Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά χαίρεται σε όλους. Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα ps3 fat που δεν το θελε και ήθελα να ρωτήσω:

1. Θέλω ένα σκληρό δίσκο για εσωτερικό. Πόσες στροφές πρέπει να έχει, είναι ο 2,5 ιντσών;

2 Έχω διαβάσει για να το χακάρω, αλλά λόγω ότι το έχω εδώ και λίγες ημέρες το ps3 και δεν είχα ποτέ μου κονσόλα, δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να το κάνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ όλους σας και ζητώ την κατανόησή σας ως προς τις ερωτήσεις μου, καθώς όπως ανέφερα παραπάνω είμαι τελείως άσχετος και θέλω οπωσδήποτε να το χακάρω γιατί δεν έχω τη δυνατότητα για αγορά παιχνιδιών. 

Δημοσ.

τα καινούρια ps3 δέχονται CFW;

μονο με cobra ode το οποιο ειναι ασυμφορο ως προς το θεμα αγορας(80-100 ευρω)

και μενει μονιμα μεσα στην κονσολα.

Παιδιά χαίρεται σε όλους. Μου έδωσε ένας φίλος μου ένα ps3 fat που δεν το θελε και ήθελα να ρωτήσω:

1. Θέλω ένα σκληρό δίσκο για εσωτερικό. Πόσες στροφές πρέπει να έχει, είναι ο 2,5 ιντσών;

2 Έχω διαβάσει για να το χακάρω, αλλά λόγω ότι το έχω εδώ και λίγες ημέρες το ps3 και δεν είχα ποτέ μου κονσόλα, δεν καταλαβαίνω πως μπορώ να το κάνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ όλους σας και ζητώ την κατανόησή σας ως προς τις ερωτήσεις μου, καθώς όπως ανέφερα παραπάνω είμαι τελείως άσχετος και θέλω οπωσδήποτε να το χακάρω γιατί δεν έχω τη δυνατότητα για αγορά παιχνιδιών. 

σκληρο βαζεις μεχρι 750gb 2.5"αρη.

και 7.500 rpm να παρεις,το ps3 θα τον δουλευει στις 5.400 rpm.

οσο αφορα το χακαρισμα,αν εχει μεχρι 3.55 firmware,το σεταρεις με ενα 

fat32 usb stick.αν εχει παραπανω απο 3.55 χρειαζεται ανοιγμα η κονσολα,

τοποθετηση hardware υλικου,και downgrade σε 3.55,και μετα περασμα cfw.

By the way,πες μας και ποιο μοντελο CECHxxxxx ειναι....

• Like 1
Δημοσ.

ok,ισχυουν αυτα που ανεφερα πριν..

Δηλαδή γίνεται με φλασακι; Είναι εύκολη διαδικασία το χακαρισμα γιατί όπως προείπα είμαι εντελώς άσχετος και μου ζήτησαν από μαγαζί 50 € για να μου το φτιάξουν. Ακόμη είδα τώρα στο πλει ότι έχει την 3.66 έκδοση, άρα είναι πρόβλημα;

Δημοσ.

Δηλαδή γίνεται με φλασακι; Είναι εύκολη διαδικασία το χακαρισμα γιατί όπως προείπα είμαι εντελώς άσχετος και μου ζήτησαν από μαγαζί 50 € για να μου το φτιάξουν. Ακόμη είδα τώρα στο πλει ότι έχει την 3.66 έκδοση, άρα είναι πρόβλημα;

αν εχει παραπανω απο 3.55 χρειαζεται ανοιγμα η κονσολα,

τοποθετηση hardware υλικου,και downgrade σε 3.55,και μετα περασμα cfw.

Δημοσ.

Μπορείς εσύ ή κάποιο άλλο παιδί να με καθοδηγήσει τι και πως μπορώ να το κάνω; Μένω Αθήνα. Ξέρω ρωτάω πολλά, αλλά ήθελα να το φτιάξω. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και χρόνια πολλά για τις μέρες.

Δημοσ.

Μπορείς εσύ ή κάποιο άλλο παιδί να με καθοδηγήσει τι και πως μπορώ να το κάνω; Μένω Αθήνα. Ξέρω ρωτάω πολλά, αλλά ήθελα να το φτιάξω. Ευχαριστώ για το χρόνο σου και χρόνια πολλά για τις μέρες.

σου εχω στειλει πμ.

αν θελεις,φερτη να την φτιαξουμε.

Δημοσ.

Ps3 slim με CFW Darknet Cobra 4.70

To να παίξω PSN games όπως το Helldivers online είναι το ίδιο ή περισσότερο επικύνδυνο για ban από το να παίξω disk games όπως p.x. το Destiny;

Δημοσ.

Ps3 slim με CFW Darknet Cobra 4.70

To να παίξω PSN games όπως το Helldivers online είναι το ίδιο ή περισσότερο επικύνδυνο για ban από το να παίξω disk games όπως p.x. το Destiny;

το ιδιο πραγμα ειναι...

Δημοσ.

πωω έφαγα όλο το πρωί να ψάχνω τα pages γιατί ήθελα να κάνω upgrade και δεν σκέφτηκα να κοιτάξω το πρώτο.. όλα πήγαν καλά πάντως, αλλά αυτό το πόστ έχει αρκετές πληροφορίες που δεν ήξερα, και τώρα που ξέθαψα το ps3 δεν θα με χαλάσουν ;)

Δημοσ.

απο ermak 4.65 σε τι να αναβαθμισω?

psn δεν με ενδιαφερει

1.Darknet Cobra 4.70 (7.05)

2.Habib Cobra 4.70 (1.01)

3.Rebug Cobra 4.70

διαλεγεις κ παιρνεις...

με webman 1.41.41 και εισαι οκ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...