Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Multiman αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει ακόμα με το 4.70. Εγώ που έχω δοκιμάσει το Ferrox 1.01 δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα σε συνδυασμό με Iris.

Irisman 3.45 παίζει κανονικά σε Ferrox 4.70 και Habib 4.70. Ακόμα και η 3.44 παίζει χωρίς πρόβλημα.

Multiman απο μέρα σε μέρα θα εμφανιστεί, αργεί λίγο ο deank.

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα Μιχάλη :-)

Με ποιo fun utility φίλε; Το 4.65-4.66 ή το 4.70;

με webman μπορείς να έχεις το fan control ενσωματωμένο..

Btw το νέο fw ready to 4.70

Video by Nicknfs123

• Like 6
Δημοσ.

ελεγα να το προτεινω αλλα λεω αστο εχει 

μαθει να το δουλευει με εναν τροπο.

Γιωργο οποτε θες περνα καμμια βολτα

να σου κανω ενα Live tutorial περι webman :-D

• Like 1
Δημοσ.

με webman μπορείς να έχεις το fan control ενσωματωμένο..

Btw το νέο fw ready to 4.70

Video by Nicknfs123

+1 για το 4.70 cobra τρέχει νερό, συγχαρητήρια στον ερμ

Δημοσ.

ελεγα να το προτεινω αλλα λεω αστο εχει 

μαθει να το δουλευει με εναν τροπο.

Γιωργο οποτε θες περνα καμμια βολτα

να σου κανω ενα Live tutorial περι webman :-D

Σε μένα μιλάτε κύριε; :-D

Δημοσ.

Καλησπερα. Επειδη ειμαι σχετικα νεος σε θεμα cfw's θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις. Προς το παρον ειμαι σε Darknet Cobra 4.66 . Αξιζει να αναβαθμισω σε καποιο 4.70 cfw και αν ναι ποιο? Πρεπει να προσεξω κατι? Μηπως υπαρχει κατι σαν λιστα για να συγκρινω ποιο ειναι το καλυτερο? Επισης χρισημοποιουσα το PSNpatcher για να συνδεθω στο PSN. Yπαρχει κατι αλλο για να με προστατεψει (ξερω οτι δεν προστατευομαι 100%) απο καποιο ενδεχομενο ban?

Δημοσ.

Καλησπερα. Επειδη ειμαι σχετικα νεος σε θεμα cfw's θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις. Προς το παρον ειμαι σε Darknet Cobra 4.66 . Αξιζει να αναβαθμισω σε καποιο 4.70 cfw και αν ναι ποιο? Πρεπει να προσεξω κατι? Μηπως υπαρχει κατι σαν λιστα για να συγκρινω ποιο ειναι το καλυτερο? Επισης χρισημοποιουσα το PSNpatcher για να συνδεθω στο PSN. Yπαρχει κατι αλλο για να με προστατεψει (ξερω οτι δεν προστατευομαι 100%) απο καποιο ενδεχομενο ban?

Υπαρχει το ERMAK 4.66 Ready to 4.70 COBRA Ported (Ενσωματωμενο spoof) με το οποιο 

μπαινεις PSN κανονικοτατα.Δουλευει και η 4.66 εκδοση του Multiman

Δοκιμασμενο σε αρκετες κονσολες,και με ελληνικη γλωσσα παρακαλώ.

http://www.psjailbreak.gr/2015/02/ermak86-cobra-ported-ready-to-470.html

Λιστα δεν υπαρχει να κανεις συγκριση.

Οσο για το PsnPatch δεν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο.

Προσεχεις να μην παιζεις Multi τα νεοτερα παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ mikele.. το ειχα δει το cfw του ermak απλα δεν ειχα πολλες πληροφοριες... Ty again θα το τσεκαρω.

Edit: BTW φανταστικη δουλεια στο psjailbreak. Keep it up.

• Like 1
Δημοσ.

και τα 3 παιχνιδια που αναφερεις παιζουν ΜΟΝΟ απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο

δηλαδη απο του PS3.

καντα μεταφορα στην κονσολα στον φακελο PS3ISO και τρεξτα με webman.

και πες μας αποτελεσμα.

Υπάρχει καμιά λίστα με τέτοια αντιστοιχία για ISOs; (Έχω το PS3 Backup Compatibility List, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι αφορά μόνο παιχνίδια για τον φάκελο "GAMES")

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά λίστα με τέτοια αντιστοιχία για ISOs; (Έχω το PS3 Backup Compatibility List, αλλά όπως αντιλαμβάνομαι αφορά μόνο παιχνίδια για τον φάκελο "GAMES")

Δεν εχω βρει κατι μεχρι σημερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...