Jenkins Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί και να συμφωνούσα, μιας και αν έχεις αρκετό λίπος, σίγουρα δεν έχεις τη γράμμωση στη μέση
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.leighpeele.com/body-fat-pictures-and-percentages Στο λινκ έχει μια φωτογραφία με 7,10 και 14 % λίπος. Σύγκρινετε με την άλλη φωτογραφία.. αν κρίνω πάντως με το πως ήμουν εγώ όταν είχα 11% είναι πιο αντιπροσωπευτικη αυτή 1
Jenkins Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Επίσης εγώ δε νομίζω ότι μπορεί άνθρωπος να γίνει σε 3 μήνες έτσι, παρά μόνο αν έχει φάει άλλους 3 μήνες για να γίνει όπως στην πρώτη. Γιατί σημασία έχει και η αφετηρία από την οποία ξεκινάει κάποιος. Άλλο να ξεκινάς από τα 100 και άλλο από τα 90.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο.. Με διατροφή και μόνο σε 3μηνες δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο για κανένα λόγο
Jenkins Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ούτε με συνδυασμό διατροφής και εκγύμνασης νομίζω πετυχαίνεις το παραπάνω αποτέλεσμα.
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Προφανως δν εχεις δει ορισμενους ινσομνιακς που δν παιρνουν συμπληρωματα κ τα χουν καταφερει απο διατροφη κ γυμναστικη.
Jenkins Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ξέχασα να αναφέρω τη φράση κλειδί: Σε 3 μήνες. Μη βαράτε
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ρε συ Δημητρα, χαλαρωσε λιγο, τα τρομαζεις τα παιδια Ειμεθα κομματακι αποτομοι, ε; Σορυ. Ναι, σε 3 μηνες δε γινεσαι ετσι χωρις χημικα, εχεις δικιο. Αλλα γενικα γινεσαι, δες τον Σπεκτ -που δεν τρωει κρεας κιολας, ειναι να φριτει ο κυρ Νικος- και θα καταλαβεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Χώρις κρέας και πάνω από όλα χωρίς συμπληρώματα.. 3
Jenkins Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Γενικά γίνεσαι και πολύ πιο τούμπανος και με φυσικό τρόπο, εγώ το χρόνο ήθελα να θίξω Η Δήμητρα μόνο με το avatar μπορεί να με τρομάξει Χώρις κρέας και πάνω από όλα χωρίς συμπληρώματα.. Spect δεν τρώς κρέας? Και πως ζεις αδερφέ? Από επιλογή δεν τρως κρέας ή επειδή σε πειράζει κάτι ας πούμε?
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ούτε με συνδυασμό διατροφής και εκγύμνασης νομίζω πετυχαίνεις το παραπάνω αποτέλεσμα. άνετα και καλύτερο ..στο εγγυώμαι. Χώρις κρέας και πάνω από όλα χωρίς συμπληρώματα.. ωραίος !
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Τρομαζω κ μονο που σηκωνω βαρη κ ασχολουμαι με το fitness. Μην ανησυχειτε δν δερνω, ακομα 1
redhotstef Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 http://www.leighpeele.com/body-fat-pictures-and-percentages Στο λινκ έχει μια φωτογραφία με 7,10 και 14 % λίπος. Σύγκρινετε με την άλλη φωτογραφία.. αν κρίνω πάντως με το πως ήμουν εγώ όταν είχα 11% είναι πιο αντιπροσωπευτικη αυτή Μια ωραια φωτογραφια που ειδα στο λινκ σου!!.. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Spect δεν τρώς κρέας? Και πως ζεις αδερφέ? Από επιλογή δεν τρως κρέας ή επειδή σε πειράζει κάτι ας πούμε? Τι πολύ καλύτερο απ τους περισσότερους Από επιλογή δεν κρέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις