Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ειναι usb 3 αλλα ακριβως τον ιδιο που ειχα πριν seagate 1g τον εβλεπε κανονικα και φορτωνε και παιχνιδια απο κει. επισης δοκιμασα ενα αλλο usb 2 stick fat 32 και αυτο δεν το βλεπει. μηπως να ξαναπερασω το 4.55, multiman, speed fan απο την αρχή?

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι κανενα προβλημα δε θα εχεις.

Δοκιμασε και με Zero 4.55 και δες αν στο κανει και εκει

Δημοσ.

περασα παλι το 4.55 ermak, διαμορφωσα το δισκο σε fat 32 και παλι δεν εμφανιζεται στο ps3 ενω ενα στικακι σε fat 32 το εμφανιζει. ειχα ακριβως τον ιδιο δισκο 2.5 seagate 1g και τον εμφανιζε κανονικα και στο xbm και στο muliman.καμια ιδεα. μηπως αλλαξα κατι στο multiman και εγινε αυτο?

Δημοσ.

Εγώ ας ξαναρωτήσω... spin-up κάνει ο δίσκος? Το ότι εμφανισιακά ή βάση ονόματος είναι ο ίδιος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο ίδιος . Μπορεί να έχει μέσα διαφορετικό δίσκο , διαφορετικό firm κτλ

Δημοσ.

ναι οταν τον συνδεω ακουγεται ο ηχος οτι ξεκινα. αλλωστε δουλευει μια χαρα σε λαπτοπ. αν spin up ειναι αυτο που λεω.φανταζομαι επειδη μου δωσαν ακριβως τον ιδιο μεσα θα εχει ιδιο δισκο τωρα για το firm δεν το ξερω

Δημοσ.

1o.O δίσκος είναι usb 3?Αν ναι το πσ3 δν βλέπει όλους τους 3.0.

2o.Κανε τον σκληρό φορματ με το fat32formater

3o.Κανένα firmware δεν ευθύνεται για την ανάγνωση των δίσκων

4ο.καλή επιτυχία :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

αλλαξε θηκη στο δισκο. Και εγω ειχα βαλει μια φτηνιαρα και ποτε τον εβρισκε και ποτε οχι (αναλογο θεμα ειχα και σε διαφορα πισι οταν τον εβαζα) , τελικα δοκιμασα αλλη θηκη και απο τοτε ολα κομπλε

Δημοσ.

Εγω κατι ειπα για ρευμα.

Και περαν αυτου ειναι μαθηματικως βεβαιον οτι απαξ και δουλευεις σκληρο στο ΠΣ3 χωρις ρευμα θα σου χτυπησει καποια στιγμη. θαναι αυριο, θαναι σε ενα χρονο αλλα θα σου χτυπησει. δεν υπαρχει περιπτωση να την γλυτωσει.

Δημοσ.

ηρθε η ωρα να κανω ενα upgrade το firmware... δεν μου λέτε το ermak εχει αγγλικό μενου μέσα? γιατι δεν θέλω ελληνικό μενου... αν οχι ποιο αντιστοιχο firmware παίζει? επίσης που μπορώ να βρω κατι σαν λίστα με τι εξτρα δυνατοτητες δίνει ??

Δημοσ.

Για ποιο λόγο θα χτυπήσει ένας σκληρός χωρίς ρεύμα; Καθαρά ενημερωτικά ρωτάω δεν ειρωνεύομαι.

Γιατι δεν παιρνει αρκετο ρευμα απο τις usb ports ωστε να λειτουργησει σωστα. Οι περισσοτερες δινουν μεχρι 5 βολτ και αν.

Εαν υπαρχουν και διακοπες συνδεσης ακομη χειροτερα. Θα αρχισει να κανει κλικ-κλακ αργα η γρηγορα η αυτο που ειπε ο guardian στην προηγουμενη σελιδα. εγω δεν αφηνω δυομισαρη δισκο ουτε στο πισι χωρις ρευμα για πολλη ωρα.

Ο δισκος δεν ειναι στικακι αλλα εχει κεφαλες που ξεκινανε και σταματανε τη λειτουργια τους αναλογα με τη χρηση του δισκου. Εκει καταπονειται ο δισκος πολυ και θελει καλη παροχη ρευματος.

ηρθε η ωρα να κανω ενα upgrade το firmware... δεν μου λέτε το ermak εχει αγγλικό μενου μέσα? γιατι δεν θέλω ελληνικό μενου... αν οχι ποιο αντιστοιχο firmware παίζει? επίσης που μπορώ να βρω κατι σαν λίστα με τι εξτρα δυνατοτητες δίνει ??

Εχει αγγλικο μενου κανονικα.

English ειναι αγγλικο

English (US) ειναι ελληνικο

Η επιλογη ειναι δικη σου.

Εξτρα δυνατοτητες τα απλα cfw δεν εχουν. οσο πιο καθαρα ειναι τοσο το καλυτερο ειδικα γι αυτους που θελουν να μπαινουν PSN.

