king2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Επίσης μεγάλη μαλακία είναι και ότι ειδικά με χρήση human growth hormone και insulin που χρησιμοποιείται κατα κόρον ο χρόνος που το σώμα αξίζει είναι λίγος. Η διόγκωση των οργάνων έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα στην κοιλιακή χώρα αισθητικά μετά από χρόνια χρήσης. \\ Τι εκτρωματα ειναι αυτα ρε αλεχ.Οτι πιο απαισιο εχω δει. Viper ναι εβγαλε λεφτα και πεθανε στα 22 του τι να πω μπραβο του.Και ο χρονος ειναι για ολους ιδιος.Τα αναβολικα σκοτωνουν.Και ουτε χρειαζετε να βγαλουμε ετσι χρηματα.Καλυτερα να γινεις dealer παρα να παρεις αναβολικα για να βγαλεις χρηματα. Σημερα βαρεσα παλι 10χλμ: www.endomondo.com/workouts/283241815/13157635 μετα απο 8 ωρες υπνο χωρις να φαω τιποτα.Βγηκαν αλλα επεσα αρκετα στο τελος μιας και ειχε και ζεστη πεινουσα κιολας.Στις 5:30 με 6:30 εκανα και βαρη στηθος,πλατη,δικεφαλο φαγαμε και τα τοστακια με τη γαλοπουλα με 300ml γαλα και 3 ασπραδια και τωρα αραγμα. 1
viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Viper ναι εβγαλε λεφτα και πεθανε στα 22 του τι να πω μπραβο του.Και ο χρονος ειναι για ολους ιδιος.Τα αναβολικα σκοτωνουν.Και ουτε χρειαζετε να βγαλουμε ετσι χρηματα.Καλυτερα να γινεις dealer παρα να παρεις αναβολικα για να βγαλεις χρηματα. . Εσυ κανε οτι θες και πάρτο όσο χαλαρά θες. Αςε τους άλλους να κάνουν οτι θέλουν...
MGoofy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Τα αναβολικα σκοτωνουν.Και ουτε χρειαζετε να βγαλουμε ετσι χρηματα.Καλυτερα να γινεις dealer παρα να παρεις αναβολικα για να βγαλεις χρηματα. Καλύτερα να στείλεις ενδεχομένως μερικούς στον τάφο για να βγάλεις χρήματα,παρά να πάρεις αναβολικά,οπού στην τελική ο μόνος που θα υποστεί τις όποιες σωματικές συνεπειες θα'σαι εσυ!Μάλιστα..... 3
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Να τα πω εν συντομια... Πρωταρης (σχεδον,ετρεχα σε ασκησεις στο στρατο ολη τα θητεια μου) 1.70 64 κιλα και παιρνω δυσκολα βαρος (ακομα και λιπος) Θελω να παρω καποιον ογκο γιατι πραγματι εχω ανοιξει αλλα ειμαι πολυ αδυνατος.Τι θα μπορουσα να κανω σχετικα με ασκησεις σωματικου βαρους;Λεφτα για γυμναστηριο δεν υπαρχουν Εσυ φιλε μου για αρχη πρεπει να τρως,64 κιλα αντρας δεν υφισταται .Οτι ασκησεις και να κανεις ακτινογραφια θα παραμεινεις .Ξεκινα να τρως, μεχρι τωρα ετρωγες αερα κοπανιστο και το ονομαζες φαγητο.Δες τι τρωνε οι αλλοι οι φιλοι σου και τρωγε τα ιδια επι 2.Επειδη εικαζω πως ταυτοχρονα εχεις και μεταβολισμο κλιβανο μονο με το φαγητο στην αρχη δεν θα μπορεσεις να κανεις δουλεια γιατι δεν θα τρως επαρκεις ποσοτητες οποτε συμπληρωνε και με πρωτεινες. χρόνια πολλά στους Φώτηδες και στον Fotis13 Εγώ αντι να πάρω κανένα κιλό απο τα 73 που ήμουν έπεσα στα 72... πρέπει να πλακωθώ σοβαρά στο φαγητό.. φωτη που εισαι φιλε, χαθηκες για να μη κερασεις ?? χρονια πολλα , πολυχρονος !! Παιδια που εισασταν χτες ?κερασα φαγητο εξω .Καλο καλοκαιρι να εχουμε και χρονια καλα! 4
lupo2109 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Να τα πω εν συντομια... Πρωταρης (σχεδον,ετρεχα σε ασκησεις στο στρατο ολη τα θητεια μου) 1.70 64 κιλα και παιρνω δυσκολα βαρος (ακομα και λιπος) Θελω να παρω καποιον ογκο γιατι πραγματι εχω ανοιξει αλλα ειμαι πολυ αδυνατος.Τι θα μπορουσα να κανω σχετικα με ασκησεις σωματικου βαρους;Λεφτα για γυμναστηριο δεν υπαρχουν Εσυ φιλε μου για αρχη πρεπει να τρως,64 κιλα αντρας δεν υφισταται .Οτι ασκησεις και να κανεις ακτινογραφια θα παραμεινεις .Ξεκινα να τρως, μεχρι τωρα ετρωγες αερα κοπανιστο και το ονομαζες φαγητο.Δες τι τρωνε οι αλλοι οι φιλοι σου και τρωγε τα ιδια επι 2.Επειδη εικαζω πως ταυτοχρονα εχεις και μεταβολισμο κλιβανο μονο με το φαγητο στην αρχη δεν θα μπορεσεις να κανεις δουλεια γιατι δεν θα τρως επαρκεις ποσοτητες οποτε συμπληρωνε και με πρωτεινες. Τρωω πολυ περισσοτερο απο φιλους που ειναι βαρυτεροι.Και φουλ πρωτεινη αλλα και υδατανθρακες.Συμπληρωνω μονο με βιταμινες και ψαρολαδο.Εχω βρει μονο εναν τροπο να ανεβασω κανα μισο κιλο,με βρεφικες κρεμες φτιαγμενες με γαλα πληρες και βρωμη και μπισκοτα μεσα (πρωι βραδυ).Εχω ακολουθησει και μια προταση του να τρωω καθε 2 ωρες και παλι τιποτα.Δεν μενει λιπος επανω μου ειμαι μονο μυς και κοκκαλα κλασσικα χαχαχαχα
bosei Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βρήκα ένα γυμναστήριο σχετικά κοντά μου που φαίνεται δεν το έχει πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος και λέω να γραφτώ...στο τελευταίο γυμναστήριο που πήγαινα μου έπιαναν τον κώλο κι έδινα 70 ευρώ/μήνα...αυτό έχει 180 το εξάμηνο. Σε σχέση με αυτά που πάτε είναι καλά ?
