Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει εδω να θεσω το ερωτημα μου

το ps3 τωρα τελευταια μου κανει το κλασικο κολπακι δηλαδη εκει που πεζω ξαφνικα κανει εναν οιχο( 2 μπιπ) και μετα κλινει και μενει ανοιχτο το κοκκινο φωτακι

εχω δει πολλα βιντεο στο youtube και λεω να δοκιμασω αυτο με την αλλαγη της παστας στο cpu-gpu δεν ξερω εχετε καμια ιδεα παιδια?

Δημοσ.

Ξεκίνησε πρώτα με ενα πολύ καλό εσωτερικό καθαρισμό με φυσερό και πινέλο, πλακέτα, τροφοδοτικό μπρός-πίσω και οπωσδήποτε όλες τις γρύλιες γ.υρω-γυρω, να γίνει καινουργιο.

Αν συνεχίζει και το πρόβλημα είναι όντως απο cpu-gpu, λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις εκτός απο το να πάρεις μια μεταχειρισμένη κονσόλα.

Υπάρχει βέβαια και μεγάλη πιθανότητα να είναι απο τροφοδοτικό η δουλειά αλλά θέλει δοκιμές, βγάζουν πρόβλημα στο τροφοδοτικό συχνα τα ps3.

Δημοσ.

Ξεκίνησε πρώτα με ενα πολύ καλό εσωτερικό καθαρισμό με φυσερό και πινέλο, πλακέτα, τροφοδοτικό μπρός-πίσω και οπωσδήποτε όλες τις γρύλιες γ.υρω-γυρω, να γίνει καινουργιο.

Αν συνεχίζει και το πρόβλημα είναι όντως απο cpu-gpu, λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις εκτός απο το να πάρεις μια μεταχειρισμένη κονσόλα.

Υπάρχει βέβαια και μεγάλη πιθανότητα να είναι απο τροφοδοτικό η δουλειά αλλά θέλει δοκιμές, βγάζουν πρόβλημα στο τροφοδοτικό συχνα τα ps3.

το ανοιξα χθες για πρωτη φορα και εβγαλα ολη τι σκονη αλλα δεν αφαιρεσα την μιτρικη γιατι δεν εχω παστα λεω αυριο να αγορασω αν εχεις καποια να μου προτεινεις θα με βοηθουσες αν δεν φτιαξει και ετσι τοτε δεν εχω ιδεα τη φτεει αν και στην αρχη νωμιζα οτι εφταιγε ο hdd αλλα τον αφαιρεσα και αφισα ανοιχτο το ps3 και μετα απο 5-10 λεπτα το ξαναεκανε αρα λογικα ουτε αυτο ειναι

Δημοσ.

Arctic Silver Ceramique 2

Ειναι καλη.

Επισης τι μοντελο PS3 ειναι ακριβως;

Ειναι χακαρισμενο; Αν οχι και υποστηριζει χακαρισμα τοτε δωστο σε καποιον να στο χακαρει και μετα αφου αλλαξεις και παστα θα βαλεις το control fan utility που κραταει τις θερμοκρασιες χαμηλες.

• Like 1
Δημοσ.

Arctic Silver Ceramique 2

Ειναι καλη.

Επισης τι μοντελο PS3 ειναι ακριβως;

Ειναι χακαρισμενο; Αν οχι και υποστηριζει χακαρισμα τοτε δωστο σε καποιον να στο χακαρει και μετα αφου αλλαξεις και παστα θα βαλεις το control fan utility που κραταει τις θερμοκρασιες χαμηλες.

δεν ειναι χακαρισμενο και η αληθεια ειναι οτι ψιλο-ψαχνω στο ιντερνετ να το χακαρο μονος αν και μου φενεται δυσκολο τωρα το control fan utility τι ειναι? :D

Δημοσ.

Τo fan utility έχει να κάνει με CFW όπόε εσυ δεν το έχεις. Όπως και να έχει να εύχεσαι να είναι τροφοδοτικό, γιατί αν όντως σου σβήνει απο gpu-cpu ότι και να κάνεις θα είναι ημίμετρα και προσωρινα.

Δημοσ.

Τo fan utility έχει να κάνει με CFW όπόε εσυ δεν το έχεις. Όπως και να έχει να εύχεσαι να είναι τροφοδοτικό, γιατί αν όντως σου σβήνει απο gpu-cpu ότι και να κάνεις θα είναι ημίμετρα και προσωρινα.

μα οταν λεμε σου σβηνει απο gpu-cpu δεν εννοουμε απο θερμοκρασια? αρα με την παστα θα λυθει το προβλημα? γιατι εγω οταν το ανοιξα για την σκονη ανοιξα και το τροφοδοτικο και δεν ειδα τιποτα περιεργο εκει μεσα ολα ηταν σε αρκετα καλα κατασταση και πολυ καθαρο 

Δημοσ.

βαλε cobra cfw(DARKNET/ERMAK/HABIB) + webman και θα τα παιζεις σε iso κατευθειαν.

τα βαζεις σε αντιστοιχο φακελο που ηδη υπαρχει στον σκληρο του ps3 και εισαι ετοιμος.

ωραιος φιλε!κομπλε !Κατι αλλο να σε ρωτησω σχετικα με αυτο!Πρεπει παντα να παιζω με το καλωδιο συνδεδεμενο γιατι οποτε το βγαζω δεν αναγνωριζει το χειριστηριο και το θεμα του save/memory card πως δουλευει?Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

ωραιος φιλε!κομπλε !Κατι αλλο να σε ρωτησω σχετικα με αυτο!Πρεπει παντα να παιζω με το καλωδιο συνδεδεμενο γιατι οποτε το βγαζω δεν αναγνωριζει το χειριστηριο και το θεμα του save/memory card πως δουλευει?Ευχαριστω και παλι!

κανε ενα reset το χειριστηριο.εχει απο πισω μια τρυπουλα.

οσο για το save/memory card οταν ερθει η στιγμη να κανει save σε ρωταει 

και το φτιαχνει μονο του.

• Like 1
Δημοσ.

μα οταν λεμε σου σβηνει απο gpu-cpu δεν εννοουμε απο θερμοκρασια? αρα με την παστα θα λυθει το προβλημα? γιατι εγω οταν το ανοιξα για την σκονη ανοιξα και το τροφοδοτικο και δεν ειδα τιποτα περιεργο εκει μεσα ολα ηταν σε αρκετα καλα κατασταση και πολυ καθαρο 

Καποιες φορες αν ειναι στην αρχη της βλαβης και απλα σβηνει χωρις να εχει βγαλει YLOD ισως σωζεται με αλλαγη παστας γιατι αυτη που ειναι ηδη επανω εχει ξεραθει η εξαερωθει. Αργα η γρηγορα ομως μπορει να το ξαναπαθει. Με το control fan αν κρατιουνται οι θερμοκρασιες χαμηλα (<75  βαθμους) μπορει να κρατησει καμποσο και γι αυτο το ανεφερα

Τι μοντελο κονσολας ειναι ακριβως;

Δημοσ.

Οχι δεν θα λυθεί. Η πάστα δεν φεύγει μόνη της για να ανέβει η θερμοκρασία, οπότε σε συνδυασμό με το οτι είναι καθαρό μέσα σημαίνει οτι έχεις τις θερμοκρασίες που πάντα είχες αρα αν σβήνει απο gpu-cpu είσαι στα πρόθυρα YLOD και τίποτα δεν το σώνει οριστικά εκτός απο reball ή αντικατάσταση. Ολα τα άλλα είναι ημίμετρα που θα το κρατήσουν μερικούς μήνες παραπάνω μέχρι να σβήσει εντελώς. Επιμένω όμως οτι πρέπει να κάνεις μια δοκιμή με τροφοδοτικό, ίσως κάποιου φίλου σου.

Δημοσ.

κανε ενα reset το χειριστηριο.εχει απο πισω μια τρυπουλα.

οσο για το save/memory card οταν ερθει η στιγμη να κανει save σε ρωταει 

και το φτιαχνει μονο του.

το πατησα το reset αλλα τιποτα,παλι δε δουλευει χωρις καλωδιο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...