Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με καλώδιο Υ  ή ένα usb2.0 hub (μιας και το ps3 είναι 2.0) με δικό του τροφοδοτικό γίνεται αν δεν παίρνει ρεύμα ο δίσκος

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο δισκος ειναι αυτος:

http://www.skroutz.gr/s/2410578/Seagate-Expansion-Portable-1TB-USB-3-0.html

αυτον ειχα και πριν για ενα χρονο και αφου παρουσιασε προβλημα και δεν τον εβλεπε το ps3 και το λαπτιπ μου τον κανανε αντικατασταση αρα τον ιδιο με πριν θα φοραει μεσα.

ειναι usb 3

το εκανα φορματ και fAT 32 με προγραμμα της seagate και με καποιο αλλο.

mtzs που θα βρω καλωδιο που να μπαινει και στις δυο usb για να παιρνει περισοτερο ρευμα υπαρχει κατι τετοι?

για δικιά σου ενημέρωση, έχω πετάξει 2 εξωτερικούς δίσκους γιαυτο το λογο. έτσι κατέφυγα στη λύση του internal δίσκου (έκανα upgrade) και ησύχασα 

Δημοσ.

ωραία. απλά δεν παρακολουθώ το τοπικ και μπαίνω μια φορά κάθε χρόνο να δώ τι παίζει με τα firmware. νόμιζα οτι το ermak βασιζεται στο cobra απο κανα δυο ποστ που διαβασα χτες αλλα μάλλον τα διαβασα βιαστικά. τώρα π.χ ειμαι με rogero 3.55 νομίζω (δεν ειμαι σπίτι για να το τσεκάρω τώρα)... τι διαφορές έχει το ermak σε σχέση με αυτό? η δεν εχει διαφορές απλά υποστηρίζει τα καινούρια games?

υπάρχει το 4.53 cobra και normal cfw.

4.55 έχω normal

προφανώς διάβασες το ποστ του 4.53 cobra cfw.

θα σ συνιστούσα αν θέλεις cobra να βάλεις 4.53 και οχι 4.55

το 4.53 cobra μου έχει όλες τις ιδιότητες ενός cobra cfw + reboot option στο xmb αλλαγή χρώματος διακριτικών κουμπιών και ρολογιού στο xmb ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα και αρκετά minor fixes για την σταθερότητα του συστήματος

για δικιά σου ενημέρωση, έχω πετάξει 2 εξωτερικούς δίσκους γιαυτο το λογο. έτσι κατέφυγα στη λύση του internal δίσκου (έκανα upgrade) και ησύχασα 

για να μην έχεις προβλήματα με έναν εξωτερικό δίσκο θα πρέπει ο δίσκος να είναι 2.5'' usb 2.0 στις 5.400 rpm (και θήκη μαζί με ανταπτωρα απλό)προαιρετικό το ρεύμα

Δημοσ.

παιδια σας λεω οτι ειχα ακριβως τον ιδιο δισκο ακριβως και λειτουργουσε κανονικα. ο μικρος μου μου ειπε οτι κατι πειραξε στο μουλτιμαν στις ρυθμισεις αλλα δεν ξερω τι. θα κανω διαφορες δοκιμες και θα σας πω. παντως το λεω και παλι ολοι οι αλλοι δισκοι usb 2 και 3 που εχω λειτουργουν χωρις εξωτερικη τροφοδοσια οπως και στο λαπτοπ μου.

ευχαριστω παντως για ολες τις σκεψεις σας. αυτο με το μουλτιμαν που λεω μπορει να εχει βαση?

Δημοσ.

Μπεμπη σου ειπα και πριν

Δες αν σου διαβαζει ενα οποιοδηποτε Pkg αρχειο αν το ριξεις στο root του δισκου και αν το βλεπει το install package files.

Δες αυτο για αρχη και ανεφερε. Αν το βλεπει τοτε το ΠΣ3 διαβαζει τον δισκο.

Αν δεν το βλεπει το pkg τοτε δεν βλεπει το ΠΣ3 τον δισκο.

Μετα αν ξερουμε αυτο μπορουμε να μιλησουμε για ρυθμισεις του ΜΜ

Δες αυτο που σου λεω και πες τι γινεται

Δημοσ.

δεν μου λέτε.. επειδή τρέχω και δεν φτάνω τελευταία και επειδή γίνεται ένας χαμός με το καθε version και δεν έχω την υπομονή να κάτσω να τα ψάξω... απλα περνάμε το ermak πάνω απο το rogero 3.55? η θέλει κάτι QA toggle πρώτα που κάπου διαβασα...?? θέλει τίποτα αλλο??

Δημοσ.

θελει QA toggle πρωτα για απολυτη ασφαλεια και σιγουρια.

Βασικα θελει τα εξης αν εισαι σε Rogero 3.55.

1. QA toggle. (και Button combo για να σιγουρευτεις πως ειναι ενεργα)

2. Περασμα official 3.55 απο recovery menu (για να εισαι σιγουρος οτι η κονσολα ειναι dehased). Μετα παλι button combo για να δεις οτι ειναι ενεργα τα QA (οχι να τρεξεις το προγραμμα QA. απλα να κανεις το combo). Εαν ειναι ενεργα τοτε προχωρας στο παρακατω

3. Περασμα Ermak CFW 4.55 απο το ΧΜΒ του OFW3.55

Πρεπει να αναβαθμισεις τον ΜΜ στην τελευταια του εκδοση για να τρεχουν τα παιχνιδια

Για να τρέξουν οι ήδη εγκατεστημένοι τίτλοι που είχαμε σε 3.55 με modified EBOOTS, πρέπει να περάσουμε τα αρχικά EBOOT των παιχνιδιών ή να περάσουμε τα official updates των παιχνιδιών. Το τελευταίο γίνεται με 3 τρόπους:

• Μέσα από το παιχνίδι ενώ το τρέχουμε από το ΧΜΒ κατά την εκκίνηση του μας βγάζει μήνυμα για updated version του τίτλου εάν η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο (αν όμως υπάρχει και modified PARAM.SFO ίσως να μη δουλέψει λόγω του ότι το PARAM.SFO αρχείο δείχνει μεγαλύτερη version). Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις ο τρόπος με τα official updates δε δουλεύει και πρέπει να έχουμε το αρχικό official EBOOT
  • Μέσω ΜΜ πατώντας τετράγωνο πάνω στον τίτλο και από τις επιλογές του παιχνιδιού επιλέγουμε UPDATE οπότε μας το εγκαθιστά ο ΜΜ αυτομάτως.
  • Μέσω υπολογιστή με κάποιο πρόγραμμα που βρίσκει official updates (Awesome update finder, PS3 Game update finder, Aldo’s tools κλπ). Τα κατεβάζουμε στον υπολογιστή και μετά τα περνάμε στο root ενός usb stick formatted σε FAT32. Συνδέουμε το στικ σε μια usb θύρα του PS3 και τα περνάμε από το Install Package Files. Τα official updates των παιχνιδιών αντιστοιχούν στο Game Data Utility της στήλης GAME του ΧΜΒ.

και για να μη ψαχνεσαι αριστερα και δεξια το πιο εγκυρο site ειναι αυτο

http://www.psjailbreak.gr/2013/11/cfw.html

κατεβασε απο εκει τον οδηγο.

• Like 3
Δημοσ.

Μπεμπη σου ειπα και πριν

Δες αν σου διαβαζει ενα οποιοδηποτε Pkg αρχειο αν το ριξεις στο root του δισκου και αν το βλεπει το install package files.

Δες αυτο για αρχη και ανεφερε. Αν το βλεπει τοτε το ΠΣ3 διαβαζει τον δισκο.

Αν δεν το βλεπει το pkg τοτε δεν βλεπει το ΠΣ3 τον δισκο.

Μετα αν ξερουμε αυτο μπορουμε να μιλησουμε για ρυθμισεις του ΜΜ

Δες αυτο που σου λεω και πες τι γινεται

το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει pkg.επισης εβαλα ενα usb 3 στικακι και το βλεπει κανονικα.

λοιπον το βρηκα ηταν φορματ fat 32 mbr ενω επρεπε να ειναι gpt layout το εκανα και οτν αναγνωριζει

Δημοσ.

το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει pkg.επισης εβαλα ενα usb 3 στικακι και το βλεπει κανονικα.

λοιπον το βρηκα ηταν φορματ fat 32 mbr ενω επρεπε να ειναι gpt layout το εκανα και οτν αναγνωριζει

στην προηγούμενη σελίδα σου είπα να κάνεις φορματ με το fat32forrmater

Δημοσ.

το εκανα βασικα με το ιδιο προγραμμα της seagate, αλλαξα τα δεδομενα και λειτουργησε. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.

Δημοσ.

MTZS ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τον σκληρό. Μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζετε. Τι είναι προτιμότερο, να τρέχουμε games από τον εξωτερικό δίσκο ή από lan με το webman;

Δημοσ.

εγω δεν τρεχω τιποτα απο εξωτερικο. ουτε ειχα πανω ποτε.

Εβαλα εναν 500αρη πανω και δεν ασχολουμαι ουτε με file splitters, συμβατοτητες, ασυμβατοτητες, καλωδια, ρευματα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Κατά σειρά προτίμησης εσωτερικός > εξωτερικός > webman

MTZS ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με τον σκληρό. Μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζετε. Τι είναι προτιμότερο, να τρέχουμε games από τον εξωτερικό δίσκο ή από lan με το webman;

O webman είναι απλά ένας manager για την επιλογή του παιχνιδιού.Δεν έχει σχέση με την συμβατότητα.Ο webman τρέχει παιχνίδια κ απο εσωτερικό κ εξωτερικό.Όσο για το ποιο είναι προτιμότερο  είναι ανάλογα κ τις απαιτήσεις του game αλλά συνήθως είναι καλύτερα απο εσωτερικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...