Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εφαγα πριν παω και ηπια ενα νες ζεστο σκετο... Τωρα ξαναεφαγα.. χαχαχα μην του λές τέτοια και είναι και παρεξηγιάρικο αγόρι Μπα δεν εχω θεμα εδω .... Σηκωνω την πλακα ειπαμε...
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 έχω μια νύστα με πονοκέφαλο πραγματικά να δω πως θα την παλέψω με μεσημεριανή και απογευματινή προπόνηση
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Διπλη προπονηση;;; Γιατι; Εδω εμεις μια και την στριμωχνουμε καπου.... Σπετ γιατι να αλλαζεις φορα;;;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 γιατι τρεχοντας προς τη μια κατευθυνση μονο γυμναζεται και καταπονειται μονο η μια μερια τους σωματος! αποτελεσμα και να δυναμωνεις μονο τη μια μερια και να εχεις αυξημενες πιθανοτητες τραυματισμου!
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Διπλη προπονηση;;; Γιατι; Εδω εμεις μια και την στριμωχνουμε καπου.... Σπετ γιατι να αλλαζεις φορα;;; Διπλή προπόνηση όχι μαζεμένη αλλά χωρισμένη στο εύρος της ημέρας. Έχω τώρα βάρη (μυική ομάδα, ώμων και τρικεφάλων) και το απογευματάκι ΗΙΙΤ (να εκτονωθούμε λίγο)
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη σπεκτ αριστεροστροφα καταπονηται η αριστερη πλευρα πιο πολυ.... Λογο τις κλισης;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 λιβε πιο πολυ σε τρεξιματα μορφης γηπεδου αναφερομαι ε οποτε φαντασου τον εαυτο σου την ωρα που παιρνεις τη στροφη ! σκεψου οτι κανεις ποσες στροφες στις οποιες η μια μερα πιεζεται ενω η αλλη οχι ποσο πιο ευκολα τραυματιζεται !
Voziniotis-3 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ελα ρε Spect. Τοσο σοβαρο προβλημα ειναι αμα τρεχεις απο την μια πλευρα μονο; Με την ευκαιρια αρχισα τρεξιμο σημερα για να βγαλω τα 10 χιλιομετρα τον Απριλιο στον Μεγα Αλεξναδρο. Πιο χωμα πεθαινεις λεμε http://www.sports-tracker.com/#/workout/giannoutas/7nn3la5md1rj2mn2
Prozac Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει αυτό που λέει ο Spect, ότι το βάρος μετατοπίζεται προς την μια μεριά, και θα το καταλάβεις αν πας για τρέξιμο σε γήπεδο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ελα ρε Spect. Τοσο σοβαρο προβλημα ειναι αμα τρεχεις απο την μια πλευρα μονο; Με την ευκαιρια αρχισα τρεξιμο σημερα για να βγαλω τα 10 χιλιομετρα τον Απριλιο στον Μεγα Αλεξναδρο. Πιο χωμα πεθαινεις λεμε http://www.sports-tracker.com/#/workout/giannoutas/7nn3la5md1rj2mn2 Όταν τρέχετε σε στίβο, είναι φρόνιμο να τρέχετε στους εξωτερικούς διαδρόμους και περιστασιακά να αλλάζετε κατεύθυνση. Το τρέξιμο στα εσωτερικά κουλουάρ που έχουν πιο απότομες στροφές και πάντα στην ίδια κατεύθυνση, μπορεί να επιβαρύνει χωρίς λόγο τους συνδέσμους και τους τένοντες, ιδιαίτερα αν δεν είστε συνηθισμένοι να τρέχετε τις στροφές ωραιος! συνεχισε σιγα σιγα και θα ανεβαινεις χωρις να το καταλαβεις
Porg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Spect απο παλμογραφους έχεις εμπειρία; πήρα ένα φτηνό του lidl, να εμπιστευτώ τις μετρήσεις του;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 σε γενικες γραμμες ναι! δεν νομιζω να χει μεγαλες αποκλισεις (αν εχει)! απλα να ξερεις οτι αν δεν ειναι με στραπ στο στηθος και μετραει απο τον καρπο οταν ιδρωνεις θα σου κανει κατι διακοπες κτλ!
Liverpool89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα ρυζι μπολικο στηθος κοτοπουλο και μπροκολο.... 3
Porg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 σε γενικες γραμμες ναι! δεν νομιζω να χει μεγαλες αποκλισεις (αν εχει)! απλα να ξερεις οτι αν δεν ειναι με στραπ στο στηθος και μετραει απο τον καρπο οταν ιδρωνεις θα σου κανει κατι διακοπες κτλ! Έχει στραπ κανονικά! Στάνταρ παίζει κάτι λάθος εκεί που λέει πόσο λίπος έκαψες, σε διαδρομή με ποδήλατο διάρκειας 1:40' ( χοντρικά μία ώρα 65-75% παλμοί και το υπόλοιπο μέχρι 95%) μου έβγαλε πως έκαψα κάπου 1500 θερμίδες και λίπος 100+ μου φάνηκε υπερβολικό η καλύτερα άπιαστο νμ
nicoc89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εγώ έφαγα μια πιατέλα ριζότο με καφτερή σάλτσα(με γαλοπούλα σε κύβους) και μισό κιλό γιαούρτι με βανίλια/κανέλα για να κρατήσω χώρο για το βράδυ γιατι αγοράσανε πολλά κιλά κρέας(πανσέτα , λουκάνικα , σπάλα) και θα έχει τζατζίκια , φέτα , χωριάτικη , πίτες , ψωμί σπιτικό ξυλόφουρνου και τόσα άλλα , κάποιος πρέπει να τα φάει κάνω βυθίσεις στο δίζυγο σήμερα (για όποιον την μπερδεύει με τις βυθίσεις πάγκου) κάνω αρκετά set το βάρος μου χ25 και στο τέλος έφτασα +20kg (δεμένα όπως στην φωτογραφία) χ 12πολύ καλή άσκηση ο τύπος που έχει το gym πέταξε την ατάκα οτι ειναι άσκηση γράμμωσης και άντε να τους εξηγήσεις οτι δεν υπάρχει άσκηση γράμμωσης και ότι η γράμμωση/όγκος ειναι θέμα μάσας . Βαριόμουνα, γέλασα και πήγα να συνεχίσω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις