4saken Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Στο πρωτο σετ κανα λεπτο αναμεσα στις ασκησεις εκτος απο την τελευταια που εμπαινα μετα απο μερικα sec για το sprint. Το πρωτο set το βγαζω σε κανα 10λεπτο, αλλα μετα πεφτει πολυ ο ρυθμος.Σιγουρα παιζει ρολο οτι εχω αρχισει να κανω τα burpees στην δυσκολη εκδοση (ολο το σωμα να ακουμπαει πατωμα). Παντως εχω βελτιωθει πολυ στα pullups.Σε καποια φαση δεν μου αρεσαν αλλα τα συνηθισα. Την πρωτη φορα εβγαλα σε 100" 14, τωρα βγαζω 23. 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγω αυριο θα δοκιμασω να παιξω αυτο στο διαδρομο ελπιζω να τα καταφερω δε φαινεται τοσο δυσκολο 8
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Βραδιάτικα κέφια στο πισι. Σκέτα ή παρέα με οινόπνευμα; Ωραίο άβαταρ btw. 1
Prozac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Maus, μετά να μαζέψεις και τους φίλους σου να κάνετε και αυτό 4
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Βραδιάτικα κέφια στο πισι. Σκέτα ή παρέα με οινόπνευμα; Ωραίο άβαταρ btw. thanks ! το οινοπνευμα γιαννη δε το ακουμπαω δε μ αρεσει καθολου ,μπορει να μυρισω κανα ουισκακι και να περασω τα ορια στο αλκοτεστ 3
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 όποιος δε μπορεί να φάει τη βρώμη μπορεί να φτιάξει κάτι τέτοιο (παλιά έτρωγα πιτάκια αλλα δεν έχει καμία σχέση γευστικά και σε υφή , η μέρα με τη νύχτα).100γρ βρώμη/1 αυγό/ 5 ασπράδια/1κ γλ μπεκιν/50γρ γάλα/ 20γρ κακάο σκέτο/πορτοκάλι(αν δεν μπορεί φρούτο βάζει ενα μπουκαλάκι βανίλια) Χτύπημα όλα στο multi εκτός απ το γάλα/κακάο. Στρώσιμο το μισό μείγμα στη φόρμα ,στρώσιμο απο πάνω το κακάο με το γάλα (που το έχουμε χτυπήσει με γλυκαντική με ενα κουτάλι μέχρι να γίνει παχύρρευστο) κ απο πάνω στρώσιμο το υπόλοιπο. Εμένα μου αρέσει κ η κανέλα κ το πασπαλίζω λίγο απο πάνω.το αποτέλεσμα ειναι ενα ωραίο σε υφή συμπαγές(μπορείς να κόψεις κομμάτι δεν διαλύεται) γλυκό που μπορεί κάποιος να το τρώει κάθε μέρα χωρίς να τρώει σαβούρα. Με αυτό και διάφορα τύπου κεικ που φτιάχνω κατα καιρούς ποτέ δεν μου λείπει να φάω γλυκά αν και γουστάρω τα γλυκά ποιο πολύ απ το φαΐ όπως έγραψα δεν ειναι απαραίτητο να βάλει κάποιος φρούτο , μπορούμε με μια βανίλια να κάνουμε τη δουλειά μας αλλα αν βάλετε φρούτο βάζετε κ το ξύσμα και την ψίχα , εγώ προσωπικά το βάζω ολόκληρο σε κομμάτια στο multi.το ψήνω στο 250 σε προθερμασμένο φούρνο για μερικά λεπτά να κάνει την κρούστα απο πάνω και μόλις το πιέσω και δεν ζουλιέται το γυρίζω στο 150 για κανα 10-15λεπτο το πολύ και το βγάζω. Το αφήνω να παγώσει και το βάζω στο ψυγείο για το πρωί. να και φωτογραφία , το θυμήθηκα να το βγάλω αφότου το είχα φάει 3
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μια συνταγή για περιποιημένη ομελέτα, χωρίς λάδι, φουλ σε πρωτείνη: Αυγά-όσα θέλουμε Τυρί-όσο θέλουμε Αλεύρι-όσο χρειαστεί Χτυπάμε αυγά και τυρί να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε να γίνει πολύ παχύρευστο. Το απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Βγαίνει παχιά κι αφράτη, σαν τυρόπιτα. 3
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Eγω ειμαι ασχετος απο μαγειρεικη αλλα βαζουμε αλευρι στην ομελετα Γιαννη? Κανει κανενας ασκησεις με το ετερον ημισυ; 10152014_287037411454529_309695578_n.jpg Oσες φορες εκανα στο ιδιο γυμναστηριο χωρισα .
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 κ εγώ άσχετος ειμαι απο μαγειρική αλλα το προσπαθώ και με τον καιρό τρώω όλο κ καλύτερο φαγητό .Ιδικά απ την ώρα που μου έφυγε η μαλακία του πρωτάρη απ το κεφάλι και κατάλαβα οτι κάτι έξτρα για γευση δε θα μου χαλάσει το αποτέλεσμα (σε λογικά πλαίσια ) τρώω καλά φαγητά. Απλά καμια φορά βαριέμαι να κάνω μεγάλη βαβούρα κ φτιάχνω κάτι απλό.απορώ κάτι νοικοκυρές που φτιάχνουν 1 - 2 περίπλοκα φαγητά τη μέρα πως την παλεύουν πχ μουσακάδες κλπ που έχουν μια διαδικασία.
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Με το αλεύρι η ομελέτα μοιάζει με τυρόπιτα και ψήνεται στο φούρνο, δε τηγανίζεται. Με 9 αυγά, μπόλικο τυρί και αλεύρι, έτρωγα 2 μέρες 1
wizzy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μια συνταγή για περιποιημένη ομελέτα, χωρίς λάδι, φουλ σε πρωτείνη: Αυγά-όσα θέλουμε Τυρί-όσο θέλουμε Αλεύρι-όσο χρειαστεί Χτυπάμε αυγά και τυρί να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε να γίνει πολύ παχύρευστο. Το απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Βγαίνει παχιά κι αφράτη, σαν τυρόπιτα. Φαντάζομαι ότι εάν προσθέσουμε λίγη ντομάτα ή/και λίγο ζαμπόν γαλοπούλας δεν είναι κακό, ε;
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Γευστικά εννοεις; Μάλλον όχι, γούστα είναι αυτά. ------------------------------------ Έχει κανείς εμπειρία από φτιάξιμο μονόζυγου; Παίρνουμε 2 ξύλινα παλούκια κι ένα σωλήνα. 1ος τρόπος: Ανοίγουμε μια τρύπα στο χώμα, με δράπανο, λίγα χιλιοστά πιο μικρή από τη διάμετρο του παλουκιού και το παλουκώνουμε, κάπου μισό μέτρο. 2ος τρόπος: Ανοίγουμε μεγάλη τρύπα με πατόφτυαρο και στερεώνουμε το παλούκι με τσιμέντο. Για το 2ο τρόπο δεν υπάρχει θέμα στερεότητας, απλά είναι πιο μπελαλίδικος. Ο 1ος θα κάνει δουλειά ή τα παλούκια θα παίζουν και θα κάνουμε κούνια-μπέλα μαζί με τα pull-ups;
xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Eγω ειμαι ασχετος απο μαγειρεικη αλλα βαζουμε αλευρι στην ομελετα Γιαννη? Oσες φορες εκανα στο ιδιο γυμναστηριο χωρισα . ναι βαζεις αλευρι για να φουσκωσει περισσοτερο και να ειναι πιο χορταστικη εγω βαζω 1-2 κοταλιες του γλυκου αλευρι ολικης και γινεται υπεροχη !
silverado Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 αλεξ για πες ποσοστο ... 5? 4 ? 5αρι με διατροφη με πολλους υδατανθρακες.Η πυκνοτητα του ειναι καλυτερη απο τον αλλο που παραθεσε ο Alex. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις