Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

το java ψυχικου ειναι πολυ μπροστα.αυτο που λεω ειναι java μελισσια που απο τοτε που μετακομισε δεν επαιξε ποτε το card reader.λυκοβρυση χτυπας καρτα οπως και αγια παρασκευη

Το καλύτερο είναι ότι είναι 24ωρο (ενώ κάποια άλλα yava δεν είναι).

Από κόσμο έχει αυξηθεί η κίνηση τον τελευταίο μήνα (λογικό βέβαια γιατί οι πιο πολλοί έχουν αγχωθει μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει :P )

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

μα ποτε δεν ζητανε χαρτι γιατρου οπου και αν εχω παει.η σου λενε φερτο δεν το πας ποτε και ολα ενταξει

Συμφωνώ σε gym ποτέ, σε πισίνες πάντα

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ναι σε πισινες συνηθως και δερματολογο και καρδιολογο η παθολογο.κανεις δεν θελει πνιγμενο στην πισινα του

16 hours ago, PETROS13 said:

Το καλύτερο είναι ότι είναι 24ωρο (ενώ κάποια άλλα yava δεν είναι).

Από κόσμο έχει αυξηθεί η κίνηση τον τελευταίο μήνα (λογικό βέβαια γιατί οι πιο πολλοί έχουν αγχωθει μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει :P )

Συμφωνώ σε gym ποτέ, σε πισίνες πάντα

Δημοσ.

Spect, πρέπει να σε είδα κάπου σήμερα. :rolleyes: Μαργαρίτα, δεν είπα περαστικά καλέ, σιδερένια! 

Και φυσικά @poulinos πλάκα έκανα, δεν θα πίστευα ποτέ ότι θέλετε να πάθω κάτι! Είμαι τόσο καλή και ήσυχη για να εύχεστε το κακό μου. :P

• Like 2
Δημοσ.

Θα μπω σε 3500 θερμιδες. Επειδη δεν εχω χρονο, λεω να το κανω με προμαγειρεμενο φαγητό, δηλαδη να κάθομαι 2 φορες την βδομάδα και να φτιάχνω μεριδες για τις επομενς μερες. 

Το κανει κανεις; Και αν ναι, τι εξοπλισμό θελει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, παπι είπε

Θα μπω σε 3500 θερμιδες. Επειδη δεν εχω χρονο, λεω να το κανω με προμαγειρεμενο φαγητό, δηλαδη να κάθομαι 2 φορες την βδομάδα και να φτιάχνω μεριδες για τις επομενς μερες. 

Το κανει κανεις; Και αν ναι, τι εξοπλισμό θελει;

απ τις πόσες θα πας στις 3500?
ταπερ 

Δημοσ.

Ξέρω γω, κάτω από 2κ. 

Από τάπερ να πάρω αυτά με την τρόμπα που βγάζει τον αέρα, ή είναι του ματς

Δημοσ.
16 minutes ago, παπι said:

Ξέρω γω, κάτω από 2κ. 

Από τάπερ να πάρω αυτά με την τρόμπα που βγάζει τον αέρα, ή είναι του ματς

παιζει να βαλεις και πραγματα καταψυξη.

Δημοσ.

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το πόδι. Μέχρι και την αλλη Πέμπτη θα φοράω τον νάρθηκα, κάνω φυσικοθεραπείες κι ακόμα πρησμένο ειναι κ ενοχλεί όταν κουραστεί. Και μου λένε θα πρήζεται και θα σ ενοχλεί ακόμα κ δυο μήνες μετά αν το κουράζεις. Το κερ@το μου!! 

Κατα τ αλλα Χρονια πολλα δεν είπαμε :D

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το πόδι. Μέχρι και την αλλη Πέμπτη θα φοράω τον νάρθηκα, κάνω φυσικοθεραπείες κι ακόμα πρησμένο ειναι κ ενοχλεί όταν κουραστεί. Και μου λένε θα πρήζεται και θα σ ενοχλεί ακόμα κ δυο μήνες μετά αν το κουράζεις. Το κερ@το μου!! 

