Mau-Maus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μπα, οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις δεν είναι για κάτι που με σβηστό το φως θυμίζει άντρα. εγω παλι που την βρισκω κουκλαρα - και επισης δε κανω ποτε σεξ με κλειστα φωτα γιατι μ αρεσει να βλεπω και δε ντρεπομαι - παιζει να ειμαι και ανωμαλος ε ? ε ρε κατι γουστα που εχουμε οι ανωμαλιαρηδες ... επισης καλο ειναι να βαζουμε και την αλλη παραμετρο στην συζητηση ε ? οτι η κουκλαρα δηλαδη που καποιοι την λετε αντρα - θα προτιμουσε να ξερασει ισως , παρα να παει να κανει το οτιδηποτε με μερικους απο μας .. αυτα 4
Antwni Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ε ρε να μην ήμουν mod...μόνο αυτό ρε. Είχα να μπω 2 μέρες περίπου...καταλαβαίνετε ε...καταλαβαίνετε...ένα λουκετάκι για 2 μέρες, θα ήταν ότι έπρεπε. Τι γίνετε παλουκάρια?Σας πιάσαν οι ζέστες? Στο θέμα μας. Την άλλη βδομάδα έχει αποχή από το κρέας. Πώς θα την παλέψω παιδιά? Βοήθεια xDDD
Mau-Maus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 νηστευει ο φλωρος πλακα κανω σεβαστη και η νηστεια και ολα ! αντωνη ειχες παει για banακι ?
yannis27gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Γιατι κανεις αποχη απο το κρεας? μην απαντήσω εγώ τώρα 2
viper2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ε ρε να μην ήμουν mod...μόνο αυτό ρε. Είχα να μπω 2 μέρες περίπου...καταλαβαίνετε ε...καταλαβαίνετε...ένα λουκετάκι για 2 μέρες, θα ήταν ότι έπρεπε. Τι γίνετε παλουκάρια?Σας πιάσαν οι ζέστες? Στο θέμα μας. Την άλλη βδομάδα έχει αποχή από το κρέας. Πώς θα την παλέψω παιδιά? Βοήθεια xDDD 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 viper αστον ρε συ ! μη του βαζεις ιδεες και φουσκωσει πολυ και τουμπανιασει και δειρει καναν μοντ 4
Plug Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 mau-maus,εχω φτιάξει μπιφτέκια με μοσχ κιμά και βρώμη με λιγα ασπράδια,στην επόμενη φουρνιά,μηπως να προσέθετα αλβουμίνη;
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 τραβηγμα στη πλατη εφαγα σημερα,στη κωπηλατικη τι να κανω?
Mau-Maus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Plug θα σου απαντουσα αλλα δε πιανω το point σου περα απο την πλακα τωρα - οτι θελει τρωει ο καθενας .. στον κ ...εεε , στο στομαχι μας θα μπει ??
Plug Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Plug θα σου απαντουσα αλλα δε πιανω το point σου περα απο την πλακα τωρα - οτι θελει τρωει ο καθενας .. στον κ ...εεε , στο στομαχι μας θα μπει ?? μες τη ζύμη,να προσθέσω αλβουμίνη αντι για ασπράδια,θα μου βγει πιο φτηνά,διατροφικά,ειναι οκ;
Mau-Maus Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ρε νομιζα οτι κανεις πλακα αλλα εσυ το λες σοβαρα ! κοιτα εγω την χτυπαω στο μπλεντερ με νερο και γινεται μπομπα ! οσοι εχουν προβλημα με την γευση μπορουν να βαλουν ελαχιστη ποσοτητα χεμο ας πουμε μισο κουταλακι ισα ισα για την γευση ! δεν την εχω μαγειρευσει ποτε γιατι δε μπερδευω τις πρωτεινες του μοσχαριου με του αυγου πχ ! ομως φανταζομαι δε θα εχεις κανενα προβλημα καντο ! και οτι ειναι πολυ πιο οικονομικο απο τα σπραδια δε το συζηταμε καν ! καντο κ πες αποψη να το κανω και γω μετα ..
Plug Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Με μάσκα για την υποξια,εχει κάνει κανείς προπόνηση,κανει τελικά τπτ ή ειναι μουφα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις