Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο πρίν την κυκλοφορία του GTA V θα φροντίσει η Sony να κάνει το επόμενο "δωράκι", μην ανησυχείτε...

Μακαρι αλλα χλωμο το βλεπω...:ph34r: :ph34r: :ph34r:

Τωρα που ειπες για Gta, λιγο offtopic, αλλα τι παιχνιδαρα που ειναι το iv!

δεν το ειχα σε πολυ υποληψη, αλλα προσφατα το ξαναρχισα στο 360 και σιγα σιγα ανεβαινει και το στορι. στην αρχη με ξενιζε ολο αυτο με μαφια κτλ. (υποψη ειναι το πρωτο gta που εχω δει μετα το αρχαιο gta 2), αλλα τωρα το εχω συνηθισει.

Ξερουμε αν το gta5 θα βγει μονο στις τωρινες κονσολες η αν θα βγει και με καινουρια μηχανη γραφικων σε next gen περιβαλλοντα?

Το gta iv μαζι με τα 2 expansions του ειναι φανταστικο παιχνιδι και δυστυχως αρκετα υποτιμημενο...

Για το gta 5 αν βγει πριν την νεα γενια τοτε θα ειναι κανονικα στις τωρινες κονσολες. Ακουγεται οτι το παιχνιδι θα χρησιμοποιει καινουργια μηχανη γραφικων...

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να το παω λιγο παραπερα το offtopic

Για δοκιμασε το Red Dead Redemption επισης της rockstar games (multiplatform ειναι και αυτο)

να δεις τι παιχνιδαρα ειναι !!!! Σε μεταφερει στην Αγρια δυση. Στην αρχη ισως ειναι λιγο δυστροπο, αλλα μετα απο μια ωρα παιχνιδιου θα παθεις πλακα. Ειδικα αν θες να βγαλεις ολα τα challenges και side missions

Δημοσ.

Για δοκιμασε το Red Dead Redemption επισης της rockstar games (multiplatform ειναι και αυτο)

να δεις τι παιχνιδαρα ειναι !!!! Σε μεταφερει στην Αγρια δυση. Στην αρχη ισως ειναι λιγο δυστροπο, αλλα μετα απο μια ωρα παιχνιδιου θα παθεις πλακα. Ειδικα αν θες να βγαλεις ολα τα challenges και side missions

Πραγματι μεγαλη παιχνιδαρα!!!!! Παντως αν θες και αλλο gta δοκιμασε και το πολυ καλο LA Noire που σε ταξιδευει στην Αμερικη του 40 περιεχοντας αρκετα adventure στοιχεια.

Δημοσ.

Το εχω δει το read dead , στο 360 και αυτο, πολυ ωραιο. Απλα απο την αρχη ειχα παρατησει το κυριως mission

και εκανα βολτες με το αλογο και side missions. Δηλαδη δεν ολοκληρωσα την κυρια αποστολη.

Δημοσ.

δεν το ειχα σε πολυ υποληψη, αλλα προσφατα το ξαναρχισα στο 360 και σιγα σιγα ανεβαινει και το στορι. στην αρχη με ξενιζε ολο αυτο με μαφια κτλ. (υποψη ειναι το πρωτο gta που εχω δει μετα το αρχαιο gta 2), αλλα τωρα το εχω συνηθισει.

Ξερουμε αν το gta5 θα βγει μονο στις τωρινες κονσολες η αν θα βγει και με καινουρια μηχανη γραφικων σε next gen περιβαλλοντα?

Το GTA IV; Κλασσικά ρε σύ, είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα perfect reviews σε αυτή την γενιά. Δές Metacritic score. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο αριστούργημα.

Το GTA V λογικά θα βγεί για 360-PS3 τέλη 2012.

Ακουγεται οτι το παιχνιδι θα χρησιμοποιει καινουργια μηχανη γραφικων...

Λάθος. Σε αυτή την γενιά η Rockstar χρησιμοποιεί την RAGE Engine μαζί με Euphoria physics σε όλα της τα παιχνίδια. Απλά επειδή έχουν περάσει 4 χρόνια απο το GTA IV, λογικά στο V θα δούμε καλύτερα γραφικά, φωτισμό, AA, framerate κτλ...

Δημοσ.

Το GTA IV; Κλασσικά ρε σύ, είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα perfect reviews σε αυτή την γενιά. Δές Metacritic score. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο αριστούργημα.

Το GTA V λογικά θα βγεί για 360-PS3 τέλη 2012.

Λάθος. Σε αυτή την γενιά η Rockstar χρησιμοποιεί την RAGE Engine μαζί με Euphoria physics σε όλα της τα παιχνίδια. Απλά επειδή έχουν περάσει 4 χρόνια απο το GTA IV, λογικά στο V θα δούμε καλύτερα γραφικά, φωτισμό, AA, framerate κτλ...

Πάντως τα γραφικά του GTA IV για το 360, είναι πολύ εντυπωσιακά για παιχνίδι σε κονσόλα.

Ειδική αίσθηση μου έχει κάνει ο φωτισμός και οι φωτοσκιάσεις.

Τέλη 2012? Τόσο κοντά? Άρα θα βγει και για Wii U ? (άσχετο)

Δημοσ.

Νομιζω οτι κανεις λαθος και απο οτι ακουγεται η Rockstar θα χρησιμοποησει νεα μηχανη γραφικων για το gta v μιας που οπως λες η προηγουμενη εχει πλεον παλιωσει...

Δημοσ.

Η ίδια μηχανή θα είναι σίγουρα, αλλά με μεγάλες βελτιώσεις. Και το Max Payne 3 αυτή την μηχανή χρησιμοποιεί. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει engine η Rockstar.

Cortan ναι, στο 360 είναι οπτικά ανώτερο, στο PS3 έχει χειρότερο ΑΑ και τρέχει σε 640p.

Δημοσ.

Η ίδια μηχανή θα είναι σίγουρα, αλλά με μεγάλες βελτιώσεις. Και το Max Payne 3 αυτή την μηχανή χρησιμοποιεί. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει engine η Rockstar.

Cortan ναι, στο 360 είναι οπτικά ανώτερο, στο PS3 έχει χειρότερο ΑΑ και τρέχει σε 640p.

Δεν νομιζω να ειναι η ιδια μηχανη φιλε... Το gta v δεν ειναι ενα παιχνιδι σαν ολα τα αλλα, αλλα αποτελει τον βασικο πυρηνα της rockstar οποτε ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτο...

Δημοσ.

H ίδια μηχανή θα είναι λέμε, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να χρησιμοποιήσουν κάτι διαφορετικό. Εκτός και αν κάνουν την έκπληξη, τι να πώ...

Δημοσ.

H ίδια μηχανή θα είναι λέμε, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να χρησιμοποιήσουν κάτι διαφορετικό. Εκτός και αν κάνουν την έκπληξη, τι να πώ...

Και γω ελπιζω να μας κανουν αυτην την ευχαριστη εκπληξη αν και δεν το θεωρω τοσο απιθανο να γινει... Για να δουμε...

Δημοσ.

παιδια τι παιζει με το jailbreak στο ps3,το χω αφησει λιγο τον τελευταιο καιρο και δν εχω μαθει νεα!!υπαρχει τπτ καινουργειο για firmwire πανω απο 3.55!!ακουσα οτι ενας νεος hacker εργαζεται στο jailbreak της 4.11,ισχυει??

Δημοσ.

Για το PS3 πόσα μεροκάματα έδωσες?

Ή μήπως το έκλεψες και αυτό?

Είπαμε κρίση-κρίση, αλλά μην γινόμαστε και προκλητικοί έτσι?

εισαι φοβερος μπραβο...συνεχισε ετσι...

ΠΛουσιε δεν μου δανιζεις κανενα cd προτιμω δρασης....

μιας και μου το παιζεται ολοι τελειοι...ας ριξουμε μια ματια στα pc σας να δουμε τι εχετε κλεψει και τι οχι... απο λογια αλλο τπτ..αλλα απο πραξεις να σας δω... οσο για τους ανωριμους που νομιζουν οτι επειδη δεν εχουμε χρηματα να αγορασουμε cd αξιας 50-60 ευρω -και ζηταμε οι χαζοι την βοηθεια σας, γτ μεσα εδω ειστε και "ψαγμενοι" τρομαρα σας...- ειμαστε και κλεφτες...ας μας απαγορεψουν το gaming !κλεινωντας οποιος με θεωρει κλεφτη ας με παρει τηλ να μου δανιζει original παιχνιδακια..για να μη κανω και εγω το "πιτσιρικι" παραπτωματα....

Δημοσ.

οπως ειπες φιλε μου modenaros, αν υπαρχει ενας ανθρωπος ο οποιος ασχολειτε με την τεχνολογια και με pc και δεν εχει ουτε ενα κατευασμενο τραγουδι/παιχνιδι/προγραμμα εγω θα στεισω @@@@...

πριν μηλισουμε να κοιταμε λιγο και τους εαυτους μας...αν εσυ φιλε Timour21 εχεις τοσα λεφτα για να δεινεις καθε τρεις και λιγο σε αυθεντικα παιχνιδια για το ps3 δωσε και τιποτα σε μας για να μην τα κατευαζουμε!

@naruto μπορει να ειναι "κλεψια" αλλα ας προσεχαν οι εταιριες τι ζητανε, ουτε απο χρυσο νατανε...ακους εκει 60-70Ε τα παιχνιδια, ας τα κατευασουν ολα για το ps3 στα 20Ε να δεις οτι θα τα αγοραζουμε (ο λογος για τον οποιο θελω να πουλησω την δικια μου για να παρω cfw,αρκετα εχω πληρωσει μεχρι στιγμης και στο ps2 και στο ps3), στο pc οσο και να τα πανε εγω δεν δεχομε να πληρωσω παιχνιδι αφου μπορω και το εχω τζαμπα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...