yannis27gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Α, ρε, αυτές ειναι συμβουλες για ψοφιμια οχι για Χουλκ!!! (εχεις δικιο φυσικα, προσεχουμε, ντοντ γουορι!) Αν δεν εχεις ξανακανει σκουοτ* χωρις σμιθ, ελευθερο δηλαδη, φροντισε να μην αφησεις τις πατουσες να σηκωθουν απο το εδαφος. Ειναι μεγαλη ευκολια το σμιθ και θα σε ζορισει στην αρχη το ελευθερο, δωσε βαρυτητα στην τελειοποιηση της τεχνικης και μετα προσπαθησε να ανεβεις σε επιδοσεις.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Αυτο λεω δεν με ακουνε... Αν κανεις πιεσεις στηθους δεν αλλαζεις λαβη αλλα οταν οι ορθοστατες ειναι πιο πανω για σκουοτ τοτε πρεπει τη μπαρα απο το υψος των ωμων να την κατεβασεις στα ποδια ειναι αναποδο αρασε αν το κεω σωστα στην ορολογια της αρσης βαρων... (Το μαμησα εδω αλλα τεσπα)
yannis27gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 *αυτος ειναι ο λογος που μερικοι το γραφουνε squot. επειδη το a προφερεται ως ο μην πεταγεσαι ρε λιβε και με χαλας τη συνεχεια . 1
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Α, ρε, αυτές ειναι συμβουλες για ψοφιμια οχι για Χουλκ!!! (εχεις δικιο φυσικα, προσεχουμε, ντοντ γουορι!) Αν δεν εχεις ξανακανει σκουοτ* χωρις σμιθ, ελευθερο δηλαδη, φροντισε να μην αφησεις τις πατουσες να σηκωθουν απο το εδαφος. Ειναι μεγαλη ευκολια το σμιθ και θα σε ζορισει στην αρχη το ελευθερο, δωσε βαρυτητα στην τελειοποιηση της τεχνικης και μετα προσπαθησε να ανεβεις σε επιδοσεις. χαχαχα λοιπόν θα προσπαθήσω οχι οτι δεν το έχω αλλά δεν έχουμε ορθοστάτες.. είμαστε μοντέρνο γυμναστήριο.....! έχουμε δηλαδή αυτοσχέδιους εκεί που κάνεις βυθίσεις . αν δεν είναι πιασμένο το μηχάνητα . τέσπα θα δώ. Φυσικά θα ξεκινήσω με την μικρότερη ίσια μπάρα όχι την μεγάλη.
tehAllantin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πρώτη βδομάδα μετά από αποχή σχεδόν 2 μηνών. Αν και έχω πέσει στα κιλά που σηκώνω νιώθω πολυ πιο δυνατός, παράδοξο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 οχι γιατι εισαι ξεκουραστος 5
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Οχι..Σε καναδυο εβδομαδες που θα εχεις καραπιαστει θα αναθεωρησεις...
tehAllantin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κάνω και πολύ περισσότερο αερόβιο βασικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ!
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κάνω και πολύ περισσότερο αερόβιο βασικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ! Θα θελες....χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ 2
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πω ρε γμτ δεν ξέρω πόσα σηκώνω, δεν ξέρω πόσο ζυγίζει η μπάραπαίζει να ναι στα 15-20οι αλτήρες που σηκώνω στο squat μου φαίνεται μεγαλύτερο το βάρος
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ε τα υπολοιποα κιλα χωρις τη μπαρα ποσα ηταν?
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Κάνω και πολύ περισσότερο αερόβιο βασικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ! μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πείς.
Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Πω ρε γμτ δεν ξέρω πόσα σηκώνω, δεν ξέρω πόσο ζυγίζει η μπάρα παίζει να ναι στα 15-20 οι αλτήρες που σηκώνω στο squat μου φαίνεται μεγαλύτερο το βάρος Ποσα κιλα εβαλες? Προσθεσε +12 κιλα την μπαρα στο περιπου.. Ή κανε το αλλο πχ σημερα εβαλες στο συνολο 10 κιλα(5+5) + την μπαρα, την αλλη φορα θα θυμασαι οτι εβαλες τοσα και αν θες να ανεβεις θα βαλεις πχ 12,5 κιλα(6,25+6,25)+ την μπαρα και ολα κομπλε... Αν δεν ζοριστηκες εβαλες πιο λιγα απ'οσα εκανε πριν...
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Ποσα κιλα εβαλες? Προσθεσε +12 κιλα την μπαρα στο περιπου.. Ή κανε το αλλο πχ σημερα εβαλες στο συνολο 10 κιλα(5+5) + την μπαρα, την αλλη φορα θα θυμασαι οτι εβαλες τοσα και αν θες να ανεβεις θα βαλεις πχ 12,5 κιλα(6,25+6,25)+ την μπαρα και ολα κομπλε... Αν δεν ζοριστηκες εβαλες πιο λιγα απ'οσα εκανε πριν... ανα πλευρά 1Χ5
Προτεινόμενες αναρτήσεις