Αν θες εξτρα δυνατοτητες πας σε cobra cfw με τιμημα ομως την "ασταθεια" του συστηματος

μερικα απο τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα με κυριοτερο οτι διαβαζει NTFS και παιζει PS2 ISO'S καθως και PS3 σε ISO μορφη

** Blu Ray Movie region free functionality
** Allows you to play Blu Ray movie ISO’s from HDD
** Allows you to play DVD movie ISO’s from HDD
** Integrated support to play PS1 game from HDD and DISK
** Integrated support to play PSP game ISO’s from HDD
** enjoy PS3 games with files >4GB on external USB HDD (FAT32)
** enjoy PS3/BD/DVD/PSX ISO/CUE+BIN from network
* Integrated support to play PS2 ISO's on CECHC,CECHE, CECHA and CECHB backwards compatible consoles. 
* Partial support on other PS3 consoles to play PS2 ISO's via software emulation
* Supports FAT and SLIM PS3 consoles any region
Δημοσ.

1o.O δίσκος είναι usb 3?Αν ναι το πσ3 δν βλέπει όλους τους 3.0.

2o.Κανε τον σκληρό φορματ με το fat32formater

3o.Κανένα firmware δεν ευθύνεται για την ανάγνωση των δίσκων

4ο.καλή επιτυχία :ph34r:

ο δισκος ειναι αυτος:

http://www.skroutz.gr/s/2410578/Seagate-Expansion-Portable-1TB-USB-3-0.html

αυτον ειχα και πριν για ενα χρονο και αφου παρουσιασε προβλημα και δεν τον εβλεπε το ps3 και το λαπτιπ μου τον κανανε αντικατασταση αρα τον ιδιο με πριν θα φοραει μεσα.

ειναι usb 3

το εκανα φορματ και fAT 32 με προγραμμα της seagate και με καποιο αλλο.

mtzs που θα βρω καλωδιο που να μπαινει και στις δυο usb για να παιρνει περισοτερο ρευμα υπαρχει κατι τετοι?

Δημοσ.

Εχει αγγλικο μενου κανονικα.

English ειναι αγγλικο

English (US) ειναι ελληνικο

Η επιλογη ειναι δικη σου.

Εξτρα δυνατοτητες τα απλα cfw δεν εχουν. οσο πιο καθαρα ειναι τοσο το καλυτερο ειδικα γι αυτους που θελουν να μπαινουν PSN.

Αν θες εξτρα δυνατοτητες πας σε cobra cfw με τιμημα ομως την "ασταθεια" του συστηματος

μερικα απο τα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα με κυριοτερο οτι διαβαζει NTFS και παιζει PS2 ISO'S καθως και PS3 σε ISO μορφη

ωραία. απλά δεν παρακολουθώ το τοπικ και μπαίνω μια φορά κάθε χρόνο να δώ τι παίζει με τα firmware. νόμιζα οτι το ermak βασιζεται στο cobra απο κανα δυο ποστ που διαβασα χτες αλλα μάλλον τα διαβασα βιαστικά. τώρα π.χ ειμαι με rogero 3.55 νομίζω (δεν ειμαι σπίτι για να το τσεκάρω τώρα)... τι διαφορές έχει το ermak σε σχέση με αυτό? η δεν εχει διαφορές απλά υποστηρίζει τα καινούρια games?

Δημοσ.

ο δισκος ειναι αυτος:

http://www.skroutz.gr/s/2410578/Seagate-Expansion-Portable-1TB-USB-3-0.html

αυτον ειχα και πριν για ενα χρονο και αφου παρουσιασε προβλημα και δεν τον εβλεπε το ps3 και το λαπτιπ μου τον κανανε αντικατασταση αρα τον ιδιο με πριν θα φοραει μεσα.

Γιατι νομιζεις οτι σου παρουσιασε προβλημα; Αυτα που λεω περι ρευματος. Και αυτος θα σου παρουσιασει προβλημα αν τον αφησεις ετσι.

Δε ξερω αν εχει υποδοχη ρευματος η συγκεκριμενη θηκη. Ουτε κατεχω καλα τα περι εξωτερικων σκληρων δισκων περαν αυτου που σου ανεφερα. Εχω παψει προ πολλου να τους χρησιμοποιω μετα απο εναν 500αρη που μου χαλασε ετσι. ευτυχως ηταν δωρο και τον ειχα μονο για backup με προγραμματα.

Αν δεν εχει υποδοχη για ρευμα βρες μια αλλη usb 3.0 θηκη που να ερχεται με παροχη ρευματος και καλωδιο και βαλτον μεσα. Δε ξερω ομως αν θα σου παιζει η usb3.0 με το PS3. Οπως εγραψε και ο ερμακ δεν παιζουν ολα τα usb 3.0 με το ΠΣ3. Πρεπει να το ψαξεις. Εκτος αν παρεις usb 2.0 θηκη οποτε εκει δε νομιζω να εχεις προβλημα. Αν επιλεξεις αυτο και παλι μη ξεχασεις να παρεις μια με παροχη ρευματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...