Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Κατ αρχάς συγχαρητήρια που έμεινες συνεπής όλο αυτό τον καιρό. Αμέτρητοι όσοι ξεκινούν με ενθουσιασμό που φθίνει μετά από μερικές εβδομάδες και σύντομα επιστρέφουν στις παλιές κακές συνήθειες. Εμενα Γιαννη δεν μου εχεις πει ποτε συγχαρητηρια ! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Fotis13
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, razkal είπε οτι κανεις με μεγαλυτερη ορεξη στο gym. Δεν πάω γυμναστήριο αλλά οταν πήγαινα έκανα διάδρομο δεν είχακάνει ελυπτικο.
Deathmace Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά θέλω μηχάνημα όπως ειπα πριν αλλά εσείς τι προτείνετε διάδρομο ή ελλειπτικό για να χασω κιλα? Αν υπάρχει step, δοκίμασε αυτό. Αλλιώς διάδρομο, διαλειμματική (ανάλογα με τις αντοχές/ επίπεδο μπορεί να βρεις διαφορες παραλλαγές). Εγώ πχ όταν αποφασίσω να κάνω μόνο αερόβια, κάνω 3 λεπτά στο 6, 1 στο 7, 2 στο 9, μετά 2 στο 5,5, μετά 2 ή 3 στο 10, μετά πάλι ρίχνω ταχύτητα ώστε να περπατάω, μετά πάλι τρέξιμο, μέχρι να φτάσω 30 λεπτά.
razkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε Δεν πάω γυμναστήριο αλλά οταν πήγαινα έκανα διάδρομο δεν είχακάνει ελυπτικο. o διαδρομος εχει πιο πολλα προγραμματα να κανεις αλλα θελεις σοβαρο ποσο για οκ διαδρομο νομιζω. το πιο χρησιμο accessory στην αεροβια προπονηση ειναι το heart rate monitor, αλλιως δεν ξερεις σε τι ζωνη δουλευεις. 3 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 10/6/2018 στις 6:29 ΜΜ, TEOKOS είπε Εγώ ξέρω ότι άμα δεν φάω πριν πάω γυμναστήριο ζαλίζομαι Άσχετο.. κοντεύω πλάκα- πλάκα κοντά εξάμηνο λόγω ώμου που κάνω μόνο αεροβική και ειδικές ασκήσεις ώμου. Διατροφή καθαρή αλλά ότι νάναι από ποσότητες. Από 91 κιλά είμαι στα 84. Βασικά ότι έχτισα από μύες πάνε. Σαν Πακιστανός ένα πράμα. Αλλά απέκτησα αντοχή που δεν είχα 20 χρόνια πριν Επεσες πολλα κιλα ρε ,οι μυς ξαναχτιζονται κλαιν , η διατροφη ειναι το δυσκολο εκτος αν εισαι ανορεξικος που εσυ δεν εισαι . 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Παιδιά πιο ελειπτικο προτείνετε εως 200€
TEOKOS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 11 ώρες πριν, Fotis13 είπε Επεσες πολλα κιλα ρε ,οι μυς ξαναχτιζονται κλαιν , η διατροφη ειναι το δυσκολο εκτος αν εισαι ανορεξικος που εσυ δεν εισαι . Δεν παραπονιέμαι ρε συ ,έτσι ναχουμε κάτι να λέμε. Από ανορεξία άστρα να πάνε. Μεγάλη δυσκολία να το χωρίσω στην μέση για νάχω και το βράδυ αχαχα 9 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Παιδιά πιο ελειπτικο προτείνετε εως 200€ Κατά 99% θα γίνει κρεμάστρα για τα ρούχα. Με αυτά τα λεφτά κάνε μια συνδρομή σε γυμναστήριο 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, TEOKOS είπε Δεν παραπονιέμαι ρε συ ,έτσι ναχουμε κάτι να λέμε. Από ανορεξία άστρα να πάνε. Μεγάλη δυσκολία να το χωρίσω στην μέση για νάχω και το βράδυ αχαχα Κατά 99% θα γίνει κρεμάστρα για τα ρούχα. Με αυτά τα λεφτά κάνε μια συνδρομή σε γυμναστήριο Γιατί το λες αυτό?
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Γιατί το λες αυτό? Το λεει γιατι 9 στους 10 αυτο κανουν .Ανθρωπος που βαριεται να παει γυμναστηριο(δεν λεω για σενα ) δεν προκειται να κανει σπιτι .Με γεια την κρεμαστρα btw ! Teoke δωσε πονο καλα κανεις εμεις τωρα τρωμε σαν σπουργιτια ,οι γκομενες τρωνε περισσοτερο απο εμας χαχαχα . Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Fotis13 3
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Το λεει αυτο γιατι 9 στους 10 αυτο κανουν .Ανθρωπος που βαριεται να παει γυμναστηριο(δεν λεω για σενα ) δεν προκειται να κανει σπιτι .Με γεια την κρεμαστρα btw ! Teoke δωσε πονο καλα κανεις εμεις τωρα τρωμε σαν σπουργιτια ,οι γκομενες τρωνε περισσοτερο απο εμας χαχαχα . Επίσης 9 στους 10 βλέπουν πάντα μονοδιάστατα Υπάρχουν περιπτώσεις (όπως εγώ) που δεν γίνεται να είσαι στο γυμναστήριο τις ώρες που θες (θα πρέπει να είσαι και σπίτι ή ενα σωρό άλλοι λόγοι). Εγώ κάνω κανονικά προπόνηση στο σπίτι φουλ. Πάντως για κάποιους που έχουν αφθονο ελεύθερο χρόνο και δεν πάνε γυμναστήριο, τότε όντως, το πιο πιθανό είναι οτι θα ήταν μια άχρηστη αγορά.
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Stamer είπε Επίσης 9 στους 10 βλέπουν πάντα μονοδιάστατα Υπάρχουν περιπτώσεις (όπως εγώ) που δεν γίνεται να είσαι στο γυμναστήριο τις ώρες που θες (θα πρέπει να είσαι και σπίτι ή ενα σωρό άλλοι λόγοι). Εγώ κάνω κανονικά προπόνηση στο σπίτι φουλ. Πάντως για κάποιους που έχουν αφθονο ελεύθερο χρόνο και δεν πάνε γυμναστήριο, τότε όντως, το πιο πιθανό είναι οτι θα ήταν μια άχρηστη αγορά. Μαλιστα . Εσυ δεν εισαι η περιπτωση που αναφερα διοτι σε σενα ειναι θεμα ωρων αλλος μπορει να εχει θεμα προσβασης .Εγω μιλησα για αυτους που βαριουνται να πανε γυμναστηριο. Και φυσικα ισχυει οτι ακριβως ειπα οπως το ειπα . Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από Fotis13
Stamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Και φυσικα ισχυει οτι ακριβως ειπα οπως το ειπα . Sir! Yes sir! 1
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Παιδιά δεν το θέλω για κρεμαστά ξέρω και εγώ άτομα που έγινε κρεμάστρα απο τη πρώτη μέρα. Θέλω να μου πείτε ποιο προτείνετε. Τι ρόλο έχει το βάρος τροχού και το μαγνητικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TEOKOS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Το ελλειπτικό θα σου φτιάξει γερή καρδιά και ελαφριά μυική ενδυνάμωση. Θες να αδυνατίσεις γράφεις στο πρώτο σου post. Ξεκίνα διατροφή. Το βάρος τροχού δίνει περισσότερες επιλογές διαβαθμίσεις δυσκολίας. Κατω από 500 ευρώ δεν παίρνεις αξιόλογο ελλειπτικό και αυτά λίγα είναι. Απο μάρκα η kettler θεωρείται o.k Στο σπίτι γυμναστική πολλοί λίγοι συνεχίζουν μετά από κάποιο διάστημα. Κοίτα να μην πάει τσάμπα η επένδυση που θα κάνεις. 2
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Εγω πηγα κ ενα χαρτι γιατρου στο τζιμ για τθς μερες που χα χασιε με το διαστρεμμα κι ετσι απο 6/7 που εληγε η συνδρομη μου, πηγε 6/8. Βασικα μ ενδιεφερε ο Ιουλιος αφου 1/8 φευγω. Δυστυχως δε μπορω να κατσω πολυ φετος μονο 1-22 λογω Διπλωματικης. Αντε κ κανα 3 μερο τον Ιουλιο Πικρα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις