Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχω ISO από 2.5άρι εξωτερικό προς το παρόν χωρίς πρόβλημα, αλλά μάλλον θα αλλάξω τον εσωτερικό κάποια στιγμή. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

* Με το webman εννοούσα δικτυακά από το pc, ήταν προφανώς λάθος έκφραση.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά τσάμπα σας κούραζα και εσας και τον εαυτό μου... σε 4.31 ήμουν... οπότε πέρασα απλά απο πάνω το ermak :P

• Like 1
Δημοσ.

1. Εχετε να προτείνετε καποιο app που θεωρείτε must have; Πέρα απο fan control και multiman τι αλλο;

2. Εχω ένα δικτυακό σκληρό οπου αποθηκευω και τα games που κατεβάζω. Υπάρχει καποιος τρόπος να βλέπει το PS3 τον δικτυακό σκληρό για να μπορώ να κανω copy-paste τα games χωρίς να χρησιμοποιώ φλασακια κλπ για την μεταφορά; Το PS3 συνδεεται με το δικτυο με 500αρι powerline αλλα ετσι κι αλλιως δεν με νοιαζει η ταχύτητα μεταφοράς.

Δημοσ.

1. To PSN patch 2.47 εαν και αφοσον θελεις να μπαινεις PSN. Κατι αλλο δε χρησιμοποιω εγω.

2. Γινεται νομιζω με τα cobra firmware που βλεπουν NTFS και το webman. Δεν γνωριζω περισσοτερα και πως στηνεται. Κατι ανεφερε ο Βουρδουλας πιο πισω. Ρωτα τον.

Δημοσ.

1. Εχετε να προτείνετε καποιο app που θεωρείτε must have; Πέρα απο fan control και multiman τι αλλο;

1) retroarch για να παιζεις emulators

2) showtime media player για να βλεπεις οτι βιντεο θελεις.

3) reActPSN

Δημοσ.

εχει απο μονο του ο multiman showtime

τωρα με το καλοκαιρι που θα εχει και πολυ ζεστη το control fan το εχω ρυθμισει σε mode 2#0x65 αν θυμαμαι καλα σε slim κονσολα 

να το αφησω οπως εχει η να το αλλαξω;;

Δημοσ.

Αν παιξεις παιχνιδι πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας υπαρχει προβλημα? Και πως ανιχνευεται? Απο την ημερομηνια στα αρχεια των trophies kai saves που δημιουργουνται?

Δημοσ.

Αν παιξεις παιχνιδι πριν την επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας υπαρχει προβλημα? Και πως ανιχνευεται? Απο την ημερομηνια στα αρχεια των trophies kai saves που δημιουργουνται?

τα trophies εκτός από το info τους δημιουργούνε και log στον user που αποστέλλετε κάθε φορά που κάνει request o εκάστοτε server.

για να παίξεις game πριν την επίσημη κυκλοφορία του κανε έναν user στο ps3 που να μην έχει account και να τον έχεις μόνο για offline

Δημοσ.

παιδια πως κρακαρετε το ps3 με firmware 4.21 αν μπορειτε πειτε μου ολα τα βηματα για να το κανω μονος μου

Δημοσ.

αν εχεις οπως λες custom 4.21 θες αναβαθμιση οχι "κρακαρισμα"...

εκτος και αν τα εχεις μπερδεψει και εχεις official 4.21.

δωσε λεπτομερειες να σε βοηθησουμε...

Δημοσ.

και εδω ρωτας βρε? χαχαχα :-D

αν δεν κατεχεις,δεν μπορεις να το κανεις μονος σου.

ασε που χρειαζεσαι hardware υλικο για να το κανεις...

δωσε κατ'αρχην μοντελο κονσολας CECHxxxxx

Δημοσ.

ναι φιλε μου το official ειναι...

αν το μοντελο της κονσολας σου ειναι συμβατο να δεχτει 3.55 cfw,

τοτε χρειαζεσαι e3 flasher και καποιες γνωσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...