Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει όταν γίνονται release κάποια games αναφέρουν κατι eboot fix. Αυτό απότι κατάλαβα έχει σχέση με το αν έχεις παλιό firmware να μπορέσεις να τα παίξεις;

Δηλαδή άμα βάλεις το ERMAK 4.55 που ανέφερε ο mikele13- είσαι κομπλέ;

Επίσης άμα πάρεις ένα original δισκάκι και το κάνεις copy μέσω του multiman στο δίσκο, θα τρέχει αμέσως ή θέλει και έξτρα διαδικασία για να γίνει;

ΝΑΙ

ΝΑΙ

θα τρέχει αμέσως

• Like 1
  • Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κολλητήρι χρησιμοποιείτε; Έχω ένα Weller 50W αλλά είναι πολύ δυνατό για τη συγκεκριμένη δουλειά. Το έχω χρησιμοποιήσει για αλλαγή πυκνωτών σε motherboard αλλά εδώ πιστεύω θα μου κάνει ζημιά.

Να επενδύσω σε έναν σταθμό κόλλησης ή ένα Antex 15-20W κάνει τη δουλειά του;

PS: ermak: Συγχαρητήρια για το CFW

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βρει κάτι Antex 15w γύρω στα 25-30 ευρώ αλλά βλέπω και τον σταθμό hakko fx-951 στα 90 ευρώ στο ebay που φαίνεται καλή προσφορά

Επίσης E3 flasher μόνο ένα κατάστημα βρίσκω στο skroutz που το έχει. Στο ebay βρήκα λίγα. Μήπως έχει σταματήσει να βγαίνει μιας και οι καινούριες κονσόλες βγαίνουν σε NAND;

Επεξ/σία από ShadowReaper
Δημοσ.

Έχω βρει κάτι Antex 15w γύρω στα 25-30 ευρώ αλλά βλέπω και τον σταθμό hakko fx-951 στα 90 ευρώ στο ebay που φαίνεται καλή προσφορά

Επίσης E3 flasher μόνο ένα κατάστημα βρίσκω στο skroutz που το έχει. Στο ebay βρήκα λίγα. Μήπως έχει σταματήσει να βγαίνει μιας και οι καινούριες κονσόλες βγαίνουν σε NAND;

ολες οι σλιμ και περα με NOR ειναι....

οσο για flasher,κοιτα εδω στις αγγελιες,καποιος πουλαγε θυμαμαι.

Δημοσ.

πριν μπω psn patch πρεπει να απενεργοποιησω το ιντερνετ η δεν υπαρχει θεμα;;;σε βιντεακια που ειδα το απενεργοποιουν πρωτα

Δημοσ.

πριν μπω psn patch πρεπει να απενεργοποιησω το ιντερνετ η δεν υπαρχει θεμα;;;σε βιντεακια που ειδα το απενεργοποιουν πρωτα

Δεν υπάρχει θέμα....αλλά πρώτα psn patch και μετά μπαίνεις psn αν γουστάρεις online!  ;)

Και προφανώς πάντα υπάρχει ο φόβος για ban....μπλα μπλα μπλα,τα γνωστά!!! :P

Δημοσ.

έχω φτιάξει ένα ξεχωριστό user με νέο psn accounts με το οποίο παίζει online με το psn patch.

Ακομα και με τον παραπάνω τρόπο, το sync trophies είναι επίφοβο?

Δημοσ.

εγω το κανω εδω και 4 χρονια το trophy sync :)

Βεβαια ποτε δεν εχω παιξει παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του, και ποτε COD

Δημοσ.

Επειδή δεν το κατέχω το PSN, αλλά θα ήθελα να κατεβάζω κανένα demo και να κάνω sync τα trophies, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Αν φάω τρέξω το psn patch αλλά κάποια στιγμή φάω ban τι επιπτώσεις θα έχω; Θα απενεργοποιηθεί το account, αλλά θα banαριστει και η κονσόλα;

Για το account δεν με νοιάζει τόσο μιας και δεν θα έχω αγοράσει κάτι, αλλά με την κονσόλα τι συμβαίνει; Απλά δεν θα ξαναμπεί στο PSN (μικρο το κακό) ή γίνεται και τίποτα άλλο;

Δεν παίζω online ποτέ, αλλά από ότι βλέπω το GTA V δίνει κάποιες επιλογές μεσώ psn που θα ήθελα να τις ψάξω.

Δημοσ.

1.αν κανεις sync τα trophies,εχεις σιγουρο ban στην id της κονσολας

που σημαινει οτι δεν θα μπορεις να ξαναμπεις PSN

2.εν ωρα gaming,αναλογως παιχνιδιου,παθαινεις ban στην id,

και στα τελευταια παιχνιδια(GHOSTS-B.OPS 2) τρως ban στο account,

οποτε λιγο το κακο,αφου μπορεις να φτιαξεις νεο και να ξαναπαιξεις,

εως οτου ξανα-μπαναριστεις...

Δημοσ.

1.αν κανεις sync τα trophies,εχεις σιγουρο ban στην id της κονσολας

που σημαινει οτι δεν θα μπορεις να ξαναμπεις PSN

Επετρεψε μου να διαφωνησω για το σιγουρο :)

4 χρονια κανω sync μπαν δεν εφαγα ακομη

Μπορεις να το ελεγξεις απο τα παιχνιδια μου στα trophies.

Βεβαια δεν εχω παιξει ποτε παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του.

Αυτο βεβαια δε σημαινει πως συνιστω να κανετε trophy sync. Καλο ειναι να το αποφευγετε

Δεν παίζω online ποτέ, αλλά από ότι βλέπω το GTA V δίνει κάποιες επιλογές μεσώ psn που θα ήθελα να τις ψάξω.

Μπες και παιξε GTA. Δεν τρεχει μια εκει περα.

παντα ομως να μπαινεις με PSN patch.

Αν εχεις παιξει παιχνιδι πριν την επισημη κυκλοφορια του ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ trophy synch

Δημοσ.

Γενικώς δεν παίζω τελευταια games, (έχω μεινει λίγο πισω στα παλια) οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω κατι πριν απο την επισημη κυκλοφορια.

Δεν με πολυ καιει να κανω sync αλλα αν μπορω..... γιατι όχι. Και αν φαω ban καποια στιγμή, no problem. Ετσι κι αλλιως και τωρα δεν μπαινω στο PSN οποτε τι είχαμε τι χάσαμε. Εφόσον χανεις μόνο την πρόσβαση στο PSN τότε δεν εχω θέμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...