χρονια πολλα  και σιδερενια!

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, margaritagr said:

εννοειται αυτο που λες.τι περιμενες εσυ οτι σε δεκα μερες θα ειναι σαν να μην το ειχες παθει ποτε?οτι θα βγαλεις ναρθηκα και θα περπατας μια χαρα?θα περασει αρκετος καιρος να ξαναγινει οπως πριν και σιγουρα θα μπορεις να το γυρισεις πιο ευκολα.

Δημοσ.

Ε δε περιμενα σε 10 μερες να ναι καλα αλλα 14/4 θα χει περασει ενας μηνας κι ακομα ετσι θα μαι :( Το χειροτερο ειναι η οδηγηση που δεν εχεις ανεση. 

Αχ ειχε δικιο εκεινος ο κιαρατάς... επιστρεφω στη σχολη με βλεπει ο καθηγητης "αααα αυτο θα σου παρει πολυ καιρο και 2 και 3 μηνες θα σ ενοχλει"

Δημοσ.
1 minute ago, margaritagr said:

Ε δε περιμενα σε 10 μερες να ναι καλα αλλα 14/4 θα χει περασει ενας μηνας κι ακομα ετσι θα μαι :( Το χειροτερο ειναι η οδηγηση που δεν εχεις ανεση. 

Αχ ειχε δικιο εκεινος ο κιαρατάς... επιστρεφω στη σχολη με βλεπει ο καθηγητης "αααα αυτο θα σου παρει πολυ καιρο και 2 και 3 μηνες θα σ ενοχλει"

εχει διαφορα μεγαλη το ποτε θα μπορεις να περπατας χωρις ναρθηκα με το ποτε το ποδι δεν θα ποναει.και η διαφορα αυτη ανερχετε σε μηνες παντα και οχι σε ημερες ουτε βδομαδες.το ιδιο με σπασιμο καταγμα.και καποιες φορες ενα καταγμα δεν ειναι η περιπτωση σου μπορει να πονεσει ακομα και χρονια μετα σε μια παραξενη κινηση.πχ σε καταγμα στον καρπο σε καποιες ασκησεις αμα το ζορισω πολυ εχω μια μικρη ευαισθησια.τ9 σωμα δεν ξεχναει δυστυχως.οτι βγαινει ο ναρθηκας και οτι το πατας δεν σημαινει οτι εχει γινει τελειως καλα για να τρεξεις.υπομονηηηη

• Like 2
Δημοσ.

Απεφυγα το κρεας αυτη την εβδομαδα και τις τελευταιες μερες γαλα, λαδι. Παιζει να εφαγα πολλες παραπανω θερμιδες χωρίς να το καταλαβω, συν οτι σε καθε τροφη που επελεγα να φαω σαν νηστίσιμη, ενιωθα το αλατι να κανει παρτυ.

Πιστευω μαζι με το σημερινο τραπεζι που ειχε κρεας, αρνη,κοτα, μπιφτεκια ολα για τις επομενες μερες ειναι στο κοκκινο. 

Για εμενα που δεν βαζω αλατι, παρα μονο στην σαλατα, ελεγχομενα, απλα για να την μαρανει, ενιωθα σαν να εχω φαει αλατι για ολο τον επομενω χρονο.

Δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να τρως τροφες με αλατι ή ζαχαρη εκεινες τις μερες.

Οπως πηρε το ματι μου κατι ζαχαρινες, που τα σάκχαρα ειναι 1γρ πχ στα 100γρ αλλα το αλατι 33γρ και με εβαλε σε σκέψεις

Δημοσ.
1 hour ago, Liverpool89 said:

Δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να τρως τροφες με αλατι ή ζαχαρη εκεινες τις μερες.

να τρως οτι ετρωγες αμα δεν ηταν πασχα.χεχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...