Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε σπεκτι τι κοιλουμπα ειναι αυτη ρε φιλε ??   πλακα κανω ρε  :-)

λοιπον ακου 2 λογια κ ελπιζω να μη παρεξηγηθεις εξαλου ειμαι καλοπροαιρετος παντα ...

μια χαρα εισαι δε το συζηταμε αυτο .. ομως 

1. εισαι  μικροκαμμομενος κ αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ πιο ευκολο για καποιον με λιγα κιλα να γραμμωσει και να γινει κομματια και 2. το στηθος σου δε το φροντιζεις καθολου ειναι σαν ενας ακομη κοιλιακος!

στο ειχα πει κ πιο παλια κ μου πες μπορεις να το κανεις τουμπανο ευκολα ! γιατι δε το κανεις ? δε θελεις ? πιστεψε με δειχνει πολυ ασυμετρα !  αυτα ηταν τα αρνητικα ! 

τα θετικα ειναι οτι εισαι σε πολυ καλη φορμα οχι μονο μυικα αλλα και καρδιοαναπνευστικα που αυτο ειναι το κυριοτερο !!

αυτα φιλικα παντα .. :-D

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

μην ανησυχεις δεν παρεξηγω ποτε !! :) αν ειχα τετοια κομπλεξ δεν θα ανεβαζα φωτογραφιες

ειναι πιο ευκολο να γραμμωσω αλλα επισης δειχνουν και πιο ευκολα τα κιλα πανω μου :)

οσο για το στηθος το ξερω!παντα θα ειναι θεμα!! οχι δεν ειχα πει οτι τουμπανιαζει ευκολα!! το γυμναζω αρκετα!απλα ειναι το αδυνατο σημειο μου!! δεν με νοιζει ομως τοσο πολυ γιατι για αυτο που θελω το σωμα μου ειμαι οπως ακριβως πρεπει! και ισως λιγο πιο πολυ απο οτι χρειαζεται :P

• Like 1
Δημοσ.

ναι στο εχω ξαναπει εξαλου εχεις πολλους μυες πανω σου για δρομεας , παρα πολλους !

απλα για το στηθος κ μονο ελεγα να βαλεις εκει λιγο .. αλλαξε το προγραμμα που κανεις , κανε επικλινη δε ξερω γιατι δε κανετε , λιγο να αρπαξεις ψηλα  ξερεις τι διαφορα θα φανει ??

Δημοσ.

spect ωραιος, μακαρι να ειχα το σωμα σου, αλλα να αναφερω δυο σημεια. Φαινεσαι μικροκαμωμενος και βαζεις ευκολα μυς, ή τουλαχιστον γραμμωνουν ευκολα, και επισης το στηθος σου παραπεμπει σε εκτομορφικο τυπο. Εγω, πχ, 40 πους απς να κανω αυτη τη στιγμη, το στηθος μου γινεται τουμπανο. Δεν εχω γυναικομαστια που λενε, αλλα το στηθος μου ειναι το δυνατο μου σημειο και οι τρικεφαλλοι. Τουλαχιστον την εποχη που γυμναζομουν γιατι τωρα βραστα.

Επισης ωραιο το κολπακι με την κοιλια που παρεθεσες. Φανηκε οτι πολλες φωτογραφιες των περιοδικων (πριν και μετα) ειναι fake. Kai aυτο το καταλαβαινει κανεις και απο την ζωνη/γραμμη του απολλωνα στην μεση που ειναι γραμμωμενη.

• Moderators
Δημοσ.

Οι κοντοί βάζουν εύκολα μυς οι ψηλοί γραμμωνουν πιο εύκολα πιστεύω (όταν μπουν οι μυς) λόγο του ότι το ίδιο ποσοστό λίπους απλώνεται σε πιο μεγάλη επιφάνεια και εκεί είναι που χάνουμε οι κοντοί :-P

Το στήθος το έχω πει άπειρες φορές δεν παίρνει με τίποτα αλλά δεν με νοιάζει και πολύ :-)

Δημοσ.

μπράβο ρε spect εξαιρετικό σώμα. κι γώ λιγο το στήθος θα έλεγα αλλά ψηρίζουμε τη μαιμου σε αυτό το σημείο. Για να βάλεις στήθος πρέπει να βάλεις κιλά κατα τη γνώμη μου..

Τα γκομενάκια του insomnia θα κάνουν πάρτυ σήμερα.. :P

PS: Το χέρι απλά respect...!

Δημοσ.

ελα ντε δεν ανεβάζει καμία .. σου χα πεί τις προάλλες βάλε μια με κολάν να πάρουν θάρρος και οι άλλες αλλά με αγνόησες..

Δημοσ.

κανω και επικλινη ποιος ειπε οτι δεν κανω? :) δεν αρπαζει οτι και να του κανω.. σιλικονη θελουν :P

μπραβο σου που  δεν εισαι κομπλεξικος,  κρατα μονο τα θετικα απ το μηνυμα μου , μαζι σου ειμαι πιο αυστηρος στην κριση μου  γιατι εισαι εξοικειωμένος με το αντικειμενο ! οσο για το στηθος πολυ σωστα λες οτι ο καθενας μας εχει τα δυνατα κ τα δυσκολα σημεια του ομως τα παντα μπορουμε να καταφερουμε .. ωραιος , συνεχισε ..

Δημοσ.

ελα ντε δεν ανεβάζει καμία .. σου χα πεί τις προάλλες βάλε μια με κολάν να πάρουν θάρρος και οι άλλες αλλά με αγνόησες..

Σωστος! Περιμενουμε με ανυπομονησια..

about-small.jpg

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Σημερα βγηκα για καφε.

Μιλουσαμε για γυμναστικη..

Ελεγε ενας εγω κανω croosfit και ειναι γαματο κλπ.. Μου λεει ελα μια μερα να δεις που θα ψωφισεις στο 5λεπτο... Γελασα(δεν καυχιεμαι στους αλλουσπου κανω γυμναστικη, το κραταω για μενα) αλλωστε το κανω για μενα...

Πεταγεται και ο αλλος παμε να σε δω στα σκουοτ, νευριασα που το βλεπουν σαν κοντρα ολο το θεμα..

Μου λεει ποσα κιλα εισαι; Λεω τωρα 71/72. Σε βαζω στοιχημα οτι τα κιλα σου δεν τα παιρνεις.... Λεω καλα μην εισαι και τοσο σιγουρος...

Μου την εδωσε που αυτοι βλεπουν το καθε τι σαν κοντρα με τους αλλους και οχι με τον οδιο τους τον εαυτο. Εγω και αν σηκωνω το βαρος μου, για το αλλον πιστευω δεν λεει και πολλα... Αλλα για μενα μετραει κι αυτο...

Δε λεω καλος ο ανταγωνισμος, αλλα οχι να φτασουνε στο σημειο να λεμε ποιος την εχει πιο μεγαλη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...