Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Είχα πάθει κάτι παρόμοιο παλιά, μου πονούσε το καλάμι σε ένα συγκεκριμένο σημείο λες και είχα κλωτσήσει σίδερο, και στα δύο πόδια.

Υπερβολική άσκηση στα πόδια. Έτρεχα πολύ + ποδήλατο.

και εγώ τους τρώω την ψυχή σε squat/πρέσα αλλα μου φάνηκε περίεργο

εκεί πήγε κ εμένα το μυαλό μου 

Δημοσ.

2 βδομαδες σερι χωρις γυμναστηριο,σκατα διατροφη

θα παω αυριο και δε θα μπορω να κανω ουτε 5κιλα 

Δημοσ.

απο τη γυμναστικη ειναι νικ  δεν εχεις θεμα θα περασει ! αν ειναι στο καλαμι περισοτερο ωφειλεται  στον διαδρομο , τρεξιμο κτλ μιας κ δεν εκανες κ μπηκες αποτομα  κ λιγοτερο στα βαρη !  αν ειναι κοντα  στα γονατα , το αντιθετο ..

φιλος το μουρουνελαιο καλο ειναι να το παιρνεις καθε πρωι ..

ντιναρα , μαζι με τον αντωνη αυριο gym να βοηθατε ο ενας τον αλλον με τα 5κιλα :-)

• Like 2
Δημοσ.

απο τη γυμναστικη ειναι νικ  δεν εχεις θεμα θα περασει ! αν ειναι στο καλαμι περισοτερο ωφειλεται  στον διαδρομο , τρεξιμο κτλ μιας κ δεν εκανες κ μπηκες αποτομα  κ λιγοτερο στα βαρη !  αν ειναι κοντα  στα γονατα , το αντιθετο ..

όχι , ειναι ακριβώς στο γόνατο και κάτω (αλλα όχι πάνω στο γόνατο , αυτό απλά κάνει ενα ήχο όταν το τεντώνω και το κλείνω αλλα δεν ενοχλεί)

το διάδρομο τον έχω κόψει εδω και κάμποσο γιατι ανέβηκε η ένταση στην προπόνηση και έκατσε να μην έχω και χρόνο για διάδρομο . Πρόσεξα οτι πάει καλά και τον έστειλα προς το παρών .

• Like 1
Δημοσ.

μετα το φυστικοβούτυρο ο νέος μου εθισμός είναι μπανάνα με γάλα στο μπλέντερ.. έφυγα για πλάτες !

Δοκίμασε την παγωμένη από την κατάψυξη(καθαρισμένη και κομμένη σε σακουλάκι)

• Like 1
Δημοσ.

μετα το φυστικοβούτυρο ο νέος μου εθισμός είναι μπανάνα με γάλα στο μπλέντερ.. έφυγα για πλάτες !

χρονια τωρα επρεπε να ειχες εθιστει σε αυτο , παντως πετα κ καμμια φραουλιτσα μεσα να δεις κολλημα ..

χωσε μαζι με την πλατη κ τιποτα αλλο  , σε δυο μερες χωριζε τον κορμο οχι σε τρεις ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις που επέστρεψα απο προπόνηση.. εχω βαρεθεί να βράζω και να καθαρίζω αυγά..

εκανα πλάτη δικέφαλους σήμερα 3 ασκήσεις κάθε μυική ομάδα.. έχω μια ενόχληση στη μέση και στο γόνατο οπότε δεν κάνω ουτε κοιλιακούς ουτε διάδρομο τελευταία. 

εννοείτε οτι την δοκίμασα και παγωμένη ακόμη πιο κολλημα!

maus γαμάει τι να πώ ασε που δεν πεινάς κιόλλας μετά. θα βάλω και φράουλα με την πρώτη ευκαιρία.

αφιερωμένο στους ερωτευμένους του thread :P του αγίου βαλεγδίνου δεν είναι σήμερα; 

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

όχι , ειναι ακριβώς στο γόνατο και κάτω (αλλα όχι πάνω στο γόνατο , αυτό απλά κάνει ενα ήχο όταν το τεντώνω και το κλείνω αλλα δεν ενοχλεί)

το διάδρομο τον έχω κόψει εδω και κάμποσο γιατι ανέβηκε η ένταση στην προπόνηση και έκατσε να μην έχω και χρόνο για διάδρομο . Πρόσεξα οτι πάει καλά και τον έστειλα προς το παρών .

Πιθανον ειναι απο τις εκτασεις τετρακεφαλων, εχεις στην κινηση  μεγαλυτερες γωνιες απο 90 μοιρες.

http://www.youtube.com/watch?v=kCkjLJO9JnY

• Like 2
Δημοσ.

Είχα πάθει κάτι παρόμοιο παλιά, μου πονούσε το καλάμι σε ένα συγκεκριμένο σημείο λες και είχα κλωτσήσει σίδερο, και στα δύο πόδια.

Υπερβολική άσκηση στα πόδια. Έτρεχα πολύ + ποδήλατο.

Απο αυτο λες ειναι  η' που ανεβοκατεβαινεις σε ορη και αγρια βουνα?

Δημοσ.

δεν νομίζω, την κάνω όπως πάντα και δεν είχα θέμα   :mellow: 

Οταν τεντωνεις το ποδι ειπες οτι κανει εναν ηχο, γιαυτο στο λεω.

Την αλλη φορα που θα κανεις την ασκηση παρατηρησε καλυτερα αν εκτος απο τον ηχο σου δινει και την αισθηση οτι κατι σκαλωνει μεσα στο γονατο. Και μετα την προπονηση οτι σε χτυπησαν με μεταλλικο σωληνα ακριβως κατω απο το γονατο και κατω ισα με μια παλαμη.

Τα σκουωτ δεν δημιουργουν τετοιο προβλημα, συνηθως ειναι απο τις εκτασεις τετρακεφαλων ή απο γρηγορο τρεξιμο στην κατηφορα.

• Like 1
Δημοσ.

ααα κατάλαβα που το πας !
θα το δω! ίσως και να το έκανα στην τελευταία προπόνηση χωρίς να το καταλάβω , γενικά πάντως δεν το κάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...