γροσερισοπ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 ξεκίνησα κάτι πειραματισμούς με ΚΕΤΟ και γύρο χοιρινο χαχαχαχαχαχα. 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 83 κιλα Στοχος ειναι τα 80 με χαμηλοτερο ποσοστο λιπους .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι ετοιμος .Θα βαλω προοδο τοτε . Εχω ξεκινησει την διατροφη που κανω καθε χρονο ,ο πρωτος μηνας ειναι πολυ δυσκολος αν δεν εισαι ανορεξικος ,μετα συνηθιζεις χαχα. 3
revolver1990 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μετά από 2 χωρισμούς μέσα σε 5 μήνες είναι ώρα να πάμε ακόμα πιο σκληρά. 74 kg 1.79m 6
xgol Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε 83 κιλα Στοχος ειναι τα 80 με χαμηλοτερο ποσοστο λιπους .Πιστευω σε 2 μηνες θα ειμαι ετοιμος .Θα βαλω προοδο τοτε . Εχω ξεκινησει την διατροφη που κανω καθε χρονο ,ο πρωτος μηνας ειναι πολυ δυσκολος αν δεν εισαι ανορεξικος ,μετα συνηθιζεις χαχα. Βαλτην να παιρνουμε ιδεες!
wizzy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xgol είπε Βαλτην να παιρνουμε ιδεες! Εάν τον πληρώσεις, ίσως. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από wizzy
Vapir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 4:18 ΜΜ, wizzy είπε Εάν τον πληρώσεις, ίσως. πιστεύω πως ούτε τότε. Κ εγώ το ίδιο κάνω βέβαια
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Σε αλλα νέα, άλλες 15 μέρες νάρθηκα κι αρχίζουμε φυσικοθεραπείες.. Το καλο ειναι οτι μπορω να γυρίσω τζιμ να δουλέψω άνω κορμό και ισομετρικές για τα πόδια.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 28/3/2018 στις 9:57 ΠΜ, revolver1990 είπε Μετά από 2 χωρισμούς μέσα σε 5 μήνες είναι ώρα να πάμε ακόμα πιο σκληρά. 74 kg 1.79m Αν ειναι χωρισε ακομα μια φορα να κατεβεις σε αγωνες. Αν δειξεις φωτο του πριν μερικους θα τους πέσουν τα ματια. Μπραβο. Ορθιος πιστεύω θα δειχνεις πολυ πιο ωραιος, ωραια κοψιματα 1
revolver1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Και με πολλά λάθη στην πορεία όπως όλοι μας άλλωστε. Τώρα πια ξέρω πως να γυμνάζομαι, η διατροφή μου δεν είναι η βέλτιστη αλλά δεν με πολυενδιαφέρει από την στιγμή που χτυπάω τους στόχους μου. Μέσα σε 2,5 χρόνια έβαλα 9 κιλά καθαρά. 3-4 κιλάκια ακόμα τα επόμενα χρόνια δεν θα με χαλούσαν. 1
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Και με πολλά λάθη στην πορεία όπως όλοι μας άλλωστε. Τώρα πια ξέρω πως να γυμνάζομαι, η διατροφή μου δεν είναι η βέλτιστη αλλά δεν με πολυενδιαφέρει από την στιγμή που χτυπάω τους στόχους μου. Μέσα σε 2,5 χρόνια έβαλα 9 κιλά καθαρά. 3-4 κιλάκια ακόμα τα επόμενα χρόνια δεν θα με χαλούσαν. Κανεις ανω κατω κορμο; ή κυκλικο; οπως pull push leg; Ξερω να γυμναζομαι θελει και λαλη διατροφη. Εμενα συνηθως το οικονομικο μου την χαλαει, δεν τρωω χαζα, απλα δεν τρωω οσο πρεπει
revolver1990 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Κανεις ανω κατω κορμο; ή κυκλικο; οπως pull push leg; Ξερω να γυμναζομαι θελει και λαλη διατροφη. Εμενα συνηθως το οικονομικο μου την χαλαει, δεν τρωω χαζα, απλα δεν τρωω οσο πρεπει push pull legs x2 στην βδομάδα με 1 rest day. Προσωπικά τρώω "υγειινά",σπιτικά. Τίποτα το ιδιαίτερο, προσέχω τα macros με το μάτι χονδρικά και έχω μειώσει τα γλυκά στο ελάχιστο (1 φορά τις 3-4 βδομάδες). Έχω καταλήξει σε αυτό γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος για εμένα να συνεχίσω να το κάνω για καιρό. Δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος αλλά από την στιγμή που με βολεύει και έχω αποτελέσματα συνεχίζω 3
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα; Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση. Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου. Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες! ΥΓ πινω μονο ζιρο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από webparts
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Έπεσε πρόσφατα το μάτι μου σε μια πληροφορία, ότι αν ο υδατάνθρακας καταναλωθεί μαζί με λίπος, μειώνεται ο γλυκαιμικός του δείκτης. Σε ποιες περιπτώσεις έχει νόημα να το κάνουμε αυτό? Πχ το μεσημέρι που έφαγα κοτόπουλο με ρύζι βραστό θα ήταν καλύτερα το ρύζι να το έφτιαχνα με μια κουταλιά ελαιόλαδο? Άλλη περίπτωση που κάνει κάποια διαφορά εφαρμόζει κανείς? 58 λεπτά πριν, webparts είπε Ποση διαφορα θα δω στο σωμα μου εαν κοψω εντελως την κοκα κολα; Ξερω οτι μονο καλο θα κανω,αλλα θελω να το δω γραμμενο εντονα και με εμφαση για να το παρω αποφαση. Μου ειναι δυσκολο να κανω σωστο cardio λογω τραυματισμου στο ποδι,οποτε αναγκαστικα θα αρχισω να προσεχω οσο γινεται τη διατροφη μου. Απο δευτερα ομως ετσι;Το σουκου θα πινω κοκα κολες! ΥΓ πινω μονο ζιρο. Νομίζω η ζίρο δεν έχει καθόλου, ή έχει αμελητέες θερμίδες, οπότε μάλλον καμία. Εκτός αν σου αυξάνει την όρεξη και μετά τρως διάφορα
webparts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Νομίζω η ζίρο δεν έχει καθόλου, ή έχει αμελητέες θερμίδες, οπότε μάλλον καμία. Εκτός αν σου αυξάνει την όρεξη και μετά τρως διάφορα Δε νομιζω οτι ειναι τοσο "ακακη" γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις