PETROS13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε εχει κανείς να πρωτείνει κανά γυμναστήριο αμπελόκηπους; (δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο εκτός απο κανα σοβαρό μονόζυγο) Palestra όπως είπε ο Poulinos. (Σταθερή αξία). Αν θες πιο οικονομικό έχει yava του νέου Ψυχικού (ως μεγαλύτερο της περιοχής)
GeorgeGK Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε εχει κανείς να πρωτείνει κανά γυμναστήριο αμπελόκηπους; (δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο εκτός απο κανα σοβαρό μονόζυγο) επισης ειναι και το planet που βγάζει ανα περιοδους καποιες καλες προσφορες
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, poulinos είπε τσεκαρε την palestra , στον πυργο αθηνων εχει και ενa java γουδι αλλα οταν πηγαινα που ηταν joe weider δεν ελεγε πολλα.οχι οτι θα εχει αλλαξει κατι τωρα.η palestra απλα ειναι ενα κλικ πιο ακριβη Πουλινε ποτε φευγεις για Ρωσια ρε? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από Fotis13
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Είναι κανείς που να έχει κόψει τα ζάχαρα? εννοώ εντελώς. Αν ναι είδε αποτέλεσμα στο cut? Σκέφτομαι να το πάω σκληρά με μόνη πρόσληψη ζαχάρων από φαγητά για 1 μήνα .(Μέχρι τώρα έπαιρνα και από φρούτα αλλά ίσως μεταπηδήσω σε ακτινίδιο που έχει την λιγότερη).
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 22 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε εχει κανείς να πρωτείνει κανά γυμναστήριο αμπελόκηπους; (δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο εκτός απο κανα σοβαρό μονόζυγο) Αμπελόκηπους Αθήνας ή Θεσσαλονίκης; 1
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ποιο ειναι ενδεικτικά ενα νορμαλ protein intake; δλδ 1.6 χ μπόντιγουειτ η πολυ βάζω; εχω κανά 4-5 προπονήσεις εβδομαδα με ελαφριά κάρντιο ψιλοστοχευω να μεινω στα κιλά μου και να χασω λιγο λιπος ίσως. και επειδή τωρα πάω ταξίδι (ψιλο έτρωγα με το μάτι (έπαιζε ζυγαριά) αλλα όχι και παράνοια) πρέπει λιγο να οργανοθώ με το φαγητο το τι θα τρώω. 3 minutes ago, wizzy said: Αμπελόκηπους Αθήνας ή Θεσσαλονίκης; αμπελόκηπους αθήνας βρεθηκε δουλειά. κατεβαινω τωρα για σπιτι φυσικα θα προσπαθησω να πηγαινω και τζιμ οσο μπορώ. 9 minutes ago, revolver1990 said: Είναι κανείς που να έχει κόψει τα ζάχαρα? εννοώ εντελώς. Αν ναι είδε αποτέλεσμα στο cut? Σκέφτομαι να το πάω σκληρά με μόνη πρόσληψη ζαχάρων από φαγητά για 1 μήνα .(Μέχρι τώρα έπαιρνα και από φρούτα αλλά ίσως μεταπηδήσω σε ακτινίδιο που έχει την λιγότερη). ω ρε στρατιώτη τελειως παλαβός. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από γροσερισοπ
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε ω ρε στρατιώτη τελειως παλαβός. Θα το κάνω μια φορά,να πέσω κάτω από 10% για το γαμώτο
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 42 minutes ago, revolver1990 said: Θα το κάνω μια φορά,να πέσω κάτω από 10% για το γαμώτο εγω για του χρονου, το 15 να κρατησω και ευτηχσμενος θα ειμαι...
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 5 hours ago, Fotis13 said: Πουλινε ποτε φευγεις για Ρωσια ρε? θελω αυτην την βδομαδα να δω κατι info, για να κλεισω tickets.τα info ειναι για να μην παω με οδηγο σχολη κτλ αλλα free program.το εχουν κανει αρκετοι.για ιουλιο η αυγουστο σκεφτομαι.η εναλλακτικη θα ηταν annapurna circuit 3 βδομαδο
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 5 hours ago, γροσερισοπ said: αμπελόκηπους αθήνας βρεθηκε δουλειά. το πιο πιθανο ειναι η Palestra να σε βοηθαει και με βαση το που βρισκεται σε σχεση με τα αλλα. http://ampelokipoi.topgreekgyms.gr/ αυτο ειναι το site.παει ο bro.αν θες τον ρωταω τιποτα.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, poulinos said: το πιο πιθανο ειναι η Palestra να σε βοηθαει και με βαση το που βρισκεται σε σχεση με τα αλλα. http://ampelokipoi.topgreekgyms.gr/ αυτο ειναι το site.παει ο bro.αν θες τον ρωταω τιποτα. για κανα 20ημερο το θέλω, μετά δεν ξέρω που θα μείνω σε ποια περιοχή. φανταζομαι να με βολέψει. αν μπορεις ρωτα τον αν εχει μονόζυγσα της προκοπης χαχαχα Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από γροσερισοπ
yannis27gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 @revolver1990 Εγω τα εχω κοψει εντελως εδω και 3-4 βδομαδες. Ειναι τεραστια η διαφορα. Πρωτη φορα flat στομάχι, πάω και για πιο χαμηλό bf. Αλλά μιλάμε για ζάχαρη έτσι; Γιατί φρούτα τρώω αρκετά, δεν επηρεάζουν καθόλου -ίσα ίσα που μαζί με τις σαλάτες βοηθάνε να καταστείλεις το αίσθημα της πείνας. @γροσερισοπ To course που παρακολουθώ (έγραψα γι αυτό στην προηγούμενη σελίδα) αναφέρει ότι για αύξηση μυικής μάζας η πρωτείνη πρέπει να κινείται από 1,2-1,7γρ/κιλό σωματικού βάρους. 1 1
Lelouch Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε @γροσερισοπ To course που παρακολουθώ (έγραψα γι αυτό στην προηγούμενη σελίδα) αναφέρει ότι για αύξηση μυικής μάζας η πρωτείνη πρέπει να κινείται από 1,2-1,7γρ/κιλό σωματικού βάρους. Με βλέπω να παίρνω πρωτείνη μετά τη μείωση του body fat που προσπαθώ να κάνω τώρα γιατί δεν παίρνω ούτε 1γρ/κιλό. Λέει τίποτα το course για το πόσο πρέπει να παίρνεις για να έχεις sustain δηλαδή να μην μειώνεται η μυική μάζα;
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε @revolver1990 Εγω τα εχω κοψει εντελως εδω και 3-4 βδομαδες. Ειναι τεραστια η διαφορα. Πρωτη φορα flat στομάχι, πάω και για πιο χαμηλό bf. Αλλά μιλάμε για ζάχαρη έτσι; Γιατί φρούτα τρώω αρκετά, δεν επηρεάζουν καθόλου -ίσα ίσα που μαζί με τις σαλάτες βοηθάνε να καταστείλεις το αίσθημα της πείνας. Ναι ζάχαρη από άλλες πηγές την έχω σταματήσει και εγώ και όντως βοηθά, θα δω πως θα πάει και με το πιο αυστηρό, αν θα αντέξω 1 μήνα και θα ενημερώσω. 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Lelouch, 0,8 ειναι η βάση για το μέσο άνθρωπο και το νούμερο αυτό διπλασιάζεται οταν εισαι αθλητής κι επιζητάς τη μυική ανάπτυξη. Αλλα μόνο οταν εισαι σε όγκο. Για συντήρηση με 1-1,2 εισαι μια χαρά. Πως και δεν φτάνεις σε αυτό το νούμερο μέσω τροφής; Δεν ξέρω, εμενα μου φαίνεται ευκολο (και μάλιστα χωρίς κρέας) μέσω αυγών, γαλακτοκομικών, ξηρών καρπών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις