Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω και δεν το καταλαβαινεις ειναι οτι δεν εχεις τρεξει τα 5χλμ σε 20 οπως λες! οταν ασχολεισαι με κατι μετρας τον χρονο οπως τον μετρανε ολοι!! παιζεις με τους κανονες!! ο χρονος που τρεχεις μια αποσταση ειναι απο την στιγμη που ξεκινας μεχρι την στιγμη που τελειωνεις!! αν κανεις διαλειματα τα μετρας και αυτα!! αν κανεις διαλλειματικη ασκηση δεν θα πεις οτι ετρεξα τα 5χλμ σε τοσο αλλα ετρεξα το 1χλμ σε τοσο το αλλο χλμ σε τοσο κτλ!! δοκιμασε να τρεξεις τα 5 χωρις διαλλειμα και δες τι χρονο θα κανεις !!και τοτε θα δεις αν εχεις ανεβει και ποσο! το οτι πρεπει να εχεις καποιο προτυπο ειναι απαραιτητο!! αλλα οσο αναφορα τον ανταγωνισμο μονο με τον εαυτο σου! (στις προπονησεις στους αγωνες ανταγωνιζεσαι με τον εαυτο σου και τους αλλους παραλληλα ) οσο για τα ντεντ λιφτ το αν σηκωνεις 50,100 ή 200 προφανως και δεν με απασχολει και ουτε θελω αποδειξεις!!αν τα κανεις μπραβο σου αν δεν τα κανεις σε σενα κανεις κακο με το να λες διαφορα νουμερα (δεν παει μονο σε εσενα σε ολους παει και δεν μιλαω για ατομα απο εδω μεσα αλλα) ΥΓ:στα λεω φιλικα ελπιζω να μην παρεξηγεις το υφος μου (που και να το παρεξηγεις δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια ) ΥΓ2: απο περιεργεια θελω να μου πεις πως το εκανες 20 λεπτα με 20" διαλλειμα και η προπονηση σου κρατησε 55 λεπτα (4.30-5.25) 2
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω και δεν το καταλαβαινεις ειναι οτι δεν εχεις τρεξει τα 5χλμ σε 20 οπως λες! οταν ασχολεισαι με κατι μετρας τον χρονο οπως τον μετρανε ολοι!! παιζεις με τους κανονες!! ο χρονος που τρεχεις μια αποσταση ειναι απο την στιγμη που ξεκινας μεχρι την στιγμη που τελειωνεις!! αν κανεις διαλειματα τα μετρας και αυτα!! αν κανεις διαλλειματικη ασκηση δεν θα πεις οτι ετρεξα τα 5χλμ σε τοσο αλλα ετρεξα το 1χλμ σε τοσο το αλλο χλμ σε τοσο κτλ!! δοκιμασε να τρεξεις τα 5 χωρις διαλλειμα και δες τι χρονο θα κανεις !!και τοτε θα δεις αν εχεις ανεβει και ποσο! το οτι πρεπει να εχεις καποιο προτυπο ειναι απαραιτητο!! αλλα οσο αναφορα τον ανταγωνισμο μονο με τον εαυτο σου! (στις προπονησεις στους αγωνες ανταγωνιζεσαι με τον εαυτο σου και τους αλλους παραλληλα ) οσο για τα ντεντ λιφτ το αν σηκωνεις 50,100 ή 200 προφανως και δεν με απασχολει και ουτε θελω αποδειξεις!!αν τα κανεις μπραβο σου αν δεν τα κανεις σε σενα κανεις κακο με το να λες διαφορα νουμερα (δεν παει μονο σε εσενα σε ολους παει και δεν μιλαω για ατομα απο εδω μεσα αλλα) ΥΓ:στα λεω φιλικα ελπιζω να μην παρεξηγεις το υφος μου (που και να το παρεξηγεις δεν με νοιαζει να σου πω την αληθεια ) ΥΓ2: απο περιεργεια θελω να μου πεις πως το εκανες 20 λεπτα με 20" διαλλειμα και η προπονηση σου κρατησε 55 λεπτα (4.30-5.25) Καμια παρεξηγηση καλοπροαιρετα τα διαβαζω ολα αυτα που γραφετε.