Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

και παραπανω αποκλιση μπορει να εχει!! δεν λεει κατι το οτι την χρησιμοποιουν πολλα ατομα!!

οσο για τους αγωνες δεν παιζει ρολο το αν γινεται καποιος εκει η οχη αλλα κατα ποσο το γουσατρεις και θες να το πας σε αλλο επιπεδο!εμεις μαλλον μετα τον αγωνα του φλεβαρη θα παμε τον μαρτη σε αγωνα στον Ταυγετο!

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εχω ειχα κρατησει 1,5 μπριζολα απο χτες να την φαω σημερα και η μανα μου την θεωρησε οτι ηταν πολυ ξερη και την εδωσε στον σκυλο....

Τι να πεις...δεν με βοηθανε καθολου.....

Δημοσ.

Σήμερα, στα πλαίσια μιας εργασίας διάβαζα για το Soylent. Υποτίθεται (και όχι απλά θεωρητικά, το έχουν δείξει) ότι μπορείς να τρέφεσαι με αυτό κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής σου. Θεωρητικά σου δίνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που θες σε ένα ποτήρι ανά γεύμα. 

Σκέφτομαι να κάνω τη δική μου εκδοχή με τα παρακάτω και να δοκιμάσω να τρέφομαι με αυτό για 1 βδομάδα (χωρίς να φάω τίποτα άλλο) απλά για να δω πόσο θα αντέξω χωρίς να μου βγαίνει από τη μύτη. Σαν πείραμα στον εαυτό μου δλδ.  

Το mix μου θα έχει μέσα τα εξής:

πρωτεΐνη whey άγευστη 3 scoop (έχω μια άγευστη της prozis)

λεκιθίνη σόγιας (έχει μέσα η πρωτεΐνη)

ελαιόλαδο 85 γρ

σουσάμι 35 γρ αλεσμένο

κακάο 30γρ (ίσως και να μην μπει)

στέβια ανάλογα με το πόσο αηδία θα είναι θα το κάνω πιο γλυκό

αλάτι και χλ. κάλιο (δεν το ζύγισα ακόμα)

χυμό από λεμόνι και μήλο

φυτικές ίνες (φαρμακευτικές)

μισό γιαούρτι (ζωντανή καλλιέργεια)

βρώμη 130γρ

νερό

Αυτό βγάζει 3 δόσεις ενός καφεπράσινου ελαιώδους υγρού.

το δοκίμασα και στην κλίμακα της αηδίας με 1 αυτό που κάνεις εμετό όταν το βάζεις στο στόμα σου και 10 αυτό που μπορείς να πίνεις κάθε μέρα απεριόριστη ποσότητα είναι στο 5.5 (στο ίδιο επίπεδο με κακοβρασμένες μπάμιες για εμένα δλδ). Κατά πάσα πιθανότητα θα τρώω και 1-2 επιπλέον φρούτα την ημέρα αν δεν έχω τάση για εμετό. 

Interesting... Καρκινοπαθείς, κωματώδεις, αστροναύτες, αθλητές, world hunger. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακό σαν θεωρητική ιδέα. Το δικό σου που είναι πράσινο όμως πρόσεχε το! :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Film/SoylentGreen?from=Main.SoylentGreen

Τώρα μένει να βρούμε πως θα παρέχουμε νερό στις πεινασμένες χώρες για να ανακατεύουν την Soylent σκόνη. Κάτι σαν το Solid Rain ή το Dry Water πιθανότατα.

Δημοσ.

και παραπανω αποκλιση μπορει να εχει!! δεν λεει κατι το οτι την χρησιμοποιουν πολλα ατομα!!

οσο για τους αγωνες δεν παιζει ρολο το αν γινεται καποιος εκει η οχη αλλα κατα ποσο το γουσατρεις και θες να το πας σε αλλο επιπεδο!εμεις μαλλον μετα τον αγωνα του φλεβαρη θα παμε τον μαρτη σε αγωνα στον Ταυγετο!

Αυτο που μου αρεσει ειναι να ειχα και αλλα ατομα που τρεχουν αλλα δεν.Οχι οτι με πειραζει μονος αλλα με παρεα ειναι αλλιως.Τρεξιμο σε βουνο ειναι ολα τα λεφτα.Μια φορα που ειχαμε παει εκδρομη με οικογενεια σε δραμα ειχα ανεβει με τον πατερα μου ενα βουνο που εχει μονοπατι αλλα ανεβαινουν και με αμαξια ειναι ολο στροφες και πανω εχει ταβερνα.Ηταν τελεια.Αλλο κλιμα αλλο αερας πολυ καθαροτερος χαιρωσουν να τρεχεις σε εκεινο το μερος.

Εχω ειχα κρατησει 1,5 μπριζολα απο χτες να την φαω σημερα και η μανα μου την θεωρησε οτι ηταν πολυ ξερη και την εδωσε στον σκυλο....

Τι να πεις...δεν με βοηθανε καθολου.....

Ελα ρε πανε στη φερσω σε 5 λεπτακια θα τρως φρεσκια μπριζολα αν ηταν οντως ξερη καλυτερα που την εφαγε ο σκυλος

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

κινκ μιλαμε για εβδομαδιαο ογκο ε? αν πχ αυτη τη βδομαδα ετρεξες 20χλμ συνολο την επομενη πρεπει να τρεξεις 21-22 συνολο οχι 25-30! αλλιως θα κανεις κακο στο σωμα σου και ας βγαλεις την προπονηση!! οσο για το βουνο αλλο το περπατημα αλλο το τρεξιμο! 

και εννοειται οτι ειναι καυλα το τρεξιμο στο βουνο!αν πας να τρεξεις σε βουνο θα δεις ποσο αχρηστος εισαι στο τρεξιμο και οτι δεν εχεις οσες αντοχες νομιζες! και εγω την πρωτη φορα που νομιζα οτι δεν εχω αναγκη εμεινα στον τοπο :P

• Like 1
Δημοσ.

κινκ μιλαμε για εβδομαδιαο ογκο ε? αν πχ αυτη τη βδομαδα ετρεξες 20χλμ συνολο την επομενη πρεπει να τρεξεις 21-22 συνολο οχι 25-30! αλλιως θα κανεις κακο στο σωμα σου και ας βγαλεις την προπονηση!! οσο για το βουνο αλλο το περπατημα αλλο το τρεξιμο! 

και εννοειται οτι ειναι καυλα το τρεξιμο στο βουνο!αν πας να τρεξεις σε βουνο θα δεις ποσο αχρηστος εισαι στο τρεξιμο και οτι δεν εχεις οσες αντοχες νομιζες! και εγω την πρωτη φορα που νομιζα οτι δεν εχω αναγκη εμεινα στον τοπο :P

Ενταξει ρε συ το τρεξιμο σε βουνο οσο ανεβαινεις πεφτει το οξυγονο οπως και ολο ανηφορα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.Καταλαβα τι εννοεις για τον εβδομαδιαιο ογκο αλλα ειχα εβδομαδες που ετρεξα 25+ και αλλες που ετρεξα κατω απο 15.Ηταν και γιορτες τωρα και απο μεθαυριο που ξαναπιανω δουλεια θα εχω μονο απο τις 4-6 για να τρεχω πιο πριν εχω φαει και πιο μετα νυχτωνει τελειως.Θα υπολογισω στα 25 αυτη τη βδομαδα απο αυριο και αν ειναι ανεβαζω η κατεβαζω αναλογα τη μεθεπομενη.

• Moderators
Δημοσ.

απλα μην ανεβαζεις πολλα χιλιομετρα απο βδομαδα σε βδομαδα! ειναι οπως με τα βαρη! δεν κανεις την μια 50 και την αλλη 100! σιγα σιγα για να συνηθιζει το σωμα σου! το οξυγονο στα υψομετρα που τρεχουμε εδω δεν ειναι προβλημα! ολα τα αλλα φτιαχνονται!σιγα σιγα και με επιμονη και πολυ πονο !! εγω σου λεω την πρωτη φορα σε αυτη τη διαδρομη εκανα πολυ περπατημα και κοντευτα να μεινω

σημερα δεν αφησα ανηφορα που να μην την ετρεξα!! 

Δημοσ.

απλα μην ανεβαζεις πολλα χιλιομετρα απο βδομαδα σε βδομαδα! ειναι οπως με τα βαρη! δεν κανεις την μια 50 και την αλλη 100! σιγα σιγα για να συνηθιζει το σωμα σου! το οξυγονο στα υψομετρα που τρεχουμε εδω δεν ειναι προβλημα! ολα τα αλλα φτιαχνονται!σιγα σιγα και με επιμονη και πολυ πονο !! εγω σου λεω την πρωτη φορα σε αυτη τη διαδρομη εκανα πολυ περπατημα και κοντευτα να μεινω

σημερα δεν αφησα ανηφορα που να μην την ετρεξα!! 

Μαθαινει ο οργανισμος σιγα σιγα για αυτο στην αρχη δεν την παλευες και σημερα τις εβγαλες με τρεξιμο.2-3 χλμ τη βδομαδα θα ανεβαζω να δω πως θα παει.Παιζει μεγαλο ρολο και η μερα.Οταν εχει ηλιο ειναι χαλια οταν εχει λιγο κρυο ειναι οτι πρεπει γιατι ιδρωνεις πιο δυσκολα και βγαζεις πολυ πιο ευχαριστα την προπονηση.

Δημοσ.

Τι ποδήλατο; Περιοχή που ποδηλάτησες; Δρόμο ή βουνό; Μπράβο για τα 30χλμ ανηφοριά!!

Το ποδήλατο ήταν ένα δανεικό cyclo-cross, το BMC Granfondo GF02 Disc 105, μοντέλο του 2013. Η περιοχή δεν έχει τόση σημασία, γιατί μένω Κύπρο, οπότε είναι άγνωστη στους περισσότερους. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ήταν άσφαλτος, περίπου το 30% ήταν χωματόδρομος, σχετικά ομαλός.

Δημοσ.

Να τα πω εν συντομια...

Πρωταρης (σχεδον,ετρεχα σε ασκησεις στο στρατο ολη τα θητεια μου)

1.70 64 κιλα και παιρνω δυσκολα βαρος (ακομα και λιπος)

Θελω να παρω καποιον ογκο γιατι πραγματι εχω ανοιξει αλλα ειμαι πολυ αδυνατος.Τι θα μπορουσα να κανω σχετικα με ασκησεις σωματικου βαρους;Λεφτα για γυμναστηριο δεν υπαρχουν

Δημοσ.

Καλημερες...

@fotis χρονια πολλα ρε συ, οτι επιθυμεις...γερος,δυνατος και με υγεια...

Lupo Αλλαξε διατροφη, φαε πολυ κρεας, ρυζι μακαρονια ολα ολικης να δεις πως παει....

• Like 1
Δημοσ.

χρόνια πολλά στους Φώτηδες και στον Fotis13

Εγώ αντι να πάρω κανένα κιλό απο τα 73 που ήμουν έπεσα στα 72... πρέπει να πλακωθώ σοβαρά στο φαγητό..

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται την πυραμίδα. Έχουμε και την κανονική και την ανάστροφη και το Mix up. Πχ τα σετ πάνε έτσι 

12-10-8-6-4

4-6-8-10-12

10-8-6-4-12

Είμαι υπέρ του δευτέρου όταν κάνει κανείς πυραμίδες, αλλά κατά της πυραμίδας

Γιατι εισαι εναντια?

χρόνια πολλά στους Φώτηδες και στον Fotis13

Εγώ αντι να πάρω κανένα κιλό απο τα 73 που ήμουν έπεσα στα 72... πρέπει να πλακωθώ σοβαρά στο φαγητό..

Ναι ρε γαμωτο και γω το ιδιο. Τρωω μεχρι που δεν παει αλλο και μεσα σε 4 μηνες εχω βαλει 3 κιλα και περα απο λιγο πιο φουσκωμενο στομαχι δεν καταλαβαινω καποια μυικη διαφορα στο σωμα μου. Εχω αρχισει να απογοητευω. Ολα ορεα στην διαιτα, να τρως λιγα και καλα και να αθλησαι και να βλεπεις το λιπος να καιγετια, αλλα μαλλον αμα δεν βαλεις φαρμακο μυς δεν χτιζεται... Αρχιζει και με παιρνει απο κατω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...