Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα σημερα το ermak 4.66 ready to 4.70 και οταν παω να μπω psn μου λεει οτι θελει software update.Το κανω η ειναι για firmware update?

αν θελεις οπωσδηποτε να μπεις PSN βαλε Darknet 4.70 cobra (7.03)

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε @Man2015 εκανα οτι μου ειπες με την αναβαθμιση σε CFW 4.70 απο rogero 4.55 μηπως μπορεις να μου πεις τι κανω στην συνεχεια με το multiman γιατι δεν μου το τρέχει ? Χρειαζεται και αυτο αναβαθμιση απο 4.55 που ειναι τωρα σε 4.66 ?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε @Man2015 εκανα οτι μου ειπες με την αναβαθμιση σε CFW 4.70 απο rogero 4.55 μηπως μπορεις να μου πεις τι κανω στην συνεχεια με το multiman γιατι δεν μου το τρέχει ? Χρειαζεται και αυτο αναβαθμιση απο 4.55 που ειναι τωρα σε 4.66 ?

βαζεις την 4.66.00 που ειναι η βαση,και μετα την 4.66.10 που ειναι η τελευταια.

αν εβαλες cobra cfw,πετα εναν webman 1.41.30 και καθαρισες...

τον multiman θα τον εχεις μονο για αντιγραφες πλεον...

Δημοσ.

βαζεις την 4.66.00 που ειναι η βαση,και μετα την 4.66.10 που ειναι η τελευταια.

αν εβαλες cobra cfw,πετα εναν webman 1.41.30 και καθαρισες...

τον multiman θα τον εχεις μονο για αντιγραφες πλεον...

Πως κανω έγκατασταση το παιρναω σε ενα φλασακι και παω μετα στο update via storage ? Συγνωμη ρε παιδια που ρωταω τοσα πολλα απλα δεν ξερω καλα και δεν θελω να κανω καμια βλακεια.
Δημοσ.

Τα αρχεία PUP είναι system update και για τα περάσεις θα πρέπει να κάνεις σε ένα usb (fat32) έναν φάκελο PS3,μέσα στον φάκελοι PS3 θα κάνεις έναν φάκελο UPDATE και μέσα θα βάλεις το αρχείο PUP μετονομασμένο σε PS3UPDAT.PUP. Δηλαδή όλο το path θα είναι PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Τα αρχεία PKG είναι εκτελέσιμα αρχεία από το ps3,και για να τα κάνεις εγκατάσταση θα πρέπει να τα βάλεις σε ένα usb(fat32) στο root (χύμα) του usb και να πας στην επιλογή install package files που βρίσκετε στην  καρτέλα game στο XMB

• Like 1
Δημοσ.

Τα αρχεία PUP είναι system update και για τα περάσεις θα πρέπει να κάνεις σε ένα usb (fat32) έναν φάκελο PS3,μέσα στον φάκελοι PS3 θα κάνεις έναν φάκελο UPDATE και μέσα θα βάλεις το αρχείο PUP μετονομασμένο σε PS3UPDAT.PUP. Δηλαδή όλο το path θα είναι PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Τα αρχεία PKG είναι εκτελέσιμα αρχεία από το ps3,και για να τα κάνεις εγκατάσταση θα πρέπει να τα βάλεις σε ένα usb(fat32) στο root (χύμα) του usb και να πας στην επιλογή install package files που βρίσκετε στην  καρτέλα game στο XMB

Σε ευχαριστω πολυ, φιλε μπηκα στο http://www.psjailbreak.gr/p/multiman.htmlγια να κατεβασω το multiman και δεν μου εχει το 4.66.00 εχει το 4.66.02 παιρναω αυτο πρωτα και μετα το 4.66.10 ?

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά κατάφερα να ξανά μπω online στο battlefield 3 με cfw. .

Όποιος έχει το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ P.M. Να βοηθήσω!

• Moderators
Δημοσ.

So...

Έχω ένα DS4 και το έχω κάνει pair με το PS3 μου. Υπάρχει καμιά hacking μόντα για να κάνω το home button του DS4 να δουλεύει στο PS3; Είναι κουραστικό να πρέπει να κάνω reboot την κονσόλα κάθε φορά για να βγω από το παιχνίδι.

Δημοσ.

Δλδ με το 4.66 cobra δεν μπαίνω ονλαιν πλέον; θέλει 4.70;

ναι vrom βαλε 4.70 darknet cobra (7.03)

πακετο με webman 1.41.31 και τελευταιο mm 

και εισαι κομπλε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...