Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αστα να πανε... Ειναι και απο δικο μας δεντρο.. Ολα τα λεφτα...
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Eμένα με ενοχλεί που το κουκούτσι είναι μεγαλύτερο από τον καρπό.Ωραίο το ρόδι αλλά μάλλον το πιο σπασ@@ φρούτο..
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αυτό και το καρπούζι Οk, αλλά στο καρπούζι καταλαβαίνεις και φρούτο.Στο ρόδι είναι τέτοια η αναλογία που τρως κουκούτσι με γεύση από φρούτο... Άσε που υπάρχουν και τα.. ..καρπούζια τα ακούκουτσα! 1
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οk, αλλά στο καρπούζι καταλαβαίνεις και φρούτο.Στο ρόδι είναι τέτοια η αναλογία που τρως κουκούτσι με γεύση από φρούτο... Άσε που υπάρχουν και τα.. ..καρπούζια τα ακούκουτσα! τι φωτο ειναι αυτη ρε φιλε , μας τρεξαν τα σαλια μεσημεριατικα ..
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 τι φωτο ειναι αυτη ρε φιλε , μας τρεξαν τα σαλια μεσημεριατικα .. Xαχαχα εντάξει δεν είναι και κοψίδια..
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ειναι λαχταριστα ομως !! σου ρχεται να ριξεις δαγκωνια και να μεινει η φλουδα μονο !!!
king2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 King , βγάλε τη ζώνη. Σταμάτα τις πολλές επαναλήψεις στο squat deadlift και απλά αύξησε τα σετ. 4χ6 καλύτερα από 3χ12. Ειδικά στο Deadlift, δεν είναι bodybuilding κίνηση. Ούτε ζεστή ούτε σταθερή. Κάνε ζέσταμα για τον κορμό σου καλύτερα. Και βρες ένα πρόγραμμα τώρα που σε διαβαζω γιατι κάτι μου λέει πως τα κάνεις από το κεφάλι σου Τη ζωνη θα τη βγαλω και θα δω πως θα παει η μεση.Τις επαναληψεις θα τις μειωσω και θα παω στα 50 κιλα.Γυμναστικη κανω στο σπιτι με δικα μου οργανα.Εχω ενα τετοιο: και κανω 3 σετ με 30 κιλα βαρος απο 20 επαναληψεις σε ολες τις ασκησεις που εχει.Μια μερα αυτο και μια μερα μπαρα και βαρακια 8κιλα.Κοιλιακους κανω καθημερινα μιας και βλεπω βελτιωση αμεσως.Κανω το p90x οπως ειχαμε πει.Κανω αυτο το προγραμμα 2 βδομαδες καθημερινα και εχω δει μεγαλη βελτιωση.Εχω παρει 2 κιλα και ολα πηγαν στο στηθος και στα χερια. Αν εχετε καποιο αλλο προγραμμα που θα μπορουσα να κανω ευχαριστως να το δοκιμασω.
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ειναι λαχταριστα ομως !! σου ρχεται να ριξεις δαγκωνια και να μεινει η φλουδα μονο !!! Είναι τα άτιμα.. μη βάλεις κοψίδια ..... Μα γιατί? Η ώρα το επιβάλλει νομίζω.. Kαλά δε βάζω.
silverado Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αυτό και το καρπούζι Εγω το ελυσα το προβλημα με τα κουκουτσια απο το καρπουζι. Τρωω το σκληρο μερος που δεν εχει κουκουτσια και το ασπρο μερος . Ειδικα το ασπρο μερος ειναι απο τις καλυτερες πηγες ποιοτικου αλατιου που υπαρχει.
bosei Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Τη ζωνη θα τη βγαλω και θα δω πως θα παει η μεση.Τις επαναληψεις θα τις μειωσω και θα παω στα 50 κιλα.Γυμναστικη κανω στο σπιτι με δικα μου οργανα.Εχω ενα τετοιο: και κανω 3 σετ με 30 κιλα βαρος απο 20 επαναληψεις σε ολες τις ασκησεις που εχει.Μια μερα αυτο και μια μερα μπαρα και βαρακια 8κιλα.Κοιλιακους κανω καθημερινα μιας και βλεπω βελτιωση αμεσως.Κανω το p90x οπως ειχαμε πει.Κανω αυτο το προγραμμα 2 βδομαδες καθημερινα και εχω δει μεγαλη βελτιωση.Εχω παρει 2 κιλα και ολα πηγαν στο στηθος και στα χερια. Αν εχετε καποιο αλλο προγραμμα που θα μπορουσα να κανω ευχαριστως να το δοκιμασω. Πάγκο και ορθοστάτες έχεις ?
king2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πάγκο και ορθοστάτες έχεις ? Βεβαιως πριν λιγες μερες πηρα παγκο amila και μπαρα με 55 κιλα βαρη και 10 κιλα μπαρα.Μεχρι τωρα παγκο εκανα απο χθες αρχησα squat και deadlift. 1
bosei Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Βεβαιως πριν λιγες μερες πηρα παγκο amila και μπαρα με 55 κιλα βαρη και 10 κιλα μπαρα.Μεχρι τωρα παγκο εκανα απο χθες αρχησα squat και deadlift. Ωραία...έχε σαν βάση τα ελεύθερα και μην περνάς τον περισσότερό σου χρόνο στο μηχάνημα που έχεις. Site: Εδώ μπορείς να δεις και να χτίζεις μία βάση στο πρόγραμμά σου γιατί μέχρι τώρα απλά κάνεις ό,τι να ναι. Επίσης κοιλιακούς δεν έχει νόημα να κάνεις κάθε μέρα. 1
king2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ωραία...έχε σαν βάση τα ελεύθερα και μην περνάς τον περισσότερό σου χρόνο στο μηχάνημα που έχεις. Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=25067">Εδώ μπορείς να δεις και να χτίζεις μία βάση στο πρόγραμμά σου γιατί μέχρι τώρα απλά κάνεις ό,τι να ναι. Επίσης κοιλιακούς δεν έχει νόημα να κάνεις κάθε μέρα. Παρα πολυ ενδιαφερον το αρθρο απο το bodybuilders.Θα προσπαθησω να αλλαξω το προγραμμα μου συμφωνα με το αρθρο.Καποιες ασκησεις δεν εχω τα οργανα για να τις κανω. Το οτι ειδα μεγαλη βελτιωση στο σωμα μου σε συντονο χρονικο διαστημα δεν σημαινει οτι κατι εκανα και σωστα? Να πω οτι η δουλεια μου ειναι αγροτης και σηκωνω αρκετο βαρος αρκετες φορες και γενικως παντα προσεχα το σωμα μου απλα δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα με τη γυμναστικη μεχρι τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις