Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να στειλω ρευμα στη πλακετα εξωτερικα χωρις το τροφοδοτικο του γιατι το βλεπω καμμενο? Πιστευω πως η motherboard αν δεν εχει ζημια το τροφοδοτικο σιγουρα θα το αποτελιωσει γιατι η πλακετα του φαινεται πιο καμμενη

post-40215-0-10063100-1420028365_thumb.jpg

post-40215-0-15717400-1420028450_thumb.jpg

Δημοσ.

πρεπει να τα βαλεις ολα επανω,αλλα το βλεπω χλωμο να δουλεψει...

το ξεζιπαρεις με το winrar και βαζεις το pkg που εχει μεσα.

Καλησπέρα mikele.Το αρχείο το κατέβασα από εδώ http://www.brewology.com/?p=3036. Το ξεζίπαρα αλλά δεν υπάρχει μέσα αρχείο pkg (παραθέτω και φωτογραφία).Στην έκδοση mod από εδώ http://store.brewology.com/ahomebrew.php?brewid=257 μου κατεβάζει κανονικά το αρχείο pkg αλλά δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω την κανονική και μετά την mod έκδοση.

post-273518-0-68057100-1420029442_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά, καλησπέρα και καλή πρωτοχρονιά.

Πέρασα "ErMaK86 4.66 v1.0" & "mM4.66.06". Τι σημαίνει Cobra Ported; Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω εξωτερικό HDD NTFS;

Στο googlάρισμα βρήκα το "DarkNet 4.66 COBRA v1.01". Κάνει κάτι παραπάνω; (αν δεν υπάρχει λόγος προτιμώ να μείνω στο πατριωτάκι). Βρήκα επίσης το "prepNTFS v1.01". Μ' αυτό τι παίζει;

Καλή Χρονιά σε όλους...!!!

Δημοσ.

καλησπέρα και Καλή χρονιά. Εχω CFW 4.55 ermak και μου εβγαλε ο multiman οτι εχει μια νεα αναβαθμιση. Αναβαθμίζω τον multiman για να παιζω νεα παιχνίδια ή περναω νεο CFW? και αν ναι ποιο? 

Σας ευχαριστώ..

Δημοσ.

Αναβαθμιζεις τον ΜΜ οπως και να εχει ασχετα με το firmware που εισαι

Εχει καλυτερη συμβατοτητα η τελευταια του εκδοση. Μπορεις να το κανεις μεσα απο το μενου του ΜΜ

Τωρα αν θες τελευταιο firmware βαζεις

1. Darknet CFW 4.66 σε περιπτωση που θες απλο cfw

2. Ermak 4.66 cobra ported σε περιπτωση που θες cfw με cobra features.

Δημοσ.

παιδες να προσθεσω και εγω μια πληροφορια. παρατηρησα οτι αν θες να παιξεις καποιο αυθεντικο παιχνιδι απο xmb πρεπει να εχεις αναβαθμισει στο τελευταιο multiman αλλιως βγαζει error και δεν το τρεχει.

τωρα θα ηθελα να ρωτησω. εχω pro 2015. αν θελω να παιξω online σε σερβερ της konami κινδυνευω απο ban?

Δημοσ.

Αναβαθμιζεις τον ΜΜ οπως και να εχει ασχετα με το firmware που εισαι

Εχει καλυτερη συμβατοτητα η τελευταια του εκδοση. Μπορεις να το κανεις μεσα απο το μενου του ΜΜ

Τωρα αν θες τελευταιο firmware βαζεις

1. Darknet CFW 4.66 σε περιπτωση που θες απλο cfw

2. Ermak 4.66 cobra ported σε περιπτωση που θες cfw με cobra features.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Με την αναβαθμιση του firmware, οτι παιχνιδια υπαρχουν στον εσωτερικο του ps3 θα διαγραφουν?

Δημοσ.

οχι ποτε και σε καμια περιπτωση δε διαγραφονται

η αναβαθμιση απο στικακι ειναι ακριβως οπως γινεται και στο official firmware. Αν ηταν ετσι θα διαγραφοντουσαν και εκει.

Μενουν τα παντα ολα. saves, trophies, παιχνιδια, game data + updates.

Η συμπεριφορα της κονσολας ειναι ακριβως ιδια σα να ηταν ofw.

Δημοσ.

παιδες να προσθεσω και εγω μια πληροφορια. παρατηρησα οτι αν θες να παιξεις καποιο αυθεντικο παιχνιδι απο xmb πρεπει να εχεις αναβαθμισει στο τελευταιο multiman αλλιως βγαζει error και δεν το τρεχει.

τωρα θα ηθελα να ρωτησω. εχω pro 2015. αν θελω να παιξω online σε σερβερ της konami κινδυνευω απο ban?

Δεν εχει σχεση ο multiman με το τρεξιμο παιχνιδιου απο δισκακι.

περιεργο αυτο που λες...

οσο για το pro15 δεν εχει ακουστει κατι τοσο καιρο,αλλα κρατα μικρο καλαθι...

ποτε δεν ξερεις....

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς τι φάση?

Έχω τερματίσει δύο φορές το the last of us και όλα κομπλέ.

Το αρχή σε η αδερφή μου (2ο user) και σχεδόν σε όλα τα βίντεο δεν είχε ήχο.

Την λέω βγες και ξαναμπες στο game. Πατάει να βγει, και πέταξε reset μετά από 3 μπιπ.

Τώρα όχι σε όλα αλλά μερικές φορές πάλι δεν έχει ήχο.

Από το δικό μου user παίζει κομπλέ.

Ermak 4.66 με τον τελευταίο webman

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...