king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Χαιρετω.Οταν εχετε να πατε σε καποια γιορτη η γενεθλια και σας βγαλουν τουρτα η αλλα γλυκα τρωτε η μπα?Σημερα μετα απο 5 μηνες χτυπησα 5 κομματακια τηγανητο λουκανικο 4 ασπραδια και ενα κομματι τουρτα μετα απο 2ωρη προπονηση.Μια φορα το διμηνο επιτρεπετε η μπα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εγω πολυ απλα λεω οτι δεν τρωω γλυκα! (και οτι αλλο μου προσφερουν που δεν τρωω) επισης οταν εχω να παω καπου για φαγητο (πχ κανενα μεξικανικο ή αν κανονισουμε τιποτα ομαδικα οπως πχ αυριο) φροντιζω να μειωσω τις θερμιδες στα υπολοιπα γευματα ωστε να μην τα ξεπερασω (τουλαχιστον κατα πολυ) τελος το κανες που το κανες μην το σκεφτεσαι!απλα ευχαριστησουτο! 1
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Χαιρετω.Οταν εχετε να πατε σε καποια γιορτη η γενεθλια και σας βγαλουν τουρτα η αλλα γλυκα τρωτε η μπα?Σημερα μετα απο 5 μηνες χτυπησα 5 κομματακια τηγανητο λουκανικο 4 ασπραδια και ενα κομματι τουρτα μετα απο 2ωρη προπονηση.Μια φορα το διμηνο επιτρεπετε η μπα? ειμαστε χαλαροι σε αυτα τα θεματα 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγω δεν τρωω... Το αποφευγω και το δινω σε αλλους που ντρεπονται να ζητησουν δευτερο κομματι.. Εδω βγηκα για φαι με κοπελα ο αθεοφοβος, παραγγειλαμε οτι ηθελε πατατες τηγανιτες, κρεατα κλπ... τις λεω ωραια... ,Με ρωτησε πατατες δεν τρως? λεω μονο φουρνου ή βραστες με λεει δεν πας καλα...Στο τελος εφεραν γλυκο... λεω ολα για την παρτη σου... Με λεει στο τελος εγω θα σε φερω πατατακια να φας... Τις ειπα αν θες να τα παμε καλα μην με βαζεις τετοια διλληματα, γιατι μαλλον μονο στα μυνηματα θα τα λεμε....
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Χαιρετω.Οταν εχετε να πατε σε καποια γιορτη η γενεθλια και σας βγαλουν τουρτα η αλλα γλυκα τρωτε η μπα?Σημερα μετα απο 5 μηνες χτυπησα 5 κομματακια τηγανητο λουκανικο 4 ασπραδια και ενα κομματι τουρτα μετα απο 2ωρη προπονηση.Μια φορα το διμηνο επιτρεπετε η μπα? καλά έκανες.. τι δεν επιτρέπετε γκόμενες είμαστε; 3
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Spect εγω γενικα ετρωγα παντα παρα πολλα γλυκα. Το τελευταιο που λες ειναι το σημαντικοτερο.Αφου τα εφαγα τελειωσε.Απλα ηθελα να δω τι κανετε σε τετοιες περιπτωσεις.Ειναι και ο πειρασμος βλεπεις. Γιατι ρε συ προφ δεν τρωνε γλυκα οι γκομενες?Εκεινες και αν τρωνε. Αυριο θα παω για τρεξιμο το πρωι καμια 15αρια χλμ να καψουμε αυτα που φαγαμε σημερα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εμενα χτες μου προσεφεραν τουρτα και απλα ειπα χρονια πολλα αλλα δεν τρωω και μεθαυριο θα πας να τρεξεις αλλα τοσα να καψεις αυτα που θας φας αυριο
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εμενα χτες μου προσεφεραν τουρτα και απλα ειπα χρονια πολλα αλλα δεν τρωω και μεθαυριο θα πας να τρεξεις αλλα τοσα να καψεις αυτα που θας φας αυριο Κοιτα στα γλυκα δυσκολα να αντισταθω.Ειδικα τουρτες.Στα 13χλμ καιω 800 θερμιδες.Ποσες να ηταν 5 κομματακια τηγανητο λουκανικο και ενα κανονικο κομματι ασπρη τουρτα? Ειχα 5 μηνες να φαω τουρτα και τηγανητα ρε συ μετα απο 5 μηνες παλι
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μην καιγεσαι τοσο!! απολαυσε αυτο που θας φας σημερα (που εφαγες δηλαδη) και απολαυσε και αυτο που θια κανεις αυριο (τρεξιμο) χωρις να σκεφτεσαι εφαγα τοσο πρεπει να τρεξω τοσο!!
king2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 μην καιγεσαι τοσο!! απολαυσε αυτο που θας φας σημερα (που εφαγες δηλαδη) και απολαυσε και αυτο που θια κανεις αυριο (τρεξιμο) χωρις να σκεφτεσαι εφαγα τοσο πρεπει να τρεξω τοσο!! Σωστος εχεις δικιο σε αυτο.Η υπερβολη δεν κανει καλο.Και οταν γινονται ολα με μετρο τιποτα δεν πειραζει.
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εγω τρώω ότι μου αρέσει σε γιορτές( αφήνω κ τους άλλους να φάνε) .άμα ειναι να σκέφτεσαι να κάψεις το γλυκό τότε μη το φας καν , έτσι σκέφτονται οι γκόμενες συνήθως (γενικά το λέω).απ την ώρα που σταμάτησα να σκέφτομαι στο φαΐ σα γκόμενα είδα τη δύναμη μου να ανεβαίνει , τους μυς μου να μεγαλώνουν κ νιώθω συμπαγής εντός/εκτός προπόνησης.Μη φοβάστε το φαΐ , αρκεί να ξέρετε τι τρώτε κ πότε το τρώτε . Ειναι απο τα σημαντικότερα πράγματα να μάθεις να τρέφεσαι, δε γίνεται μια ζωή να μετράμε τα πάντα με τη ζυγαριά 8
therock Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κοιταξε το να κάνεις barbel hip thrust / glude bridge 1.5 η 2x bodyweight και μετά να πας να ασχολείσαι με crunches, είναι το ίδιο με το να κάνεις 1 - 1,5 bodyweight bench press και να πας να ασχολείσαι με κάμψεις. Δεν είναι κακές οι κάμψεις , αλλά εφόσον κάνεις αυτό το bench press είτε τις κάνεις είτε όχι, το ίδιο θα είναι για το στήθος. Οποτε ειναι Must λετε το barbell hip thrust? Ακουω κατα καιρους που γινεται αναφορα εδω μεσα. Σε ποια μερα να το βαλω?
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Οποτε ειναι Must λετε το barbell hip thrust? Ακουω κατα καιρους που γινεται αναφορα εδω μεσα. Σε ποια μερα να το βαλω? μέρα ποδιών, εγώ την έχω βάλει μετά από άρσεις θανάτου. Κωλαράκι ατενίζει τον ουρανό λέμε.
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Στο σπίτι είμαι πάρα πολύ αυστηρός και μετρημένος στο φαι. Χώρος μου είναι, τον διαμορφώνω όπως θέλω, Στην έξοδο όμως του δίνω και καταλαβαίνει. Ούτε συχνά βγαίνω έξω κι ούτε θα κάνει τη διαφορά μακροπρόθεσμα άμα μια μέρα φας κατιτις παραπάνω. Σκοπός είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μάγκες. Υ.Γ. Δήμητρα, γιατί το κωλαράκι ατενίζει τον ουρανό στο barbell hip thrust;
Προτεινόμενες αναρτήσεις