Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον Deank τρολλαρουν !!!!!

εδω και 3-4 Updates μολις βγει Multiman Update στο καπακι εντος εβδομαδος βγαζει η Σονυ νεο fw :)

• Like 3
Δημοσ.

Μια ερωτηση.αν μπω με cfw να παιξω game που εχω γνησιο στο internet τρωω ban?Επισης πρεπει νσ πληρωσεις για να παιξεις?

Σκεφτομουν να επαιζα το Destiny...

Δημοσ.

Μια ερωτηση.αν μπω με cfw να παιξω game που εχω γνησιο στο internet τρωω ban?Επισης πρεπει νσ πληρωσεις για να παιξεις?

Σκεφτομουν να επαιζα το Destiny...

απο την στιγμη που εχεις cfw,ο κινδυνος ειναι ιδιος.

οχι δεν πληρωνεις για psn στο ps3.

το Destiny ειναι ενα απο τα πιο επικινδυνα παιχνιδια για ban προς ενημερωση...

Δημοσ.

Ακομα και αν το εχω γνησιο και παιζω απο blue ray παλι τρως ban?

Το Destiny εχει singleplayer?

:)

το ιδιο ειναι αφου εχεις cfw,ειτε απο δισκακι ειτε απο σκληρο.

δεν εχει single,Μονο multi

• Like 1
Δημοσ.

Yπαρχει τροπος να μην φας ban οταν παιζεις games online?(COD πχ.)

Γιατι εχω δει διαφορα στοy youtube και καλα πως αν κανεις εγκατασταση καποια pkg δε βλεπουν το CFW.

Δημοσ.

Ps3 Super Slim Jb

Γεια σας,εχω το ps3 super slim 500gb και αναρωτιεμαι αν γινεται να του κανω jailbreak.Ειδα σε μερικα σιτε οτι γινεται και σε καποια αλλα οτι δεν γινεται.Επισης,ειδα και διαφορα βιντεο που λενε πως να κανεις στο super slim jailbreak.Θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε αν μπορω να κανω jb και αν ναι μηπως ξερετε κανενα guide που θα με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ps3 Super Slim Jb

Γεια σας,εχω το ps3 super slim 500gb και αναρωτιεμαι αν γινεται να του κανω jailbreak.Ειδα σε μερικα σιτε οτι γινεται και σε καποια αλλα οτι δεν γινεται.Επισης,ειδα και διαφορα βιντεο που λενε πως να κανεις στο super slim jailbreak.Θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε αν μπορω να κανω jb και αν ναι μηπως ξερετε κανενα guide που θα με βοηθησει.Ευχαριστω πολυ.

μονο me cobra ode μπορεις.

κοιτα στο επισημο site τους να παρεις μια ιδεα.

ειναι ακριβο απο θεμα αγορας και μενει μονιμα στην κονσολα.

και δεν ειναι ενημερωμενο με τα τελευταια firmware,θα εχεις προβλημα.

χρειαζεσαι αντιγραφικο bluray κλπ.

Αυτα τα ολιγα... :-D

Δημοσ.

Μιχαλη ανεξαρτητα τι φιρμ εχει πανω το πσ3 χρειαζεται το δισκακι br ?

Θυμαμαι περναγες τα παιχνιδια και επαιζες.Μετα απο update της σονυ επρεπε να γραψεις ενα δισκακι br για να παιξεις.

Πως λειτουργει ακριβως το cobra ode?

Φιλος εχει σλιμακι με φιρμ 4.45 και σκεφεται να το βαλει.Αξιζει?

Δημοσ.

Μιχαλη ανεξαρτητα τι φιρμ εχει πανω το πσ3 χρειαζεται το δισκακι br ?

Θυμαμαι περναγες τα παιχνιδια και επαιζες.Μετα απο update της σονυ επρεπε να γραψεις ενα δισκακι br για να παιξεις.

Πως λειτουργει ακριβως το cobra ode?

Φιλος εχει σλιμακι με φιρμ 4.45 και σκεφεται να το βαλει.Αξιζει?

χρειαζεται bluray writer για να κανεις swap το δισκακι.

για αλλο παιχνιδι,θα πρεπει να "καψεις" αλλο δισκακι

και ουτω καθ'εξης...

Προσωπικα δεν αξιζει καθολου.Ειδικα τωρα με το 4.76 firmware...

Το Rebug σε PS3 Slim ειναι ρυμθιζμενο να κλεινει  μετα απο μια ωρα αν η κονσολα παραμεινει σε Indle?

αυτο το ρυθμιζεις απο τα power save settings,δεν εχει να κανει με ποιο cfw εισαι....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...