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βρήκα ένα γυμναστήριο σχετικά κοντά μου που φαίνεται δεν το έχει πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος και λέω να γραφτώ...στο τελευταίο γυμναστήριο που πήγαινα μου έπιαναν τον κώλο κι έδινα 70 ευρώ/μήνα...αυτό έχει 180 το εξάμηνο. Σε σχέση με αυτά που πάτε είναι καλά ? 200€ το χρονο (ετησια συνδρομη)αλλα δν αξιζουν για το συγκεκριμενο
bosei Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 200€ το χρονο (ετησια συνδρομη)αλλα δν αξιζουν για το συγκεκριμενο Τον χρόνο αυτό που θέλω έχει 300. Δεν θέλω όμως να πληρώσω χρόνο χωρίς να το δοκιμάσω και αν μου την βαρέσει να φύγω να έχω δώσει τόσα. 1
leonidas_fs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Εγω πέτυχα προσφορά στο δικό μου που την είχε μονο για 5 μερες, 169€ τον χρόνο! 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βρήκα ένα γυμναστήριο σχετικά κοντά μου που φαίνεται δεν το έχει πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος και λέω να γραφτώ...στο τελευταίο γυμναστήριο που πήγαινα μου έπιαναν τον κώλο κι έδινα 70 ευρώ/μήνα...αυτό έχει 180 το εξάμηνο. Σε σχέση με αυτά που πάτε είναι καλά ? Καλα τα 70 τον μηνα δεν υπαρχουν πουθενα εκτος αν μιλαμε για extreme gym στην εκαλη .Και 180 το 6μηνο παλι πολλα ειναι αλλα δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν ξερω περι τινος προκειται μπορει να εχει τοσα καλα οργανα και εγκαταστασεις που να το αξιζει.Εγω 180 τον χρονο πληρωνω για ενα μετριο gym απο ολες τις αποψεις.
bosei Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλα τα 70 τον μηνα δεν υπαρχουν πουθενα εκτος αν μιλαμε για extreme gym στην εκαλη .Και 180 το 6μηνο παλι πολλα ειναι αλλα δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν ξερω περι τινος προκειται μπορει να εχει τοσα καλα οργανα και εγκαταστασεις που να το αξιζει.Εγω 180 τον χρονο πληρωνω για ενα μετριο gym απο ολες τις αποψεις. Άσε τα 70 ευρώ/μήνα ήταν για γυμναστήριο 100 τ.μ. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει τουλάχιστον είναι να έχει rack (που έχει) και να αφήνουν να κάνω άρσεις. Θα πάω να το τσεκάρω να το δω και από μέσα και αν μ' αρέσει θα κάνω εγγραφή.
viper2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Βρήκα ένα γυμναστήριο σχετικά κοντά μου που φαίνεται δεν το έχει πάρει χαμπάρι πολύς κόσμος και λέω να γραφτώ...στο τελευταίο γυμναστήριο που πήγαινα μου έπιαναν τον κώλο κι έδινα 70 ευρώ/μήνα...αυτό έχει 180 το εξάμηνο. Σε σχέση με αυτά που πάτε είναι καλά ? €70; Τι πηγές και έκανες.jpg
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 σημερα εχει fitness στα lidl.πηγα αποκλειστικά για αυτο(εδω και καιρο ψαχνω ενα ζευγαρι λαστιχοδακτυλιους σε καλη τιμη για τις κορδέλες δεν σκοτωνομουν): πηγα με φιλη που τη παρκαρα στο ταμειο.ετρεξα στα καλαθια ευτυχως ειχε πολλα κουτια.παω να αρπαξω ενα και γυρναει μια διπλανη(χοντρη δεν τη λες αλλα αφρατοαγυμναστη καργα) και μου λεει αυτο το ηθελα εγω.μα της λεω ολα ιδια ειναι.ναι αλλα εγω θελω αυτο.ε fuck it παρτο της λεω.πηρα ενα αλλο κουτι.πηγα στο ταμειο.για καθε συγνωμη που εριχνα να περασω δολοφονικα βλεμματα πεφτανε.δεν αργησα ευτυχως.ωρα να ριξουμε μια προπονηση στα ποδια να δοκιμασουμε τι πηραμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις