Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

cobra ode e3 pro

καλησπερα παιδια καινουριος στο PS3...αγορασα ενα PS3 με cobra ode e3 pro,το θεμα μου ειναι πως δεν ξερω πως θα βαλω παιχνιδια απο το pc στον εξωτερικο σκληρο δισκο να παιζουν στο PS3,και το αλλο πως θα κανω update τα παιχνιδια...ευχαριστω

Δημοσ.

καλημερα αλανια.

τωρα μου φερνει ο κολλητος μου το εργαλειο του να το καθαρισω και να αλλαξω παστα. 

μου ζητησε να κανω και ενα update γτ εχει μεινει ακομα με ermak 4.66.

απ οτι κτλβ το 4.75 του γιωργου ειναι standart και οχι cobra. Υπαρχει κατι αλλο σε cobra να βαλουμε μεχρι να βγαλει ο γιωργος?

Δημοσ.

καλημερα αλανια.

τωρα μου φερνει ο κολλητος μου το εργαλειο του να το καθαρισω και να αλλαξω παστα. 

μου ζητησε να κανω και ενα update γτ εχει μεινει ακομα με ermak 4.66.

απ οτι κτλβ το 4.75 του γιωργου ειναι standart και οχι cobra. Υπαρχει κατι αλλο σε cobra να βαλουμε μεχρι να βγαλει ο γιωργος?

σε 4.75 οχι ακομα,μονο του habib αλλα ειναι beta μορφη.

αλλιως βαζεις τα γνωστα 4.70 cobra....

Δημοσ.

Μηπως εχει κανεις αντιμετωπισει το προβλημα Registration of the trophy information could not be completed 8001050F ??

ROGERO 4.55 1.00 online δεν μπαινει ποτε 1 χρονο κλειστο CECH 2004B Slim 250 GB . Του εκανα απο το factory menu rebuild database , system restore τιποτα. Μεχρι και την επιλογη 5. Restore PS3 system εκανα το προβλημα παραμενει. Καθε φορα που παει να φορτωσει game που θελει trophies πεταει error. Μετα το Restore PS3 system που υποτιθεται εκανε φορματ το σκληρο βγαζει ελευθερα 224 oxi Actual Size: 232.83 GB οπως θα περιμενα απο δισκο 250. Επισης δεν μπορω να κανω update απο το Restore Menu error 8002F2F0 οταν παω για downgrade παλι σε 3.55  και error 80029C78 οταν παω να του περασω 4,65 η 4,75 CFW μεσα απο το μενου update from usb .

Δημοσ.

αν εχεις spoofer καντον disable.

βγαλε τον δισκο και καντον format στο pc.

μετα θα βαλεις παλι το 4.55 Rogero οταν θα στο ζητησει.

δες πως θα παει.

Δημοσ.

Μηπως εχει κανεις αντιμετωπισει το προβλημα Registration of the trophy information could not be completed 8001050F ??

Για να αναγνωρισει trophies σε οποιοδηποτε firmware θελει να τα κανεις resing.

Συνηθως ειναι προβλημα και με το save game γιατι αυτα που εχεις κρατησει εχουν μεσα κ πληροφοριες για τα trophies που δεν ειναι resigned οποτε δε στα αναγνωριζει

δοκιμασε το bruteforce save data για resign

Αλλοι 2 τροποι ειναι:

1. online synch το οποιο ομως δε συνισταται (και ειδικα για σενα ειναι αχρηστο που ειχες τη κονσολα offline)

2. Να κρατησεις backup ολου του PS3 σε στικακι (user data only αφου σβησεις τα game updates για να μη πιασει χωρο) και να κανεις system restore απο εξωτερικο σκληρο η usb

Δημοσ.

Αφησα την κοπελια μια ωρα μονη της και τα εκανε θαλασσα. Πρεπει να χτυπησε το Spoof 4.65 pkg να ενεργοποιησε το Spoof και μετα να βγηκε μενου και να το εκανε delete .Νομιζω ηταν το arch προσπαθω να βρω την ιδια παλια εκδοση να κανω restore backup αν εχει κρατησει μπας και φτιαξει ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απενεργοποισα το spoof  και εκανα πληρες format στο pc σαν NTFS .Τωρα μου βγαζει 8002F2F0 με το usb να μην διαβαζεται ? , πως θα περασω το Rogero ?

Επεξ/σία από dimyok
Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα PS3 slim και το εστειλα και μου το εκαναν jailbreak. Εχει πανω habib 4.75 με multiman 4.70.03 αλλα δεν φορτωνει κανενα παιχνιδι. Μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα PS3 slim και το εστειλα και μου το εκαναν jailbreak. Εχει πανω habib 4.75 με multiman 4.70.03 αλλα δεν φορτωνει κανενα παιχνιδι. Μπορει καποιος να βοηθησει?

ο multiman 4.70 δεν ειναι συμβατος για 4.75 cfw.

αναμενουμε,το πότε αγνωστον...

μονο irisman και gamesonic manager υπαρχουν.

Διαλεγεις και παιρνεις,google it.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Έχω cobra 4.70 cfw με webman και όταν ανοίγω το PS, ο ανεμιστήρας δουλεύει στο full μέχρι να πάει στην αρχική σελίδα,

μετά πέφτει στις στροφές που του έχω βάλει.

Είναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες είσαι καλά?

Έχω την εντύπωση ότι δουλεύει σαν να μην έχεις ρυθμίσει τπτ για κάτι δευτερόλεπτα που ανοίγει ο wm.

Λεω μήπως δεν πατάει καλά καμία ψυκτρα και ανεβάζει με την μια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...