Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Το νέο cfw ακούγεται από την εποχή του 3.56. Έχει περάσει ένας χρόνος και πρακτικά δεν υπάρχει καμία σημαντική εξέλιξη. Ίσως κάποια στιγμή να βγει αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω 60-80 ευρώ για το ΤΒ και να παίξω τώρα, παρά να περιμένω μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

50Ε εχει το ΤΒ στο ebw αλλα και παλι δεν παιζει ολα τα καινουρια παιχνιδια.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσωπικά μαμιάτικα εγώ δεν πληρώνω για κάτι που θα έπρεπε να ήταν δωρεάν καθώς βασίζεται σε δωρεάν δουλειά απο κάποια παλικάρια που κόπιασαν,και τώρα κάποιοι άλλοι που τότε δεν είχαν τα balls το παίζουν μάγκες και βγάζουν χρήμα με τον καημό του κοσμάκη. άκυρο σε όλους και ας μην τα παίξω τα new games ποτέ(άλλωστε έρχεται το Diablo 3... end of world)

Δημοσ.

Η ομάδα που κρύβεται πίσω από το True Blue προειδοποιεί πως κυκλοφορεί ένας νέος κλώνος του dongle που είναι ολόιδιο με αυτό αλλά δεν είναι συμβατό με τα νέα firmware που υπάρχουν και θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον οπότε καλό θα ήταν προτού το προμηθευτείτε να το ψάξετε λίγο περισσότερο.Παράλληλα να σας πούμε πως στο νέο firmware θα υπάρχουν και νέες δικλείδες ασφαλείας πχ με το που θα εντοπίζει έναν κλώνο του TB υπάρχει περίπτωση να διαγράφονται τα δεδομένα που θα έχει αποθηκευμένα ο χρήστης στον εσωτερικό σκληρό του δίσκο!!!Μείνετε συντονισμένοι στο ps3jailbreak-greece.blogspot.com για νεότερα!

UPDATED.Απαντώντας λοιπόν στις φήμες για διαγραφή σκληρών κτλ οι δημιουργοί του JBKing καθησύχασαν τους χρήστες του dongle λέγοντας πως η δικλείδα ασφαλείας αυτή θα παρακαμφθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις και πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Επίσης τα νέα παιχνίδια θα τρέχουν άψογα και με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις τόσο του True Blue όσο και του JBKing.Νομίζουμε πως ο πόλεμος των Dongle καλά κρατεί!

http://ps3jailbreak-greece.blogspot.com/2012/04/true-blue_06.html

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι στο Μultiman, στο κεντρικό του μενού, έχει μία κατηγορία που λέει αγαπημένα. Εκεί υποτίθεται ότι βάζουμε τα παιχνίδια που χρησιμοποιούμε περισσότερο ή είναι αυτά που μας αρέσουνε. Το θέμα είναι πως τα κάνουμε add?

Όχι ότι είναι και πολύ χρήσιμο αλλά λέω τώρα, με τι τρόπο? Το έχει δοκιμάσει κανένας?

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει κάτι στο Μultiman, στο κεντρικό του μενού, έχει μία κατηγορία που λέει αγαπημένα. Εκεί υποτίθεται ότι βάζουμε τα παιχνίδια που χρησιμοποιούμε περισσότερο ή είναι αυτά που μας αρέσουνε. Το θέμα είναι πως τα κάνουμε add?

Όχι ότι είναι και πολύ χρήσιμο αλλά λέω τώρα, με τι τρόπο? Το έχει δοκιμάσει κανένας?

πας στο παιχνιδι που θες, πατας game settings και τσεκαρεις το favorite(εχει κατι κυκλακια)αρστερα κατω γωνια, αν εχεις πολλα παιχνιδια ειναι χρησιμο

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω PS3 με εκδοση 4.0~~ . Το True Blue Dongle δουλευει σε αυτη την εκδοση; Αν ναι, μπορειτε να μου πειτε περισσοτερες λεπτομερειες γι'αυτο;

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω PS3 με εκδοση 4.0~~ . Το True Blue Dongle δουλευει σε αυτη την εκδοση; Αν ναι, μπορειτε να μου πειτε περισσοτερες λεπτομερειες γι'αυτο;

οχι φιλε δε δουλευει, και δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο

το ΤΒ δουλευει μονο σε 3.55 cfw. εκδοση προγενεστερη απο αυτη που εχεις

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα. Εχω ενα ps3 slim v3.21 αν θυμαμαι καλα, τι μου προτεινετε να κανω και πως;

Εχω μεινει πολυ πισω οπως καταλαβαινετε...

Αν βαλω τη cfw3.55 τα ηδη υπαρχοντα original δισκακια που εχω θα παιζουν κανονικα?

Για το στικακι παντως δεν το σκεφτομαι ακομη, θα δειξει το μελλον.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα. Εχω ενα ps3 slim v3.21 αν θυμαμαι καλα, τι μου προτεινετε να κανω και πως;

Εχω μεινει πολυ πισω οπως καταλαβαινετε...

Αν βαλω τη cfw3.55 τα ηδη υπαρχοντα original δισκακια που εχω θα παιζουν κανονικα?

Για το στικακι παντως δεν το σκεφτομαι ακομη, θα δειξει το μελλον.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Θα βαλεις πρωτα την ofw 3.55 και μετα καπακι πανω απο αυτην την cfw3.55 KMEAW

Ναι θα παιζουν ολα οσα εχεις λογικα, αρκει να μην κανεις αναβαθμιση σε νεοτερη εκδοση του παιχνιδιου, αν και στα περισσοτερα και αναβαθμιση να κανεις παλι θα παιζουνε

αν θες ανεφερε ποια εχεις να σου πω

Δημοσ.

Ναι θα παιζουν ολα οσα εχεις λογικα, αρκει να μην κανεις αναβαθμιση σε νεοτερη εκδοση του παιχνιδιου, αν και στα περισσοτερα και αναβαθμιση να κανεις παλι θα παιζουνε

Την 3.55 ofw θα την βαλει μεσω update ps3 η θα την κατεβασει απο το νετ?

Δημοσ.

Τα παντα ολα στο ΠΣ3 μπαινουν μεσω usb stick αφου τα εχουμε κατεβασει στο υπολογιστη μας

Αν οποιοσδηποτε κανει το λαθος να κανει update via internet sto PS3 του, τοτε bye bye cfw

Δεν γινεται να μπει ofw3.55 μεσω internet update απο το ΠΣ3. Παει αυτοματως 4.11

Δημοσ.

Φίλε μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.

Κατά κύριο λόγο παίζω το παγκόσμιο buzz με παρέα [ μετά το σπάσιμο, γνωρίζεις αν υπάρχει & παίρνει update αυτό manually με κάποιο τρόπο??? ]

και έχω και κάτι δισκάκια στη ζελατίνα τους ακόμη (god of war 3, killzone 2, lost planet 2, music buzz) γιατί δε παίζουν με τη δικια μου version απο όσο ξέρω. Δεν το έχω κάνει απο internet επιτηδες για να περάσω αυτο που θέλω εγώ. Νομίζω οτι ήρθε η ώρα...

Γιαυτο ρωτάω εσάς τους εμπειρότερους. Βάζοντας την cfw 3.55 KMEAW [ αν μπορεις να μου στείλεις PM με περισσότερες πληροφορίες θα ειμαι ευγνωμων] χάνω κάτι στη λειτουργηκότητα του PS3 όπως

- το media player που έχει,

- το να βλέπει share folders απο το δίκτυο,

- το PS3 Media Server που έχω εγκαταστημενο στα PC θα συνεχίσει να λειτουργεί οπως πριν?

- τα γνήσια δισκακια θα παιζουν με το ιδιο τρόπο οπως πριν (δηλ. βαζοντας το δισκακι μεσα, το διαβαζει μόνο του κτλ)

-γενικα αλλάζει κατι στα μενου του, πρεπει να ξερω κατι παραπανω, (ξέρω οτι χανω το online game αλλα δε με νοιαζει)?

Sorry αν σας κούρασα... αλλα δεν είμαι σχετικός...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...