulinos είπε

αυτο το ειδα στα πυρηναια.αλλοι ετρωγαν ουτε 400 θερμιδες για πρωινο και δεν εχασαν ουτε 1 κιλο και εγω εφυγα με -4 kg και με πρωινα μερικες φορες της ταξης 1200+ θερμιδων.

οπως λεει η λεξη ΣΟΚΟΛΑΤΑ υγειας.οτι εχει παραπανω κακαο δεν σημαινει οτι δεν ειναι σοκολατα.ακομα και θερμιδικα η διαφορα σοκολατας υγειας με γαλακτος ειναι τιποτα.

η υγειας ειναι η κανονικη σοκολατα,οι "αλλες" ειναι προιοντα σοκολατας και μια που ξεκινησα εχουμε υγειας και γαλακτος  και λευκη που δεν ειναι σοκολατα αλλα προιον σοκολατας (παρολο που την αναφερουν ως κουβερτουρα)

Δημοσ.

Ναι και πόσοι οδηγήθηκαν στα νοσοκομεία ακολουθώντας δίαιτες και οδηγούς διατροφής του Ίντερνετ. Ο,τι χειροτερο!!!! 

Αν κάποιος ειναι μπερδεμένος σχετικά με τη διατροφή του, αν έχει παράγοντες κινδύνου, παθήσεις, πηγαινει σ έναν έγκριτο επιστήμονα και τον καθοδηγεί σωστά μ ενα πλάνο διατροφής ακριβως πανω στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του.

(Κι εμενα συμπαθής μου είσαι αυτο δεν αλλάζει επειδή ακολουθείς χ διατροφή!)

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω αν είμαι κι ούτε με νοιάζει. Αν με ένοιαζε θα έπαιρνα κετο ξυλακια να κατουράω εκεί πανω, νταξ, με ξεπερνά.

Δε διαφωνώ Μαργαρίτα στο πόσο επικίνδυνο είναι να ακολουθεί κάποιος άκριτα ό,τι βλακεία δει στο ιντερνετ. Ειδικά δε στη διατροφή, κάτι ωμοφαγίες και ξηρές νηστείες έχουν στείλει κόσμο και κοσμακη στο νοσοκομείο. Το φουμπου βράζει με δαυτους. Μπολικο πσεκασμα.

3djin, η σοκολάτα ως ρόφημα υπάρχει αιώνες τωρα και από πολύ παλιά οι βέλγοι μοναχοί ανακάλυψαν ότι γίνεται πολύ πιο εύγεστο όταν πρόσθεταν γάλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Lelouch είπε

Από ποτά τι προτείνετε; Έχω διαβάσω ότι χειρότερη είναι η μπύρα. Το ουίσκι και το κρασί είναι καλύτερα λέτε;

Το κόκκινο κρασί είναι μάλλον προτιμώτερο (γύρω στις 170-230 θερμίδες το ποτήρι + θετικές επιδράσεις από αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες: φλαβονοειδή και μη-φλαβονοειδή, πχ ρεσβαρατρόλη)

Προσωπικά δεν μπορώ καθόλου ουίσκι, βότκες κτλ...κινούμαι αποκλειστικά μεταξύ κρασιού, ρακής/τσικουδιάς και ούζου, με σαφή προτίμηση στο κρασί (κόκκινο/ροζέ ξηρό)...

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...