Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου τρώει και την πρωτεΐνη τότε...

Πρωτεινη ας παρει οση θελει δεν με πολυ νοιαζει...

Αυγα και τα αλλα που δεν μπορω μα τα αγοραζω καθε εβδομαδα με χαλαει...

Ασε που τον ακουσα να λεει πρεπει να αγορασω πρωτεινη και αυγα.. Αλλα ακομα φως δεν ειδα...

Θελει να παρει και λιποδιαλυτες... Καπος μου τους ειπε αλλα δεν εδωσα σημασια...

Παω να κανω πρωινο...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

χημια εννοω οτιδηποτε ειναι σε μορφη σκονης,χαπιου κτλ το οποιο δεν παραγεται με φυσικο τροπο! το εχω ξαναπει σε παλαιοτερο ποστ!

Δημοσ.

Πρωτεινη ας παρει οση θελει δεν με πολυ νοιαζει...

Αυγα και τα αλλα που δεν μπορω μα τα αγοραζω καθε εβδομαδα με χαλαει...

Ασε που τον ακουσα να λεει πρεπει να αγορασω πρωτεινη και αυγα.. Αλλα ακομα φως δεν ειδα...

Θελει να παρει και λιποδιαλυτες... Καπος μου τους ειπε αλλα δεν εδωσα σημασια...

Παω να κανω πρωινο...

Hint ήταν για αυτα που έρχονται...

Επίσης

Δοκίμασε να βρεις και δεύτερη δουλειά επειδη θα πρεπει να τον συντηρεις ετςι όπως πανε τα πράγματα.

In other news

Οι δίσκοι απο τα intersport, ξεβαφουν.

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες την εχω δει λιβε και στον ελευθερο χρονο κανω βαριες δουλειες φτιαχνοντας το κτημα, περνώντας περίφραξη, κτλ

Ειδικα στο καρφωμα πασσαλων*, επειδη ειχα κανει κατι αντιστοιχο και περισυ, φανηκε η διαφορα φετος. Χουλκ, οχι μαλακιες  :P

Nico, μου βγαλες το ματι ρε φιλαρακι, χαλαρωσε λιγο :). Αυτο το μεγεθος 24+ πρεπει να καταργηθει αμεσα

*Άμα έχετε τπτ βρυκολακες στην περιοχη, ειμαι ο ανθρωπος σας.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα.... Εγω μεσα στο σπιτι σκαω και ολοι οι αλλοι κρυωνουν...

Με λεει ο αδερφος μου κοψε τα αναβολικα... Χαχαχα...

Μου τελειωσαν ολα αλλα δεν προλαβαινω να παω για ψωνια...

Σημερα στα τοστ που θα παρω στην δουλεια αυτοσχεδιασα.

Εβαλα βραστη πατατα, ελιες μαυρες λιγο τυρι και μαρουλι.

Θα παρω φαι μπολικο 3 αυγα και ενα σκουπ πρωτεινη.

Σε λιγο θα φαω ...

Δημοσ.

Γιάννη όταν τελειώσεις με την περίφραξη άρχισε να την βάφεις αλλά καράτε κιντ για να κάνεις ώμους :P

τις καλημέρες μου σε όλους.. αν και μεσημέρι. Εδώ Αθήνα έχει μια υπέροχη μέρα λές και είναι καλοκαίρι!

Το βραδάκι έχει τρέξιμο 2 χμ μάξ για να μην ζορίσω το πόδι απο τον τραυματισμό και να επανέλθω σταδιακά ..

• Like 2
Δημοσ.

Και γω ελεγα να το αρχισω το τρεξιμο αλλα ειδα οτι εχασα κιλα και το αφησα προς το παρον..

Δοξα το θεο, στην δουλεια με τρεχουν δεν εχω παραπονο χαχαχαχα

Δημοσ.

liver αν είσαι συνέχεια σε κίνηση καίς πάρα πολλές θερμίδες οπότε ..

Τρώγε καλά αφου σε Π@#$@#$ στη δουλειά.

Εγώ οταν δουλευα 10ωρα έπαιρνα και vital plus όλες τις μέρες για 1 τρίμηνο καπάκι μετα το φαγητό.. Εκανα πάυση 1 μήνα όπως λένε και οι οδηγίες και ξανάρχιζα..

Στην αρχή δεν καταλάβαινα διαφορά .. μετά απο 2 εβδομάδες ένιωθα καλύτερα. 

Το μειονέκτημα είναι οτι είναι λίγο ακριβές αλλά θεωρούνται κορυφη.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ποιο οικονομικό που να τις υποκαθιστά.

Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω όσο πήγαινα πόλο ήμουν μια χαρά και σε φυσική κατάσταση και ψυχολογικά και δεν έπαιρνα τίποτα. Μετά όταν σταμάτησα έγινα πατάτας.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το φαγητο...

Ανα δυο ωρες τρωω...

Σημερα στην δουλεια θα ριξω και ενα μονοζυγο 3*μαξ οταν φυγει η πρωινη βαρδια ετσι να ξεμουδιασω λιγο... Εχει πολλα σημεια που μπορω να το κανω...

Δημοσ.

το λοιπον , επειδη βλεπω πως υπαρχει θεμα -το οποιο ειναι κατανοητο δε το συζηταμε- με πολλους που  να θελουν να πανε gym αλλα να μη τους το επιτρεπουν τα οικονομικα τους θα πω το εξης ... στο gym  που ειμαι εγω  ειναι κατι σαν  prive club για ματσο που λεει κ ο vipper κ οι συνδρομες γινοντε ανα προπονηση κ οχι ανα μηνα κ δε μπορω να κανω κατι !  μπορω ομως να κανω ενα δωρακι σε οποιον θελει να παει σε joe w.  να του γλυτωσω ενα 30ρακι που εχει η εγραφη και κανα 20ρικο απο την συνδρομη ! νομιζω εχει 140 το χρονο συν τα 30της εγραφης = 170

μπορω να κανονισω να πλερωσει 120 ας πουμε ενα πενηνταρικακι μειων δεν ειναι κ λιγο!

θα τονισω κατι για να μην γινει καμμια παρανοηση  -  αυτο το κανω επειδη γουσταρω και οχι γιατι εχω το πραμικρο οφελος !

αντιθετος οποιον στειλω εκει θα υποχρεωθω ! με 120 τον χρονο δε κερδιζουν τιποτα σχεδον τα joe εχουν πολλα εξοδα κ μικρο κερδος πλεον ! απλα το τονιζω μη νομιζει κανεις οτι ψαχνω πελατες ουτε εγω ουτε τα joe !

οποιος ενδιαφερεται pm

Γιαννη κωλογερος ε ? καλα ρε τζοβενο ... :-) :-D

• Like 11
Δημοσ.

@Mau-Maus: Ωραίος man, μακάρι να μπορούσα να εκμεταλλευτώ την "προσφορά" σου. Εύχομαι να το κάνει κάποιος που πραγματικά μπορεί και θέλει να γυμναστεί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...