Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

83 κιλα :)

Στοχος ειναι τα 80  με χαμηλοτερο ποσοστο λιπους .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι ετοιμος .Θα βαλω προοδο τοτε .

Εχω ξεκινησει την διατροφη που κανω καθε χρονο ,ο πρωτος μηνας ειναι πολυ δυσκολος  αν δεν εισαι ανορεξικος ,μετα συνηθιζεις χαχα.

• Like 3
Δημοσ.

Μετά από 2 χωρισμούς μέσα σε 5 μήνες είναι ώρα να πάμε ακόμα πιο σκληρά.

74 kg 1.79m

Untitled.jpg

• Like 6
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fotis13 είπε

83 κιλα :)

Στοχος ειναι τα 80  με χαμηλοτερο ποσοστο λιπους .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι ετοιμος .Θα βαλω προοδο τοτε .

Εχω ξεκινησει την διατροφη που κανω καθε χρονο ,ο πρωτος μηνας ειναι πολυ δυσκολος  αν δεν εισαι ανορεξικος ,μετα συνηθιζεις χαχα.

Βαλτην να παιρνουμε ιδεες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xgol είπε

Βαλτην να παιρνουμε ιδεες!

Εάν τον πληρώσεις, ίσως.

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 4:18 ΜΜ, wizzy είπε

Εάν τον πληρώσεις, ίσως.

πιστεύω πως ούτε τότε. Κ εγώ το ίδιο κάνω βέβαια :lol:

Δημοσ.

Σε αλλα νέα, άλλες 15 μέρες νάρθηκα κι αρχίζουμε φυσικοθεραπείες.. Το καλο ειναι οτι μπορω να γυρίσω τζιμ να δουλέψω άνω κορμό και ισομετρικές για τα πόδια.

Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 9:57 ΠΜ, revolver1990 είπε

Μετά από 2 χωρισμούς μέσα σε 5 μήνες είναι ώρα να πάμε ακόμα πιο σκληρά.

74 kg 1.79m

Untitled.jpg

Αν ειναι χωρισε ακομα μια φορα να κατεβεις σε αγωνες.

Αν δειξεις φωτο του πριν μερικους θα τους πέσουν τα ματια.

Μπραβο.

Ορθιος πιστεύω θα δειχνεις πολυ πιο ωραιος, ωραια κοψιματα

• Like 1
Δημοσ.

Και με πολλά λάθη στην πορεία όπως όλοι μας άλλωστε. Τώρα πια ξέρω πως να γυμνάζομαι, η διατροφή μου δεν είναι η βέλτιστη αλλά δεν με πολυενδιαφέρει από την στιγμή που χτυπάω τους στόχους μου.

Μέσα σε 2,5 χρόνια έβαλα 9 κιλά καθαρά. :)

3-4 κιλάκια ακόμα τα επόμενα χρόνια δεν θα με χαλούσαν.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, revolver1990 είπε

Και με πολλά λάθη στην πορεία όπως όλοι μας άλλωστε. Τώρα πια ξέρω πως να γυμνάζομαι, η διατροφή μου δεν είναι η βέλτιστη αλλά δεν με πολυενδιαφέρει από την στιγμή που χτυπάω τους στόχους μου.

Μέσα σε 2,5 χρόνια έβαλα 9 κιλά καθαρά. :)

3-4 κιλάκια ακόμα τα επόμενα χρόνια δεν θα με χαλούσαν.

Κανεις ανω κατω κορμο; ή κυκλικο; οπως pull push leg;

Ξερω να γυμναζομαι θελει και λαλη διατροφη. Εμενα συνηθως το οικονομικο μου την χαλαει, δεν τρωω χαζα, απλα δεν τρωω οσο πρεπει

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Κανεις ανω κατω κορμο; ή κυκλικο; οπως pull push leg;

Ξερω να γυμναζομαι θελει και λαλη διατροφη. Εμενα συνηθως το οικονομικο μου την χαλαει, δεν τρωω χαζα, απλα δεν τρωω οσο πρεπει

push pull legs x2 στην βδομάδα με 1 rest day.

Προσωπικά τρώω "υγειινά",σπιτικά. Τίποτα το ιδιαίτερο, προσέχω τα macros με το μάτι χονδρικά και έχω μειώσει τα γλυκά στο ελάχιστο (1 φορά τις 3-4 βδομάδες).

Έχω καταλήξει σε αυτό γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος για εμένα να συνεχίσω να το κάνω για καιρό. Δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος αλλά από την στιγμή που με βολεύει και έχω αποτελέσματα συνεχίζω :) 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα;

Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση.
Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου.
Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες!

ΥΓ πινω μονο ζιρο.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Έπεσε πρόσφατα το μάτι μου σε μια πληροφορία, ότι αν ο υδατάνθρακας καταναλωθεί μαζί με λίπος, μειώνεται ο γλυκαιμικός του δείκτης.

Σε ποιες περιπτώσεις έχει νόημα να το κάνουμε αυτό? Πχ το μεσημέρι που έφαγα κοτόπουλο με ρύζι βραστό θα ήταν καλύτερα το ρύζι να το έφτιαχνα με μια κουταλιά ελαιόλαδο?

Άλλη περίπτωση που κάνει κάποια διαφορά εφαρμόζει κανείς?

58 λεπτά πριν, webparts είπε

Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα;

Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση.
Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου.
Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες!

ΥΓ πινω μονο ζιρο.

Νομίζω η ζίρο δεν έχει καθόλου, ή έχει αμελητέες θερμίδες, οπότε μάλλον καμία. Εκτός αν σου αυξάνει την όρεξη και μετά τρως διάφορα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Νομίζω η ζίρο δεν έχει καθόλου, ή έχει αμελητέες θερμίδες, οπότε μάλλον καμία. Εκτός αν σου αυξάνει την όρεξη και μετά τρως διάφορα

Δε νομιζω οτι ειναι τοσο "ακακη" γενικοτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...