Star_Light Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Η σχολή θεωρητικα δεν επιβάλει τιποτα σε κανέναν γιατι εισαι απο επιλογή εκει.Aν δεν σ αρεσει φεύγεις.Βεβαια καταλαβαινω πως το λες οκ. Αλλα ασχετα με αυτο εγω προσωπικα και στην σχολη να μην ημουν γυμναστική θα εκανα γιατι τονώνει το ανοσοποιητικό και εισαι λιγότερο ευάλωτος σε αρρώστιες.Έχω να αρρωστησω με πυρετο απο το 2008 =/ .Βελτιώνει και την εμφάνιση αν και δεν ειμαι τυπος που θα βγει παραλια να κανει επιδειξη δεν με ενδιαφερουν αυτα. =/ Οσοι δεν ηταν φαν της γυμναστικης τους δινεται μια καλη ευκαιρια να το συνηθισουν τωρα αν μετα το παρατησουν κακο σε αυτους θα κανουν. ΥΓ Ειμαι κατα του να καπνιζει καποιος και να κανει γυμναστικη καλυτερα κοψε την γυμναστικη αν δεν μπορεις το κάπνισμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς και είσαι από επιλογή εκεί αλλά σου επιβάλλει το να τρέχεις κτλ (και καλά κάνει) είναι σαν να μου λες ότι εγώ που πήγα πληροφορική ήταν επιλογή μου το αν θα παρακολουθησω τα μαθηματικά :-P
ribo7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ένα ωραίο άρθρο πιστεύω για motivation μέρες που 'ναι.. Site: Merry Christmas, Bob Και προσωπικά τσατίζομαι όταν ακούω άτομα να μην είναι ευχαριστημένα με το σώμα τους και να λένε οτι προσπαθούν αλλά με καθόλου πειρθαρχημένο τρόπο. Και απορούν μετά γιατί είναι χοντροί και καταλήγουν τελικά να με ειρωνεύονται και από πάνω που τρώω υγιεινά, αποφεύγω σαβούρες, γλυκά, ποτά λέγοντας ότι χάνω απολαύσεις, είμαι υστερικός κλπ.. Απλά συνειδοτοποιώ πόσο δύσκολο είναι να περάσεις motivation στον άλλον. Άρα προσπαθώ να μην ασχολούμαι καν με το τι σώμα έχει/θέλει ο καθένας.. Btw, έχω κανά 2μηνο αποχή από βάρη, μόνο με cardio την βγάζω λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Νιώθω ότι έχω χάσει και την ελάχιστη γράμμωση που (νόμιζα ότι) είχα Αύριο ή δευτέρα παίρνω αποτελέσματα μαγνητικής να δω τι έχω.. 3
Star_Light Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Προφανώς και είσαι από επιλογή εκεί αλλά σου επιβάλλει το να τρέχεις κτλ (και καλά κάνει) είναι σαν να μου λες ότι εγώ που πήγα πληροφορική ήταν επιλογή μου το αν θα παρακολουθησω τα μαθηματικά :-P Ναι ειναι υποχρεωτικο.Πριν μπεις ομως δίνεις αθλήματα. Μήκος - σφαίρα - τρεξιμο κτλπ. Οποτε ξέρεις τι θα επακολουθήσει και μεσα. Αν δεν εισαι πολυ φαν σου δινεται η ευκαιρια να γινεις και να το συνηθισεις. Έχει επιλογες να μπεις και σε ομάδα ποδοσφαιρου - μπασκετ - στιβου και κολυμβησης. Ένα ωραίο άρθρο πιστεύω για motivation μέρες που 'ναι.. Site: Merry Christmas, Bob Και προσωπικά τσατίζομαι όταν ακούω άτομα να μην είναι ευχαριστημένα με το σώμα τους και να λένε οτι προσπαθούν αλλά με καθόλου πειρθαρχημένο τρόπο. Και απορούν μετά γιατί είναι χοντροί και καταλήγουν τελικά να με ειρωνεύονται και από πάνω που τρώω υγιεινά, αποφεύγω σαβούρες, γλυκά, ποτά λέγοντας ότι χάνω απολαύσεις, είμαι υστερικός κλπ.. Απλά συνειδοτοποιώ πόσο δύσκολο είναι να περάσεις motivation στον άλλον. Άρα προσπαθώ να μην ασχολούμαι καν με το τι σώμα έχει/θέλει ο καθένας.. Btw, έχω κανά 2μηνο αποχή από βάρη, μόνο με cardio την βγάζω λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Νιώθω ότι έχω χάσει και την ελάχιστη γράμμωση που (νόμιζα ότι) είχα Αύριο ή δευτέρα παίρνω αποτελέσματα μαγνητικής να δω τι έχω.. Το καλυτερο απο ολα ειναι να πας σε κάποιο σπιτι και να ξέρει ο αλλος τι τρως και να σου έχει ετοιμάσει ειδικα πιάτα θα γουσταρες εκει ε?