Και καταλαβαινω και πως το εννοεις.Ειχα 5 προπονησεις σημερα απο 1 χιλιομετρο η καθε μια.Τις εκανα merge μετα λογικο δεν ειναι?Δεν το εκανα για να πω οτι εκανα τα 5 σε τοσο απλα αφου ηταν μια διαδρομη τις εβαλα μαζι.Ο χρονος λιγο με νοιαζει το χλμ θελω να δω σε ποσο μπορω να το βγαλω.Για αγωνα δεν με ενδιαφερει να τρεξω μιας και εδω στο χωριο απο τα 500 παιδια που εχει απο 16-25 κανεις δεν τρεχει οποτε καταλαβαινεις(λιωνουν σε καφετεριες).Τα τραγουδια οταν τελειωσα τα 5 χλμ εκανα ακομα 3χλμ περπατημα γιατι ποναγαν τα παντα και δεν το κατεγραψα στη μετρηση το ειχα στο στοπ μεχρι να παω σπιτι. Και εννοειται φιλικα αν δεν ησουν εσυ δεν θα ξεκιναγα τρεξιμο με τιποτα.Ο μονος ειμαι που τρεχω στο χωριο.
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 παιδες ο σπεκτ ολους εσας που γραφετε νουμερα κτλ σας λεει ψευτες εγω δεν εχω γραψει ποτε γιατι η αληθεια ειναι πως δε τα πολυγουσταρω αλλα ετσι για να του την σπασω θα γραψω το pr σημερα στον επικλινη ! 110 3 φορες και 120 μια! ελευθερα χωρις ατομο πανω μου κ σχετικα ανετα ~! αυτο ειναι το pr απο τα 28 και μετα ! πριν τα 28 ειχα αλλα .. σημερα προσθεσα και αυτο στην παρεα μετα τα 16κιλα , το 20ρικο ηρθε και το 24αρη ! θα βαλω φρενο ομως γιατι τζουζουν λιγακι (το 24 εχει 66ευρο ) αλλα η δουλεια που κανουν ειναι σουπερ ! οσοι μπορειτε δοκιμαστε τα !
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λες οτι σε νοιαζει λιγο ο χρονος και οτι δεν το εκανες για να πεις οτι εκανες τα 5 σε τοσο χρονο αλλα το ποστ σου ηταν 5χλμ σε 20 νοτ μπαντ!! αρα ειναι ακριβως αυτο που λες οτι δεν ηθελες μαους θελω βιντεο να ζυγιζεις την μπαρα φορτωμενη και μετα να εκτελεις αλλιως δεν σε πιστευω!!! 2
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λες οτι σε νοιαζει λιγο ο χρονος και οτι δεν το εκανες για να πεις οτι εκανες τα 5 σε τοσο χρονο αλλα το ποστ σου ηταν 5χλμ σε 20 νοτ μπαντ!! αρα ειναι ακριβως αυτο που λες οτι δεν ηθελες Εε και συ σβησε το not bad τοτε και προσθεσε σε 22-23 λεπτα μαζι με τα διαλλειματα και πες χαλια χρονο.Για τον καιρο που τρεχω νιωθω οτι εχω ανεβει παρα πολυ σε αντοχη οποτε αυτο μετραει για μενα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 κινκ ο χρονος ειναι σχετικος!! απλα σου ειπα οτι ειναι "κακος" γιατι δεν ηταν αυτος που ειπες!! το οτι εγω ειμαι πιο γρηγορος απο σενα δεν σημαινει οτι ο χρονος σου ειναι κακος!! γιατι με αυτη τη λογικη και ο δικος μου ειναι κακος για καποιον πιο γρηγορο απο μενα!! και πιο αργα να πας την επομενη φορα αυτο που μετραει ειναι το οτι βγηκες και ετρεξες ενω θα μπορουσες να κατσεις σπιτι και να φας!! οπως σου ειχα πει και παλιοτερα μειωσε την ενταση και μην σταματας καθολου!! βγαλε τα 5 χωρις διαλλειμα και ας σου παρει και 3-4 λεπτα παραπανω!
