Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά παιδιά δεν κατάφερα να το διορθώσω.Δοκίμασα αυτό που μου προτείνατε με τον εξής τρόπο.Σε κατάσταση standby κράτησα πατημένο το πλήκτρο του power on μέχρι που ακούστηκε ένα μπιπ.Συνέχισα να το κρατάω πατημένο και η κονσόλα έκλεισε.Ξανα έκανα την ίδια διαδικασία αλλά τώρα μετά το πρώτο μπιπ ακούστηκαν και δύο σύντομα και η κονσόλα μπήκε σε safe mode.Μήπως να δοκιμάσω να ξανα περάσω το firmware του Ermak;

σε κατάσταση standby κρατάς πατημένο μέχρι να ακούσεις ένα μπιπ και μετά αφήνεις.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δοκίμασα έτσι όπως μου είπες ermak αλλά πάλι δεν δουλεύει.Και με το hdmi αλλά και με το scart μου εμφανίζει ακριβώς τα ίδια.Αν βάλω κάποιο δισκάκι στο driver μου εμφανίζει πάνω δεξιά στην οθόνη ένα ρολόι που γυρίζει αλλά μόνο αυτό.Μετά όλα είναι μαύρα χωρίς εικόνα.Επίσης,κάποιες φορές μου εμφανίζει κατά την έναρξη και το εικονίδιο που λέει ότι ο webman έχει φορτώσει 

Δημοσ.

Ορίστε και ένα βιντεάκι με το πρόβλημα

https://www.dropbox.com/s/m2lbyo3rcbwzx8s/VID_20150129_142517.avi?dl=0

Συνιστώ να ξαναπεράσεις το cfw που είχες πριν.

Αν είχες Rebug να βάλεις καλύτερα άλλο εκτός Rebug διότι από ότι μπορώ να καταλάβω από το βίντεο υπάρχει πρόβλημα στο vsh (σημαντικό αρχείο στο ps3).

Αν προχωρήσεις σε αυτά που σου είπα είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημά σου θα λυθεί.

cfw μπορείς να βάλεις από recovery (τελευταία επιλογή)

P.s.

Αν δεν γίνει με τα βήματα που σου είπα τότε 99% είναι σκληρός και θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Για ότι χρειαστείς μπορείς να με βρεις εδώ https://www.facebook.com/ermak.ermak 

Δημοσ.

Έβαλα ξανά το cfw από το recovery menu αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.Θα δοκιμάσω με άλλον σκληρό και ο θεός βοηθός.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω τώρα κάποιον άλλο σκληρό έκανα φορμάτ σε fat32 τον σκληρό του PS και  τα windows τον είδαν κανονικά.Μετά τον έβαλα ξανά στο PS και μου ζήτησε να τον κάνει φορμάτ και να εγκαταστήσει ξανά την 4.66.Όλα έγιναν κανονικά αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.Μπορεί να είναι ζημία της μητρικής;

Δημοσ.

να ειναι ΤΟΣΟ μεγαλη συμπτωση μετα απο restore να χαλασε 

κατι στην rsx ας πουμε?(Λεω εγω τωρα...)

Δυσκολο το βλεπω.

Δοκιμασε κανα αλλο καλωδιο hdmi,συνδεσε το σε αλλη tv

να αποκλεισουμε ολες τις πιθανοτητες.

κανε και ενα restore default settings οπου ξεκιναει

με SONY λογοτυπο,καπακι σου βλεπει το hdmi καλωδιο

αν εχεις ενωμενο,μηπως δεν κανεις κατι σωστα...

και πες μας.

Δημοσ.

Δοκίμασα σε 2 τηλεοράσεις με 2 διαφορετικά καλώδια hdmi αλλά και με το av cable.Επίσης έκανα Restore Default Settings,Restore File System και Rebuild Database.Το μόνο που δεν έκανα είναι το Restore PS3 System.Αν κάνω downgrade στην 3.55 λέτε να στρώσει;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δοκίμασα σε 2 τηλεοράσεις με 2 διαφορετικά καλώδια hdmi αλλά και με το av cable.Επίσης έκανα Restore Default Settings,Restore File System και Rebuild Database.Το μόνο που δεν έκανα είναι το Restore PS3 System.Αν κάνω downgrade στην 3.55 λέτε να στρώσει;

Sent from my iPhone using Insomnia

φιλε μου εχω την εντυπωση πως εχουμε το ιδιο προβλημα, διαβασα οσα λες παραπανω , ειδα και το βιντεο σου και καπως ετσι ειμαι και εγω.. η διαφορα πλεον ειναι οτι εμενα κολλα στο xmb. Αν κλεισω την κονσολα μου λεει οτι κατι πηγε λαθος και πρεπει να συνδεσω το χειρηστηριο.. Νομιζα οτι ηταν θεμα σκληρου αλλα τελικα δεν.. αλλαξα σκληρο αλλα μετα απο επανεκιννηση το θεμα παρουσιαστηκε παλι.. μου προτειναν και εμενα downgrade και την ολη διαδικασια..αυριο μαλλον θα το κανω και θα πω εντυπωσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Εχω ενα PS3 με 3.55 cfw kmeaw και ηθελα να σας ρωτησω ποιο cfw προτεινετε απο τα καινουρια που βλεπω οτι εχουν βγει.

Τα παιχνιδια θα παιζουν πιο ευκολα και με λιγοτερες ''πατεντες'' ?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...