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Btw, έχω κανά 2μηνο αποχή από βάρη, μόνο με cardio την βγάζω λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Νιώθω ότι έχω χάσει και την ελάχιστη γράμμωση που (νόμιζα ότι) είχα Αύριο ή δευτέρα παίρνω αποτελέσματα μαγνητικής να δω τι έχω.. Kαλά αποτελέσματα ribo και σε περιμένουμε άμεσα back και έτοιμο για βάρη. 1
silverado Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Το να κραζεις καποιον ως ζωον επειδη πρωτον χθες (ΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) δεν βγηκε για τρεξιμο και δεύτερον και κυριότερο επειδή δεν το έκανε ΣΕ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΕΡΑ είναι foul εντελώς. Και εγώ προσέχω τη διατροφή μου, αλλά δεν θα κράξω τον άλλο επειδή 4-5 μέρες το χρόνο πιθανόν να το ρίξει λίγο έξω. Όλες οι μέρες είναι ίδιες αλλα ρε φιλε αν δεν υπηρχαν και χριστουγεννα και πρωτοχρονιες και γιορτες, πως θα ερχομασταν και λιγο πιο κοντα με τα δικα μας προσωπα και τις οικογενειες μας... Θα μου πεις μπορουμε και παλι, αλλα στην παρουσα φαση που ολοι ειμαστε πνιγμενοι καθημερινα με δουλειες, άγχος, σχολές, γυμναστηρια, ενα καρο προβληματα και ιστοριες αν δεν ειχαμε και αυτες τις μερες να ξεκουραστουμε και να χαλαρωσουμε λιγο και να πάρουμε και καμια αδεια απο τη δουλεια να δουμε 5 δικους μας ανθρωπους ρομποτακια θα ημασταν. Βράστα Πριν απο αρκετα χρονια σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο Frank Zane, ειχε πει οτι μεγαλο λαθος στην ζωη του ηταν οτι οταν η γυναικα του γεννησε πηραν απο το νοσοκομειο τηλεφωνο σε αυτον στο γυμναστηριο και διεκοψε ενα σετ στην προπονηση του, για να μιλησει στο τηλεφωνο. Καλα ειναι να μην υπαρχουν υπερβολες στο θεμα της εκγυμνασης. 3
ribo7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ Δήμητρα Μακάρι μην είναι κάτι σοβαρό γιατί θα με ρίξει κι' άλλο ψυχολογικά η αποχή.. 1
Star_Light Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πριν απο αρκετα χρονια σε μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο Frank Zane, ειχε πει οτι μεγαλο λαθος στην ζωη του ηταν οτι οταν η γυναικα του γεννησε πηραν απο το νοσοκομειο τηλεφωνο σε αυτον στο γυμναστηριο και διεκοψε ενα σετ στην προπονηση του, για να μιλησει στο τηλεφωνο. Καλα ειναι να μην υπαρχουν υπερβολες στο θεμα της εκγυμνασης. Αιντάααααααα
bosei Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 In other news σήμερα επειδή ξύπνησα αργά και βγήκα μετά από προπόνηση έξω, για να βγουν τα γεύματα καθόμουν στην πανεπιστημιου με το ταπεράκι κι έτρωγα. Περισσότερα χαχανιτα δεν παίζει να χω ξανακούσει. 9
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Κλάιν, το έχω κάνει πολλάκις. Δυστυχώς το διαφορετικό το αντιλαμβάνονται με αρνητική χροιά και το αποδοκιμάζουν. 2
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Χαχα.... Γιατι δεν τους ειπες να κερεσω;;; Κ γω επρεπε να φαω αλλα εκει που ημουν ολα ηταν ανθυγειινα και προτιμησα να κανω κρατει.... 3
nikos-thess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Eτσι ειναι αυτα. Οταν κραζεις τον αλλο επειδη δεν κανει διατροφη η δεν ακολουθει το δικο σου προγραμμα αυτοματως μπορει να σε κραξει κ αυτος που εισαι με το ταπερακι στο χερι να τρως ρυζογκοφρετες και αμυγδαλα η αν σε δει να τρεχεις χριστουγεννιατικα στους δρομους. Δίκαια πράγματα. 6
Star_Light Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Eτσι ειναι αυτα. Οταν κραζεις τον αλλο επειδη δεν κανει διατροφη η δεν ακολουθει το δικο σου προγραμμα αυτοματως μπορει να σε κραξει κ αυτος που εισαι με το ταπερακι στο χερι να τρως ρυζογκοφρετες και αμυγδαλα η αν σε δει να τρεχεις χριστουγεννιατικα στους δρομους. Δίκαια πράγματα. χαχαχαχα σωστο και αυτο. Ενταξει πάρτε το στην πλακα αμφοτεροι και τελειωσε. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Eτσι ειναι αυτα. Οταν κραζεις τον αλλο επειδη δεν κανει διατροφη η δεν ακολουθει το δικο σου προγραμμα αυτοματως μπορει να σε κραξει κ αυτος που εισαι με το ταπερακι στο χερι να τρως ρυζογκοφρετες και αμυγδαλα η αν σε δει να τρεχεις χριστουγεννιατικα στους δρομους. Δίκαια πράγματα. -στα ταπερακια δν υπαρχουν ρυζογκοφρετες ή αμυγδαλα, αλλα κανονικο γευμα βλεπε βραστες πατατες,καροτακι κ στηθος κοτας. -τα χριστουγεννα δν ειναι εορτη για ολους δεδομενης της ανεξιθρησκειας (ο σπεκτ ξεκαθαρισε την θρησκευτικη του πεποιθηση.) Δηλωσε απλα το δικο του motivation τη συγκεκριμενη ημερα.
nikos-thess Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 -στα ταπερακια δν υπαρχουν ρυζογκοφρετες ή αμυγδαλα, αλλα κανονικο γευμα βλεπε βραστες πατατες,καροτακι κ στηθος κοτας. Aκομα χειροτερα. Να ανοιξει το ταπεράκι στη στάση ή στο δρόμο και να βγάλει κάνα κοτόπουλο με πατάτες ή κανα σολωμό με ρύζι και να αρχίσει να τρώει, θα γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τεσπα. Δεν είναι εκεί ακριβώς όμως το θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις