Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια ερχομαι και εγω... εχω ένα ps3 και αποφασισα να ασχοληθώ ξανα μαζι του.. μπορει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω για να το τσιπαρω και πως να παιζω τζαμπα παιχνίδια??? εψαξα αλλα εχω χασει την μπαλα βλεπω σε torrent παιχνια για το ps3 και δεν ξερω τι να κανω..αν μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια.....ευχαριστω εκ τν πρωτερον

Δημοσ.

πως βλεπεις τι firmware ειναι ?

system settings/system information

παιδια ερχομαι και εγω... εχω ένα ps3 και αποφασισα να ασχοληθώ ξανα μαζι του.. μπορει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω για να το τσιπαρω και πως να παιζω τζαμπα παιχνίδια??? εψαξα αλλα εχω χασει την μπαλα βλεπω σε torrent παιχνια για το ps3 και δεν ξερω τι να κανω..αν μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια.....ευχαριστω εκ τν πρωτερον

πες μας μοντελο cechxxxx πρωτα....

Δημοσ.

Εγω θελω να παρω ενα καινουργιο, τι εκδοση θα εχει;

αν πάρεις καινούριο θα είναι super slim οπότε ξέχνα το jb

• Like 1
Δημοσ.

system settings/system information

πες μας μοντελο cechxxxx πρωτα....

αχ τωρα λιγο δυσκολο γιατι το εχω δανισει...παντως το εχω πριν κυκλοφορισει το slim

Δημοσ.

αχ τωρα λιγο δυσκολο γιατι το εχω δανισει...παντως το εχω πριν κυκλοφορισει το slim

σκληρο θυμασαι τι εχει επανω?

40αρη-60αρη-80αρη-160αρη???

εχει σημασια,γι'αυτο σε ρωταω.

αν εχεις 80αρη η 160αρη γινετε ευκολα jailbreak.

αν εχεις απο τα πρωτα δηλ.40αρη σκληρο η 60αρη,2-3 ατομα ασχολουνται

με αυτα τα μοντελα,διοτι γινονται κολλησεις στην μητρικη,ενω στα προηγουμενα οχι.

Δημοσ.

σκληρο θυμασαι τι εχει επανω?

40αρη-60αρη-80αρη-160αρη???

εχει σημασια,γι'αυτο σε ρωταω.

αν εχεις 80αρη η 160αρη γινετε ευκολα jailbreak.

αν εχεις απο τα πρωτα δηλ.40αρη σκληρο η 60αρη,2-3 ατομα ασχολουνται

με αυτα τα μοντελα,διοτι γινονται κολλησεις στην μητρικη,ενω στα προηγουμενα οχι.

80αρη αυτό το θυμαμαι

:-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ένα εξωτερικό σκληρό της seagate 2TB τον έκανα fat32 Logical με το EaseUS Partition Master αλλά δεν μου βλέπει ο multiman ούτε ο IrisManager τα παιχνίδια που έχω μέσα.Δείχνουν ότι έχω συνδεμένο το σκληρό αλλά δεν μου δείχνουν τα παιχνίδια...έχω βάλει και κάτι pkg μέσα (αυτά μου τα δείχνει) πάω να τα κάνω install και μου βγάζει error.Τι μπορεί να φταίει?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις πατάω format μου βγάζει The parameter is incorrect. αν πατήσω οκ μετά βγάζει και άλλα 4 παράθυρα λάθους και μου ανοίγει και ένα παράθυρο τον windows για να κάνει format το δίσκο για να τον αναγνωρίσουν τα windows.  :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...