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 κινκ ο χρονος ειναι σχετικος!! απλα σου ειπα οτι ειναι "κακος" γιατι δεν ηταν αυτος που ειπες!! το οτι εγω ειμαι πιο γρηγορος απο σενα δεν σημαινει οτι ο χρονος σου ειναι κακος!! γιατι με αυτη τη λογικη και ο δικος μου ειναι κακος για καποιον πιο γρηγορο απο μενα!! και πιο αργα να πας την επομενη φορα αυτο που μετραει ειναι το οτι βγηκες και ετρεξες ενω θα μπορουσες να κατσεις σπιτι και να φας!! οπως σου ειχα πει και παλιοτερα μειωσε την ενταση και μην σταματας καθολου!! βγαλε τα 5 χωρις διαλλειμα και ας σου παρει και 3-4 λεπτα παραπανω! Βρε αυτο κανω.Δες χρονους πριν λιγες μερες.28 λεπτα 26:30 αλλη μερα κτλ.Απλα 1-2 φορες το μηνα τρεχω οσο μπορω καθομαι 20-30 δευτερα αναλογα και ξανα γιατι ειναι καλη και η διαλλειματικη.Και ειναι λογικο καποιος να ειναι πιο γρηγορος και καποιος πιο αργος απο τον καθενα μας. Και το point ειναι αυτο που ειπες.Το οτι ετρεξα το οτι δεν καθησα χωρις να κανω τιποτα.Πιστευω οτι αν δεν κανει τιποτα καποιος για πολλες μερες αντι να ειναι πιο ξεκουραστος σερνετε σαν ψωφιμι.Οταν εχω δουλεια το πρωι που δεν καθομαι μεχρι της 2 θελω πολυ περισσοτερο να παω για τρεξιμο/βαρη ενω τωρα που εχω αδεια και ξυπναω στις 12 βαριεμε πολυ παραπανω απο οτι πριν.Σαν να μην εχω ενεργεια και ας εχω λιωσει κανα 8ωρο στον υπνο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μυικα ειναι ξεκουραστος!μετα παιζει το εγκεφαλικο κομματι που σε κραταει! διαλλειματικη κανε σε 100-200 σε πολυ γρηγορο ρυθμο(85-95 % τον Μεγιστων καρδιακων παλμων) με ενα λεπτο ξεκουραση! κανε 5 τετοια και θα δεις οτι δεν θα τα βγαλεις !! η διαλλειματικη παιζει σε φουλ ενταση !και σιγουρα το χλμ δεν το βγαζεις σε φουλ ενταση!
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 μυικα ειναι ξεκουραστος!μετα παιζει το εγκεφαλικο κομματι που σε κραταει! διαλλειματικη κανε σε 100-200 σε πολυ γρηγορο ρυθμο(85-95 % τον Μεγιστων καρδιακων παλμων) με ενα λεπτο ξεκουραση! κανε 5 τετοια και θα δεις οτι δεν θα τα βγαλεις !! η διαλλειματικη παιζει σε φουλ ενταση !και σιγουρα το χλμ δεν το βγαζεις σε φουλ ενταση! Καλα αυτο εννοειται αν βαραει 190+ παλμους η καρδια αντε 200-300 μετρα να βγουν.Μετα τα 160 δεν καιγετε το λιπος?Για αυτο θελω παλμομετρο να εχω σταθερους παλμους οταν τρεχω καιγοντας λιπος.
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 πιστεψε με σπεκτ ειναι πολυ λιγα τα κιλα που κανω τωρα ! τα ιδια κιλα με μενα κανει στο στηθος φιλος που παιζουμε μαζι και ειναι 82κ αυτος οχι 90 που ειμαι εγω
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 λογικο μου φαινεται μαους αν κανω εγω 90 κιλα που ειμαι και 20 κιλα κατω
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ακριβως ! δυνατος εισαι μιαχαρα κιλα τραβας ! βιντεο με φωτογραφια εφημεριδας θελω διπλα να φαινεται ημερομηνια
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 δεν διαβαζω εφημεριδα ρε αλλιως θα σου εστελνα !
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Τι λέει, θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε σε λίγο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις