Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν εχεις παλιο psnpatch,βαλε το 2015.11/a και τρεξτο.

στο μενου που θα σου βγαλει πατας select (toolbox)απο το χειριστηριο,

πατας αριστερα τον σταυρο (enable webman)και μετα start.(apply)

εχεις κανει enable τον webman πλεον και μπες στο setup του,

και ρυθμισε το fan.

πιστευω να εισαι οκ .

(οσο για το bug αν εχεις παλιο fan utility ισως φταιει αυτο.)

Έχω αυτό: psnpatch_4.70.07.pkg.951.v4.70.07.

Και το fan utility του δικού μας παιδιού Control_Fan_Utility_ 1.9.4(4.76)

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω περασμενο DARKNET 4.70 και ενω κατεβαζω καινουργεια παιχνιδια μου ζηταει να αναβαθμισω σε 4.76

για να τα παιξω

μηπως ξερετε αν εχει βγει DARKNET 4.76?

αν οχι τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

παιδες καλησπερα και παλι. ενας φιλος εχει βαλει το ermk 4.76 και τωρα θελει να εγκαταστησει το official sony.αν το κανει θα εχει καποιο προβλημα με μπαναρισμα απο την sony η καποιο αλλο προβλημα?

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω περασμενο DARKNET 4.70 και ενω κατεβαζω καινουργεια παιχνιδια μου ζηταει να αναβαθμισω σε 4.76

για να τα παιξω

μηπως ξερετε αν εχει βγει DARKNET 4.76?

αν οχι τι πρεπει να κανω?

δεν υπαρχει darknet 4.76 βαλε rebug 4.78 απο το επισημο site της ομαδας.

παιδες καλησπερα και παλι. ενας φιλος εχει βαλει το ermk 4.76 και τωρα θελει να εγκαταστησει το official sony.αν το κανει θα εχει καποιο προβλημα με μπαναρισμα απο την sony η καποιο αλλο προβλημα?

θα ελεγα να μην το κανει με αυτον τον τροπο,δηλαδη να περασει κατευθειαν

official firmware διοτι μπορει να μπρικαρει...

(το εχουν δει τα ματια μου γι'αυτο και το αναφερω.)

το σωστο ειναι να κατεβει σε 3.55 offical και μετα να βαλει το τελευταιο της Sony.

οσο για το ban αν εχει μπει Online με cfw,υπαρχει περιπτωση(μικρη) να το φαει οχι αμεσα,

αλλα καποια στιγμη.

Δημοσ.

δεν υπαρχει darknet 4.76 βαλε rebug 4.78 απο το επισημο site της ομαδας.

θα ελεγα να μην το κανει με αυτον τον τροπο,δηλαδη να περασει κατευθειαν

official firmware διοτι μπορει να μπρικαρει...

(το εχουν δει τα ματια μου γι'αυτο και το αναφερω.)

το σωστο ειναι να κατεβει σε 3.55 offical και μετα να βαλει το τελευταιο της Sony.

οσο για το ban αν εχει μπει Online με cfw,υπαρχει περιπτωση(μικρη) να το φαει οχι αμεσα,

αλλα καποια στιγμη.

δηλαδη ακομη και τωρα περασει sony firmware και μπει oniline υπαρχει περιπτωση να φαει ban? ως θα κατεβει σε 3.55?

Δημοσ.

ναι υπαρχει περιπτωση ΑΝ (το ξαναλεω) εχει μπει online και εχει παιξει καποιες ωρες...

οσο για το κατεβασμα σε 3.55 υπαρχει αναλυτικος οδηγος στην 1η σελιδα... 

Δημοσ.

αρα μαλλον θα του πω να μην το βγαλει αφου εχει ακριβως τις ιδιες πιθανοτητες να τον μπαναρουν ακομη και αν βαλει official και μπαινει online.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια σημαντική ερώτηση! Αγορασα 100€ από ένα άτομο το ps3 fat +2τηλεχ, +7 παιχνίδια, δουλεύει άψογα, υπεροχα. και μου είπε ότι είναι τσιπαρισμενο και μου είπε πως δεν επιτρέπεται να μπω ιντερνετ γιατί θα χαλάσει! 1ον ισχύει κάτι τετοιο; Μπορώ να κάνω κάτι αν ισχύει αυτό ώστε να μπαινω; Και 2ον αντιγραφές παιχνίδια πως κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...