Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακιασμενο ειναι τροπος του λεγειν...

Καχεκτικό

fixed.

Btw, πίνω μια κούπα ελληνικό μπας και τονώσω το νευρικό μου σύστημα διότι είναι τελείως off.

Σήμερα είναι Leg Day με γυναικεία κιλά και να δω πως θα τα καταφέρω.

Και για να ευθυμήσουμε λίγο, God rested on the 7th daybecause the 6th day was the leg day

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.
δινει μια την πορτα και με κλεινει τον αντιχειρα του δεξιου χεριου μεσα στην πορτα. Δεν ενιωθα τιποτα μεχρι να ανοιξει την πορτα...

Έχασα ένα νύχι με παρόμοιο τρόπο μικρός :mellow:

Στη σαλάτα βάλε και αβοκάντο!

Φτιάξε κάνα τέτοιο να παίρνεις στη δουλειά να τσιμπολογάς:

http://syntages.nets.gr/sintages-mageirikis/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%B1-%CF%87/

http://www.topsyntages.gr/2012/02/%CF%81%CE%AC%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%BD%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83/

Μη το παρακάνεις με τις θερμίδες ανα γεύμα

• Moderators
Δημοσ.

λιβε και εμενα μου το λενε συνεχεια οτι εχω αδυνατησει πολυ και η απαντηση μου ειναι οτι τωρα εχω παρει κιολας μερικα κιλα :P

μην τους ακους!! κιπ γκοινκ!!

οσο για το δαχτυλο θα σου πω 2 απο αυτα που εχω κανει!!!

πρωτη προπονηση στο βουνο με τα καινουρια παπουτσια και μου κανουνε πληγη στην φτερνα!! απο τοτε ακομη και σημερα δεν εχει περασει τελειως εχω παει πολλες προπονησεις ειτε με χανζαπλαστ ειτε με λευκοπλαστ και γαζα !!

και το αλλο 4 μερες χειρουργημενος στους 4 φρονιμητες και ημουν γυμναστηριο με τα ραμματα! (εκανα χαλαρα αλλα εκανα!)

μην μασας!

Δημοσ.

Καλα spect εσυ δεν εχεις το θεο σου... Χαχαχα...

Dakon περαστηκα ρε....

Προχτες ορθια κωπηλατκη 50 κιλα.

Σκουοτ 75

Στρατιωτικες 47.5 ....

Σημερα εχω να ανεβω στις αρσεις...

Δημοσ.

άρσεις 120χ1 και ξενυχτισμένος - κουρασμένος.. μπορούσα να δώσω μέχρι το 70% μου σήμερα.

ξεκίνησα 70χ8 

100χ4

120χ1

100χ4

70χ6

χωρίς να ζοριστώ..

• Like 2
Δημοσ.

με την μπαρα ειναι ε..

με βοήθησε πολύ το γεγονός οτι κάνω ραχιαίους με 10κιλα.. Σήμερα νιώθω πέτρα γλουτούς πλάτη πίσω αλλά δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου..Η μέση είναι εντάξει πρόσεξα αρκετά την τεχνική μου.

Τα 120 είναι ζόρικα δεν είναι αστεία κιλά.. 

Δημοσ.

Εγω λεω να κοψω απο σημερα το σχοινακι και να το κανω μονο τριτη στην αεροβιο...

Ετσι για αλλαγη να δω τι θα γινει..

Πχ αυτη την τριτη αυξησα κατα δυο λεπτα το σχοινακι.. 3 σετ των 7 λεπτων το θεωρω αρκετα καλο..

Δημοσ.

Πριν 2 βδομάδες έλεγες ότι δε σηκώνεις πάνω από 80 για να μην τραυματισεις τη μεση. Ποτε πηγες στα 120, ακομα και κουρασμενος... ;)

πας , και ευκολα κ ολας !!

εγω παω απο τα 120 στα 250 μεσα σε ενα μηνυμα αν θελω

prof  , πλακα κανω ε  :-D :-)

• Like 2
Δημοσ.

Prof τελικα μας ακουσες ρε θηριο μπραβο σου.Στα 75 που ησουν τα ειχες για ζεσταμα.Μεχρι τα 150 μια φορα τα βγαζεις αλλα πρωτα συνηθισε τα 120 και σιγα σιγα ανεβα να δυναμωσει πρωτα η μεση.

Εγω εκοψα το τρεξιμο κανα 10ημερο λογω γιορτων και στα βαρη κανω +4 reps σε ολες τις ασκησεις.Στις αρσεις εβγαλα τα 80 6 φορες και απο βδομαδα περιμενω 2 20κιλα να δω ποσο μπορω να φτασω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...